Tek yetenek hakkında 1 2 Soru

Yetenek sahipleri elemental değerlerini yargılıyor, en iyi olmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: Tek yetenek hakkında 1 2 Soru

Mesaj gönderen KoRKuLuRuYaN »

Bence fizikseli yap.Çünkü seninde dediğin gibi meditasyonu kons önce açarsan 4 büyü 2 şifa ile aynanda bir yetenek atsanız ilk atanın kritik gidince diğer 3 büyü kritik ile gittikçe daha fazla vuracak zırh tamamen önemini kayıp edecek.Çünkü full fevzi cevriye ejder asa ile birden meditasyon basıp kons açarsan yüzde 85 90 lara çıkarırsın birde meteoritin kendi kritiği var iksirde içersen her attığın kritik her kritikte zırh düşücek 20 20 4 büyü bir savaşçıya aynanda tek meteoritlenl bile indirebilirsinz.Olmadı az canı kalır full max hasar biri karşısındakinin zırrhı 0 larda olduğu için çok iyi vuruslar yapabilir ağır vurusla.Kons açtığınızda rahat 2 kişi alabilirsiniz 4 5 bbüyü ile çünkü kriitk ile ilk vuran 6000 vursa zırh düşüceği için diğer büyüler 7000 üstü vurucaklar birde o büyücü kritik atarsa ondan sonraki büyülerde 7000 den fazla vurucak.
Ama yok buz olucam diyorsan menzili az diye kkons açınca hemen kaçabilirler ama diyelim 5 büyü kaçıyorsunuz ve 2 büyü 2 savaşçı sizi kovalıyor.Sizde şifa varsa dirençleri açar.Sonra kaçarken 5 tesla kurup büyücülere yönlendirirsiniz.Bu sırada savaşçıları zihinlersiniz.Bu sırada bir büyücünüz direnç kırma atabilmek için diğer büyülere yaklaşır sizde bu sırada ona büyü bozma atarsınız şifacı da 2 kere can kurtaran basabilir.Önceden bastığı için.Sonra dirençleri kırar ama bu büyücü çemberci olucak karşı taraf bunu bilmediği için ve teslalar onları yavaşlattığı için pek şansları olmıycak.Büyü bozmaları 15 ise hemen kesemezsiniz.Zaten teslalar canlarını baya indirmiştir arkadan 2 buzla büyüleri alabilirsiniz.Birini bozsa bile bu sırada çemberci direnç kırar ve çemberini atar.Tabi dirençleri kırıldığı için sizin buzlarda kritk gelicektir.15 snyede 2 büyüyü 5 büyü ile kesmek yeterince kolay olmalı 2 sini zihinleseler bile kesebilirsiniz.Adamların şifaya ulaşmasını engellerseniz çok güzel olur ki teslalar bu işi halledicektir.Sonra savaşçılar açılınca 2 büyü kons basar teslalar yine kurulur savaşçılar sarsılmaz basar büyük olasılık kaldı depara 8 9 snye ama 2 büyü kons basmamıştır onlar çıkar çıkmaz 2 büyü öne 2 büyü arkaya geçersiniz.Kons açık olan büyüler farklı yerlerde bulunur ki savaşçılar kaçamasın.Eğer çemberci de şuanda ck varsa onlar açılırken hemen bi direnç atar sonra 2 tane ağır yerse biri gider.Sonra şifacı canı fuller bir daaha ck atar tabi bu sırada da büyücü kaçarken arkasından çember bırakıcaktır.Ama tabi 4 büyücü bu savaşçıların büyücüye ulaşmasını engelliycektir.Hepsi bir savaşçıya buz atarsa zaten artık hareketsiz kalır.Diğeride tek basına kesemez.
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

tek yeteneksen menzilden hasardan ziyade aradaki farkı bol tutman lazım. o yüzden buzu öneririm. çember, yıldırım meteorit buz hepsini tek başına kullandım bi süre. en iyisi buz diyebilirim.

matematikle ya da varsayımla konuşmaya gerek yok. ben direnç attığım zaman direnç kaçarsa ve o yüzden de çemberci yetenek atmazsa zaman kaybedersiniz karşındakiler gelir keser. en ufak bir değişiklik bile tüm anlatılanları tersine çevirir
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
KoRKuLuRuYaN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen KoRKuLuRuYaN »

mitmet yazdı:tek yeteneksen menzilden hasardan ziyade aradaki farkı bol tutman lazım. o yüzden buzu öneririm. çember, yıldırım meteorit buz hepsini tek başına kullandım bi süre. en iyisi buz diyebilirim.

matematikle ya da varsayımla konuşmaya gerek yok. ben direnç attığım zaman direnç kaçarsa ve o yüzden de çemberci yetenek atmazsa zaman kaybedersiniz karşındakiler gelir keser. en ufak bir değişiklik bile tüm anlatılanları tersine çevirir
Haklısın zaten ben genel konusuyorm ama direnç kırmassa buz dizmen boşa gider bence.Meteoritken çembercinin yetenek atıp atmaması önemli değil atsa daha kolaylaşır.Neyse ben bunu kendi arkadaşlarımla uyguluyorm.Örnek verdim bu sadece 2 si.
Büyücü kullanmak zordur,ama önemli olan zor olanı başarmaktır!!
Elbet büyücünün ne demek olduğunu,neler yapabildiğini herkese göstereceğiz!
Önemli olan bilineni söylemek değil bilinmeyeni keşfetmektir.

“Büyücü” sayfasına dön