Ben şimdi ne yapayım deneyimli arkadaşlarım.

Kılıç ustaları hünerlerini birbirleriyle paylaşıp daha sert ve kritik vurmanın yollarını arıyorlar
Kullanıcı avatarı
Tokerx
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Klan: Lodos

Re: Ben şimdi ne yapayım deneyimli arkadaşlarım.

Mesaj gönderen Tokerx »

secret yazdı:
Tokerx yazdı:
secret yazdı:Hiç yapma iflis le dişi yi vakit kaybetmene greke yok vereceği 2m lik pantolon, Tank ol tanklıgı öğren sıgınaga gir
itemsiz tankı almazlar item için para para için satılıcak item plus alamayacağına göre görevin verdiklerini satıp alacak
O görevleeri yaparsa alabileceği bir farabi takı o da görevi yapacak adamı bulabilirse, en mantıklısı git maden çek madenin çıkma olasılığının plusla ilgisi yok bildiğim kadarıyla
evet yok doğru dion mesela ben şu andamaden çekiyorum :)
Resim

Resim

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fuci »

Klana gir Lodosu öneririm çoğu zaman arzları kaleye sıkıştırık çıkarttırmıyoruz :) Görevler konusunda eğer oyunda uzun süre online olabiliyorsan bölgeden mesala iflis görevi olan pm gibi mesajları takip edebilrsin veya plusu olan birinden yardım isteyebilirsin 8-)

taktiğin güzel ama biz arzlar kaleye sıkışsak bile 5 dk sonra tekrar hür oluyoruz :D yani ben arzları öneririm
ResimResim
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Bence plus paketten bölgeden ve klandan yazışma özelliğini herkeze açmalılılar insalara iletişim kısıtlaması getiriyor :(
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

KaraXHayalet yazdı:Bence plus paketten bölgeden ve klandan yazışma özelliğini herkeze açmalılılar insalara iletişim kısıtlaması getiriyor :(
beta zamanındaydı sanırım, herkes yazabiliyordu. o zamanlar şimdiki oyuncu sayısının çok çok azı kadar kişi oynasa da az çok kargaşa oluyordu. şimdi nasıl olur tahmin et :)
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Residentx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen Residentx »

İflisi yapmak istiyosan iflis merdivenlerinmde çarı bırak yan çara gir para item kas arada sırada çara bak iflise gelen varsa görevini yprsn bnm taktik :twisted:
gєℓdιğιη zαмαη вσşℓυк dσℓdυяαη dєğιℓ, gιттιğιη zαмαη уєяι dσℓ∂υяυℓαмαуαη σℓ.

Resim

“Savaşçı” sayfasına dön