İlginçozaerden yazdı:Hoşgeldin ama oyun artık kötü hile, hurda herşey var. Adam alışverişe kadim pençesi koymuş, kuzenim alınca yeşilin pençesine dönüşmüş. 19 milyon param, en ihtiyacım olduğu dönemde çöpe gitti.Üzgünüm ama ŞEREFSİZLER oyunu sardı. Kimseye fazla güvenme. Tekrar hoşgeldin kardeşim..
Selam
Re: Selam
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
Kardeşim yine bir tartışma istemiyorum ama yazdığını idrak edemiyorsun.Zaza yazdı:İlginçozaerden yazdı:Hoşgeldin ama oyun artık kötü hile, hurda herşey var. Adam alışverişe kadim pençesi koymuş, kuzenim alınca yeşilin pençesine dönüşmüş. 19 milyon param, en ihtiyacım olduğu dönemde çöpe gitti.Üzgünüm ama ŞEREFSİZLER oyunu sardı. Kimseye fazla güvenme. Tekrar hoşgeldin kardeşim..
Belkıde Kuzenın senı Keklemiş oLabılır :?
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
Amacım kavga cıkarmak falan degılozaerden yazdı:Kardeşim yine bir tartışma istemiyorum ama yazdığını idrak edemiyorsun.Zaza yazdı:İlginçozaerden yazdı:Hoşgeldin ama oyun artık kötü hile, hurda herşey var. Adam alışverişe kadim pençesi koymuş, kuzenim alınca yeşilin pençesine dönüşmüş. 19 milyon param, en ihtiyacım olduğu dönemde çöpe gitti.Üzgünüm ama ŞEREFSİZLER oyunu sardı. Kimseye fazla güvenme. Tekrar hoşgeldin kardeşim..
KUZENİM
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
Neler neler yapılıyor..Zaza yazdı:Amacım kavga cıkarmak falan degılozaerden yazdı:Kardeşim yine bir tartışma istemiyorum ama yazdığını idrak edemiyorsun.Zaza yazdı:İlginçozaerden yazdı:Hoşgeldin ama oyun artık kötü hile, hurda herşey var. Adam alışverişe kadim pençesi koymuş, kuzenim alınca yeşilin pençesine dönüşmüş. 19 milyon param, en ihtiyacım olduğu dönemde çöpe gitti.Üzgünüm ama ŞEREFSİZLER oyunu sardı. Kimseye fazla güvenme. Tekrar hoşgeldin kardeşim..
KUZENİM
Sadece bıraz ıLgınc geldıde :shock: Öyle bişi Olamaz bence
Pırasasapı (32)
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
ozaerden yazdı:Hoşgeldin ama oyun artık kötü hile, hurda herşey var. Adam alışverişe kadim pençesi koymuş, kuzenim alınca yeşilin pençesine dönüşmüş. 19 milyon param, en ihtiyacım olduğu dönemde çöpe gitti.Üzgünüm ama ŞEREFSİZLER oyunu sardı. Kimseye fazla güvenme. Tekrar hoşgeldin kardeşim..
Bu tür bir olayla karşılaştım geçmiş olsun. Biri 14 m kadim satılır diye bağırıyordu. Kadim pençe yansıtıyordu sordum neredesin banka dedi banka charına gectım alısverıs actım parayı sayarken koyduguna bakmadım, sonra onaylamadan pençe üzerine gittim baktım normal pence. Adama dedim ki bu kadim pence değil verdiği cvp ikiside aynı işi görüyor
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx