39 seviye zamanında hatırlıyorum açıklaması dahil yapılmıştı. Hiç bir kimsede 100m para toplu olmamıştı diye. İnanın benim 750-800 binim varken arkadaşlarımdan o zaman 1m bono alabilmek için borç alırdım. Şimdi düşünüyorumda eskiden çok zevk alıyormuşuz biz bu oyundan.
Davut kardeş çok güzel bi konuya değinmişsin.. Benimde son zamanlar Buluşma Hatıraları epeler falan dikkatimi çekiyor. 999 m den alınır diyenleri gördüm. Hadi arkadaşlarıyla birleştirip yaptı diyelim. 39 seviye zamanında 50 m olsa sunucu senin olurdu oradan oraya ne değişti ne olduda bu paralar uçtu ? Kimseni günahını almak veya iftira atmak istemem ama belli ki bişi var ve bu adamlar bu kadar para içinde yüzüyorlar.. Onu geçtim daha 4 gün önce foruma birisi bi ss koydu ne kadar doğru ne kadar gerçek bilemiyorum ama 3 kişinin para hilesimidir oyun açığımıdır her neyse 999 m bas falan gibisine diyalogların geçtiği bi ss vardı mutlaka gören olmuştur. Peki bu neyin nesidir ?
Not : Yukarıdaki yazdıklarımı yanlış anlamayın. O screenshot'taki karakterlerin sahibininde günahını almak istemem fakat bi anlam veremedim. Bi düzgün açıklamada yapılmadı yani. Herneyse tartışma yaratmak istemem iyi forumlar..
Eğer Birine Verecek Sevgin Yoksa, Ona Umut Verecek Gözlerle Bakma..