AFTERLIFE Bu Hareket Sana Yakışmadı..
Re: AFTERLIFE Bu Hareket Sana Yakışmadı..
Afterlife ye karışmayın akli dengesi bozuk zaten kendi halinde oyununu oynuyor bırakın 
Sancak________Anka
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
)
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Topxsecret(49) | Ozann(49)
Rowxsecrett(49) | Update(49)[Ejder Asa]
Adımıkalbineyaz(39) | Tarçın(5
~~~~~~~~~~~~~ Adımıkalbineyaz(36)
Gizlenmiş İçerikGöster

- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
kanka 50 milyondan aşağı satma menekşeleri 
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE

Carpe Diem

Carpe Diem
- Delibozuk1
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
iki tanesini sana ayırdımMelankolik yazdı:kanka 50 milyondan aşağı satma menekşeleri
- Thrashmetal
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Meran
Klana girmişse 39 lwl se bile savaşa hazırmı olmalı senin için böyleyse git 20 lwllik lodosuda kes madenin başındaAfterlife yazdı:Delibozuk1 yazdı:Hiçbir cümle bu durumu açıklayamaz. Çok yazık..
1.Sevdiğim Bi Abim Geceden Beri Beklerken Güncelleme Dolayısıyla Oyun Kapatılıyor ve Oyuna Sen Ondan Önce Girdiğin İçin Madeni Çekiyorsun Onun Emeğini Boşa Çıkartıyorsun..!
2.Zaten bir menekşe çekmişsin açlığın alemi ne bırak başkalarıda çeksin..!
3.klanda isen her zaman savaşa hazır olmalısın eğer ağlıcaksan klan sana göre değil çıkmalısın..!
4.bu konuyu 2. açışın 1. konuda lafını aldın ve konu kilit dedin sustun..!
5.bu tür konular ancak forumu kirletir..
6.Bana Acıyan Önce Kendi Haline Baksın Sonra Acıncan Haldekilere Sonrasında İse Birde Bana Baksınlar..!
- Tugraxsancaktar
- İskele Babası
- Klan: Lodos
ali burak yazmayam yazmayam dedim yinede yazıyom senin açlığın bitmez tanınmamak için aftirlife diye karı çarı açtın millete kendini acındırmak için abi dediğin bizler, soydun yetmedi suçu başklaarına attın loncadan atıldın gerçi biz loncamıza lonca demiyoruz kardeşlik grbu diyoruz ama sen kardeşlik grbuna ihanet ettin yetmedi abi dediğüin adamları soydun buda yetmedi ana avrat sövdün tel veriyosun aradımızda anneni tele veriyosun yüzün yok tabi teli açmaya ve saçmalıkların diz boyunu aştı
not afterlife=Tuğraxbuıraközer egerki hangi arkadaşım olursa olsun bunla iş birliği yapr onla kp kasar yada ne bilim alış veriş dahi yapsa silerim arkadaşlığı kati dünya selam bile vermem
not afterlife=Tuğraxbuıraközer egerki hangi arkadaşım olursa olsun bunla iş birliği yapr onla kp kasar yada ne bilim alış veriş dahi yapsa silerim arkadaşlığı kati dünya selam bile vermem
- bomba74500
- Salgın Koruyucusu
- Klan: Arzın Çocukları
millet azmış bazıları kp için bazıları maden için
hedefin ben isem her atışın karavana @@

- DoNotDisturb
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: BSG
Forum Kuralları Madde 2 -) Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Konu 3. Kez tekrar açılırsa cezai yaptırım gerektiren durumlar ortaya çıkacaktır.
Konu 3. Kez tekrar açılırsa cezai yaptırım gerektiren durumlar ortaya çıkacaktır.
Cümle Mühendisi ! ...
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>
DoNotDisturb DunA iLOVEu
<Bana Saygı Göster>