Hırsızların ve çakalların bu servırdayeriyok

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
keyifci
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Hırsızların ve çakalların bu servırdayeriyok

Mesaj gönderen keyifci »

thex bizim karnımız tehtitlere tok çakallardan tırsmadık buzamana kadar inceldigi yerden kopart adamlarla oturkalk huzurun bozulmasın ozaman sana kim küfretmiş bana fotosunu koy buraya koyamazsan küfredip ben koyarım buraya küfretsem ben onuda inkar etmem karşınızda avratyok sizin delikanlı var
Kullanıcı avatarı
xThEx
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen xThEx »

Keyifci bize küfreden adamı resmini mert arkadasım sanırım foruma koymus.Ayrıca delikanlı karsımızda var demissin ben delikanlı göremiyorum vermisler önüne bir klavye bilmedigin tusları bilmedigin lafları yazar olmussun bu meseleyi bizimlen paylasmak yerine herkeslen paylasıyorsun burda bizi kücük düsürmeye calısıyorsun fakat bizim senin gibi bir kisinin lafıylan kücük düsecek kadar kücülmedik, ben senide tehdit etmiyorum sadece kes sesini bir oyun icin benimlen tartısma.
Kullanıcı avatarı
Anavarza
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Anavarza »

benim geri zekalı thex kardeşim bu konuyu herkesle paylaşan sizlersiniz...
Keyifci [49]
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Civra »

Keyifçi, Hunterx, Kıdemli size sölüyorum konuyu foruma taşımanız hiç hoşuma gitmedi.
Tamam mevzuyu anladım. İlhana söyleyeceğim yiğeni Merte söylesin Walker hesabının şifresini değişterecek artık bu çakalın başkalarının hesaplarına girerek sağa sola küfür etmesi bardağı taşırdı. Bakasanıza foruma bile kendi hesabından girmiyor soysuz.
Size küfür eden İlhanın yiğeni Mert olamaz, Kadir abisine nasıl küfreder? Akıl alacak gibi değil. Bunlar 15-16 yaşında çocuklar sanırım sana Sharex in sahibi olan küfür etti.
Kullanıcı avatarı
Anavarza
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Anavarza »

Civra yazdı:Keyifçi, Hunterx, Kıdemli size sölüyorum konuyu foruma taşımanız hiç hoşuma gitmedi.
Tamam mevzuyu anladım. İlhana söyleyeceğim yiğeni Merte söylesin Walker hesabının şifresini değişterecek artık bu çakalın başkalarının hesaplarına girerek sağa sola küfür etmesi bardağı taşırdı. Bakasanıza foruma bile kendi hesabından girmiyor soysuz.
Size küfür eden İlhanın yiğeni Mert olamaz, Kadir abisine nasıl küfreder? Akıl alacak gibi değil. Bunlar 15-16 yaşında çocuklar sanırım sana Sharex in sahibi olan küfür etti.

konuyu biz foruma taşımadık o soysuzlar foruma taşıdı
Keyifci [49]
xHunterx
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Tamam Tezcan abi bitti gitti

Mesaj gönderen xHunterx »

:oops: :oops: tamam Tezcan abi bitti gitti aga daha ağzımı acıp tek cümlebile etmiyecem paşa olayın buraya kadar gelmesi benide cok mutlu etti sayılmaz aga bende rahatsızlık duydum abi o dengesizin foruma resim atıp hunter karektersizi demesi beni zıvanadan cıkardı banada kadir söyledi abi selcuk abi foruma bak diye bende dayanamadım yazdım cevabını aga yapacak bir şey yoktu olay böyle aldı başını gitti aolaylar kendi kendine yön buldu aga elimden gelen bir şey değil abi arkadaşlara bir hatam olduysa herkes ten özür dilerim ama haksızsam=? haklıysam her zaman sözümün arkasındayım abi ben tükürdüğümü yalamam aga tek sinirlendiğim nokta başkalarınn olayın ne olduğunu bilmeden bu kişiye arka cıkması bak kişiye diyorum yine terbiyemi bozmuyor ;)

“Genel Sohbet” sayfasına dön