Lütfen konu kilitlemeden yardim ...
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Beyzade
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: C* Pardus Pantera C*
Re: Lütfen konu kilitlemeden yardim ...
Yurtdisinda malesef tt net yada ona benzer Türk sebekeleri bulunmamakdadir. Yani TT- neti unutun. Size bu konuda yardimci olacak kisi Sadece Lathanter ve Nerull dur. Dua edin iyi Günlerine denk gelinde size bi sans daha verebilmek icin ugrassinlar 

C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
Beyzade yazdı:Yurtdisinda malesef tt net yada ona benzer Türk sebekeleri bulunmamakdadir. Yani TT- neti unutun. Size bu konuda yardimci olacak kisi Sadece Lathanter ve Nerull dur. Dua edin iyi Günlerine denk gelinde size bi sans daha verebilmek icin ugrassinlar
Lethander iyi birisi zaten ondan bekliyorum bu konuda yardimi ins yardim eder ..

-
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
bu konuyu bi yöneticiden Genel iletişim bölümüne aktarmasını istersen [GM] ler oralarla daha çok ilgileniyor..StylxZorabi yazdı:Beyzade yazdı:Yurtdisinda malesef tt net yada ona benzer Türk sebekeleri bulunmamakdadir. Yani TT- neti unutun. Size bu konuda yardimci olacak kisi Sadece Lathanter ve Nerull dur. Dua edin iyi Günlerine denk gelinde size bi sans daha verebilmek icin ugrassinlar
Lethander iyi birisi zaten ondan bekliyorum bu konuda yardimi ins yardim eder ..
uymarım sorun çözülür..

{REHBER}Kurtlarxkdriye(49)
Kurtlarxkadriye(49)
Kurtlarxkadrıye(49)
Kdriye(49)
Redfox(45)
GM lerin bulacağı çözüm haricinde aklıma gelen çözüm şu.
Bir akrabanı, komşunu veya arkadaşını bulacaksın TTnet kullanıcısı olacak. Diğer arkadaşların anlattığı gibi hesap bilgilerini ona aktaracaksın. Her TTnet kullanıcısı İKV ve TTnet oyun oynamadığını düşünürsen bulman zor olmayacak gibi.
Bir akrabanı, komşunu veya arkadaşını bulacaksın TTnet kullanıcısı olacak. Diğer arkadaşların anlattığı gibi hesap bilgilerini ona aktaracaksın. Her TTnet kullanıcısı İKV ve TTnet oyun oynamadığını düşünürsen bulman zor olmayacak gibi.
- StylxZorabi
- Cin Avcısı
Ama oyun sonucta yani böyle kurallar insani üzüyor ister istemez hani basima geldi diye degilde genel olarak birisi karekterine ulasamasa bile üzücü bir durum sonucta emek vermisin benim aktaramadigim car cok kisi bilir Zorabi Sanirim silmek zorunda kalcam .. konu kilitlenebilir ilgilenen ilgilenmeyen herkese teskkürler ..
Iyi fromlar ..
Iyi fromlar ..

Kanka Desteğe 48 saatte bir mesajla bildirimde bulunacakmışsın. Cevap gelene kadar. Konyla Lathander İlgileniyormuş öğrendiğim kadarı ile ve ona ulaşabilmek için de yapabileceğin en kolay yöntem Destek maili. Maili atarken başlık Olarak Lathander'in Dikkatine diye yazarsan belki daha kolay ulaşılabilir. Sonuçta yüzlerce kişi desteğe mesaj atıyordur.
Thre are the norml( . )( . )the silicone ( + )( + )the perfct(o)(o).Some are cold(^)(^)some belong to grndmthers\./\./And let’s nt forgt the very large(o Y o)the very small(.)(.)and the asymmetrical(•)(.)We love them all! Say FCK to breast cancer!