Lütfen konu kilitlemeden yardim ...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Re: Lütfen konu kilitlemeden yardim ...

Mesaj gönderen StylxZorabi »

güncellllllllll
ResimResimResimResimResim
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Mesaj gönderen Beyzade »

Yurtdisinda malesef tt net yada ona benzer Türk sebekeleri bulunmamakdadir. Yani TT- neti unutun. Size bu konuda yardimci olacak kisi Sadece Lathanter ve Nerull dur. Dua edin iyi Günlerine denk gelinde size bi sans daha verebilmek icin ugrassinlar ;)
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Beyzade yazdı:Yurtdisinda malesef tt net yada ona benzer Türk sebekeleri bulunmamakdadir. Yani TT- neti unutun. Size bu konuda yardimci olacak kisi Sadece Lathanter ve Nerull dur. Dua edin iyi Günlerine denk gelinde size bi sans daha verebilmek icin ugrassinlar ;)

Lethander iyi birisi zaten ondan bekliyorum bu konuda yardimi ins yardim eder ..
Kurtlarxkadriye
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Kurtlarxkadriye »

StylxZorabi yazdı:
Beyzade yazdı:Yurtdisinda malesef tt net yada ona benzer Türk sebekeleri bulunmamakdadir. Yani TT- neti unutun. Size bu konuda yardimci olacak kisi Sadece Lathanter ve Nerull dur. Dua edin iyi Günlerine denk gelinde size bi sans daha verebilmek icin ugrassinlar ;)

Lethander iyi birisi zaten ondan bekliyorum bu konuda yardimi ins yardim eder ..
bu konuyu bi yöneticiden Genel iletişim bölümüne aktarmasını istersen [GM] ler oralarla daha çok ilgileniyor..
uymarım sorun çözülür..
Resim
{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
Civra
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Civra »

GM lerin bulacağı çözüm haricinde aklıma gelen çözüm şu.
Bir akrabanı, komşunu veya arkadaşını bulacaksın TTnet kullanıcısı olacak. Diğer arkadaşların anlattığı gibi hesap bilgilerini ona aktaracaksın. Her TTnet kullanıcısı İKV ve TTnet oyun oynamadığını düşünürsen bulman zor olmayacak gibi.
Kullanıcı avatarı
StylxZorabi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Ama oyun sonucta yani böyle kurallar insani üzüyor ister istemez hani basima geldi diye degilde genel olarak birisi karekterine ulasamasa bile üzücü bir durum sonucta emek vermisin benim aktaramadigim car cok kisi bilir Zorabi Sanirim silmek zorunda kalcam .. konu kilitlenebilir ilgilenen ilgilenmeyen herkese teskkürler ..

Iyi fromlar ..
Manasiyok
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Manasiyok »

Kanka Desteğe 48 saatte bir mesajla bildirimde bulunacakmışsın. Cevap gelene kadar. Konyla Lathander İlgileniyormuş öğrendiğim kadarı ile ve ona ulaşabilmek için de yapabileceğin en kolay yöntem Destek maili. Maili atarken başlık Olarak Lathander'in Dikkatine diye yazarsan belki daha kolay ulaşılabilir. Sonuçta yüzlerce kişi desteğe mesaj atıyordur.
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!

“Genel Sohbet” sayfasına dön