Hırsızların ve çakalların bu servırdayeriyok
Re: Hırsızların ve çakalların bu servırdayeriyok
thex bizim karnımız tehtitlere tok çakallardan tırsmadık buzamana kadar inceldigi yerden kopart adamlarla oturkalk huzurun bozulmasın ozaman sana kim küfretmiş bana fotosunu koy buraya koyamazsan küfredip ben koyarım buraya küfretsem ben onuda inkar etmem karşınızda avratyok sizin delikanlı var
Keyifci bize küfreden adamı resmini mert arkadasım sanırım foruma koymus.Ayrıca delikanlı karsımızda var demissin ben delikanlı göremiyorum vermisler önüne bir klavye bilmedigin tusları bilmedigin lafları yazar olmussun bu meseleyi bizimlen paylasmak yerine herkeslen paylasıyorsun burda bizi kücük düsürmeye calısıyorsun fakat bizim senin gibi bir kisinin lafıylan kücük düsecek kadar kücülmedik, ben senide tehdit etmiyorum sadece kes sesini bir oyun icin benimlen tartısma.
benim geri zekalı thex kardeşim bu konuyu herkesle paylaşan sizlersiniz...
Keyifci [49]
Keyifçi, Hunterx, Kıdemli size sölüyorum konuyu foruma taşımanız hiç hoşuma gitmedi.
Tamam mevzuyu anladım. İlhana söyleyeceğim yiğeni Merte söylesin Walker hesabının şifresini değişterecek artık bu çakalın başkalarının hesaplarına girerek sağa sola küfür etmesi bardağı taşırdı. Bakasanıza foruma bile kendi hesabından girmiyor soysuz.
Size küfür eden İlhanın yiğeni Mert olamaz, Kadir abisine nasıl küfreder? Akıl alacak gibi değil. Bunlar 15-16 yaşında çocuklar sanırım sana Sharex in sahibi olan küfür etti.
Tamam mevzuyu anladım. İlhana söyleyeceğim yiğeni Merte söylesin Walker hesabının şifresini değişterecek artık bu çakalın başkalarının hesaplarına girerek sağa sola küfür etmesi bardağı taşırdı. Bakasanıza foruma bile kendi hesabından girmiyor soysuz.
Size küfür eden İlhanın yiğeni Mert olamaz, Kadir abisine nasıl küfreder? Akıl alacak gibi değil. Bunlar 15-16 yaşında çocuklar sanırım sana Sharex in sahibi olan küfür etti.
Civra yazdı:Keyifçi, Hunterx, Kıdemli size sölüyorum konuyu foruma taşımanız hiç hoşuma gitmedi.
konuyu biz foruma taşımadık o soysuzlar foruma taşıdı
Keyifci [49]