TTnet Tek Şifre Hatası
- veyis
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TTnet Tek Şifre Hatası
Biraz önce bilgilerimi güncelledim fakat hata devam ediyor.Anlaşılan transfer yolu göründü.
[Kalite Sizseniz Markanız Benim]
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
ADSL kullanıcı adınız ve şifrenizi güncellemeniz gerekiyor.veyis yazdı:3- TTnet Tek Şifre Sitesinden Giriş yaptım Üyeliğim Sitede Aktif Ancak Oyuna Giremiyorum.?
Anlatmak istediğim tam olarak buydu tebrik ederim.Dedğinizi hata aldıktan sonra gerçekleştirmiştim ancak güncellemeyi nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Koray YAR
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Konu ile ilgili birde TTNET Çağrı Merkezi 444 0 375 ile görüşün lütfen kesinlikle eksik uyguladığınız bir yer vardır.
Koray YAR
- veyis
- Şarapçı'nın Sırdaşı

ADSL bilgilerini hatalı girme ihtimaline karşı yeniden girmek istedim fakat üyelik bilgileri kısmından değiştirilemiyor artık.Yardımınız için teşekkür ederim.
- Comader
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
3- TTnet Tek Şifre Sitesinden Giriş yaptım Üyeliğim Sitede Aktif Ancak Oyuna Giremiyorum.?
Cevap:TTnet Tek Şifre İle İkv Sunucularına Erişebilmek İçin TTnet Tek Şifre Sitesine Giriş Yaptıktan Sonra ÜYELİK BİLGİLERİ Kısmından ADSL bilgilerinizi doldurup Güncellemeniz gerekmektedir. (ADSL Kullanıcı adınızı Ve Şifrenizi Bilmiyorsanız 444 0 375 TTnet Müş. Hz. Öğrenebilirsiniz.)
tamam,doldurup güncelledim ve İKV'de I Can Football gibi yararlanabileceğim hizmetlerde görünüyor.Yinede giremiyorum oyuna :S ne yapmam lazım ?
Cevap:TTnet Tek Şifre İle İkv Sunucularına Erişebilmek İçin TTnet Tek Şifre Sitesine Giriş Yaptıktan Sonra ÜYELİK BİLGİLERİ Kısmından ADSL bilgilerinizi doldurup Güncellemeniz gerekmektedir. (ADSL Kullanıcı adınızı Ve Şifrenizi Bilmiyorsanız 444 0 375 TTnet Müş. Hz. Öğrenebilirsiniz.)
tamam,doldurup güncelledim ve İKV'de I Can Football gibi yararlanabileceğim hizmetlerde görünüyor.Yinede giremiyorum oyuna :S ne yapmam lazım ?
Eski nickim, LoSTxGENCASKER
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
Yeni nickim, BericDondarrion
Düşsel Eserler Kısa Hikaye Birincisi
Fan Art 2011 Kısa Hikaye İkincisi
''Hikayede sen de yerini al '' Kazananı
- veyis
- Şarapçı'nın Sırdaşı

Konuyla ilgilenen arkadaşlara şükranlarımı sunarım.
- veyis
- Şarapçı'nın Sırdaşı

TTneT oyun üyeliğiniz ile siteye giriş yaptıktan sonra üye bilgilerim sekmesi başlığı altında ADSL bilgilerinizi doğru olarak girdiğinizde kaydet'i tıklayın daha sonra tekrar düzenle seçeneğini tıklayın fakat hiç bir alanda değişiklik yapmayın direk kaydet'e basın böylece üyelik bilgileriniz güncellenmiş olacaktır.Hata devam etmesi halinde yüksek ihtimal ttnet tek şifre sorunu dışında TTnet sisteminden kaynaklanan bir sorun olduğunu düşünüyorum.Bütün adımları başarıyla gerçekleştirdikten sonra 444 0 375 TTnet müş. Hz arayarak yardım isteyebilirsiniz.Bana İKV ile ttnet arasında bakım yapıldığı söylendi 2. aramamda fakat daha sonrakilerde sadece arıza bildirimi olarak kayıt altına alınıyor.Comader yazdı:3- TTnet Tek Şifre Sitesinden Giriş yaptım Üyeliğim Sitede Aktif Ancak Oyuna Giremiyorum.?
ben bedava üyelik almıştım benim suçum nedir ? Yani ADLS kullanmadan daha az avantajdan yararnarak üye oldum.