HATA BURDA
- pasakadir
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: HATA BURDA
Öncelikle selamlar .konuyu açan arkadaşı canı gönülden kutlarım .özellikle zorumuza giden ikv nin varsayımla ile hreket etmesidir .Bu oyuna emek harcıyıp gecemizi gündümüze katıp emek harcıyıp birilerin tek cevap tek mail tek konu bile açmadan varsayımlarla emeklerin elinden alınmasıdır.dediğim gibi hata kimdedir orası bilinmez biz ikv ye ne kadar daha destek veririz İKV yönetimi tanıdıklarına daha ne kadar destek verir varsayımlar ile emekler eldan daha ne kadar alınır bunları allah bilir .bi laf vardır kim öle kim kala kimse unutmasınki emek zorlukla kazanılır ama haksız yere bir çırpıda yok olur .Demekki biz fuara gitmekle 3.5 sene ikv oynamakla 3 sene plas almakla arkadaşlarımıza mutlaka oynayın diyip davet etmekle yanlış yapmışız özellikle siz siz olun kiöseyi İKV ye çağırıp günahına girmeyin.(kimse unutmasın İKV bunu hataları düzeltmk için yaptı ikv hataları düzeltmesi yapacağı son şey olur
PaşaxKadir Paşaxkadirhan PaşaxSina
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Q_P_a_Ş_a_X_k_A_d_İ_r_Q
PaŞaLaRıN LoNcAsI
LoNcA KuVa-İ MiLLiYe
Ne oldum değil ne olacağım demeli.

|BİNDÖRTYÜZELLİÜÇ|
|Türkbey|Turkbey|Türkbeyll |uLeMa|
İnsanlar ikiye ayrılır, hayatta iz bırakanlar ve başkalarının bıraktığı izlerle hayat bulanlar...
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Pasaxfatih yazdı:BENDE BİLMİYORUMKİ HATA NERDE
İNSANOGLU HER ZAMAN İLK HATAYI KENDİNDE ARAMALI...
BENDE BU MADURLARDAN BİRİYİM...
KAYBIM 3 MİLYARMIŞ 5 MİLYARMIŞ UMURUMDA DEĞİL
BU OYUN İÇİN ÜZÜLÜRSEM BU OYUNDAN KAZANDIGIM DOSTLARIMI KAYBETTİGİMDE ÜZÜLÜRÜM
OYUNU KAYBETTİGİME DEĞİL
ÖNCE Bİ HATAYI KENDİME ARADIM FAKAT HATAM YOK
BEN BİR EMEK VERMİŞİM İTEM KASMIŞIM MADEN KASMIŞIM
BU EMEGİMİ OYUNDA OYUN PARASI KARSILIGI SATMIŞIM
HE BURDA BİR HATA VAR
BU HATA SENDE DİYOR BANA İKV YÖNETİMİ
EVET BENDE HATA
HATA ŞU ;
PARAYI ALIRKEN SAHTE PARA OLUP OLMADIGINA BAKMADIN
NE KADAR HATALIYIM DEGİLMİ
O SAHTE PARALARI OLUŞTURANLAR
MADENLERİNİ BİZİM GİBİ EMEKÇİLERDEN ALIP STOKLADILAR
SEN ADAMIN BÜTÜN PARA HESAPLARINI BANLASAN NE OLURKİ ???
ADAMLARDA 10 MİLYARLIK MADEN VAR
SİZE SORARIM YÖNETİM !!!
SAHTE PARANIN HANGİ HESAPTA OLDUGUNU ÇÖZEBİLECEK BİR KONUMDASIN
PEKİ BU SAHTE PARANIN KİME NE SEKİLDE VERİLDİGİNİ CÖZEMEDİNMİ
İKV GELİŞİYOR DİMİÇÖZERİİİZ
SEN BU SAVAŞIN NERESİNDESİN ??
SEVİLENLER TARAFINDAYIZ
BİR ÖMÜR SEVİLMEK DİLEGİYLE İKV YÖNETİMİ...
SAYGILARIMLA...fatih demir...
BUNlarin CANI SIKILIYO BELLI KI NE YAPACAKLARINI SASIRDILAR.....
BUNLARDAN BI CACIK OLMAZ BU GIDISLE.....
zATEN YAPABILDIKLERI TEK SEY BANLAMAK SUSTURMAK.....
O TARZ HILELERI KULLANANLAR HALA OYUNDA AMA GUNAHSIZLARI YAKIYOLAR BUNLARIN ANLAYIS SEKILLERI DE FARKLI ANLAYIS DENMEZ BUNA ANLAMA OZURLU DENIR BUNLARA.....
BENIM CARIDA BANLARLARSA HEC SASIRMAM 300 M PARA VAR DIYE.....
SIKMAYIN CANINIZI BIZLER BURALARDAYIZ....
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I
Merhaba Sunucudaşlarım.
Öncelikle Sizleri fevrilikten ve tahammülsüzlükten sakınmaya davet ediyorum. Yapılanların ne için yapıldığına dair hiçbir bilginiz yokken, fikirlerinizi forum gibi genele hitab eden ortamlarda dile ve/veya yazıya dökerseniz; kargaşadan başka birşey elde edemezsiniz.
Oyun yazılımında bazı açıklar olabilir. Bu açıklar, bizler gibi gönüllü çalışan bir ekib tarafından sınanır ve tesbit edildikçe yazılımla alakadar mercilere raporlar. Bu yazılımla ilgili merci ise bu raporlar doğrultusunda düzeltme, açığı kapatma çalışmalarına başlar. Bu çalışmalar kapsamında; İlgili açığı kullananları yada açığa maruz kalanların hesablarının incelenmesi de vardır. Hesapların incelenmesi aşamasında yazılımdan sorumlu Sobee yetkilileri, tedbiren hesab erişimlerini engellerler. Tahmin ettiğim kadarıyla Sizler için de böyle bir durum söz konusu... Çalışmalarımızdan emin olabilmeniz adına bizlere, http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ilgili seçeneklerle bir forum doldurarak ulaşabilirsiniz.
Sabrınızı ve heyecanınızı kaybetmemeniz temennisiyle.
Öncelikle Sizleri fevrilikten ve tahammülsüzlükten sakınmaya davet ediyorum. Yapılanların ne için yapıldığına dair hiçbir bilginiz yokken, fikirlerinizi forum gibi genele hitab eden ortamlarda dile ve/veya yazıya dökerseniz; kargaşadan başka birşey elde edemezsiniz.
Oyun yazılımında bazı açıklar olabilir. Bu açıklar, bizler gibi gönüllü çalışan bir ekib tarafından sınanır ve tesbit edildikçe yazılımla alakadar mercilere raporlar. Bu yazılımla ilgili merci ise bu raporlar doğrultusunda düzeltme, açığı kapatma çalışmalarına başlar. Bu çalışmalar kapsamında; İlgili açığı kullananları yada açığa maruz kalanların hesablarının incelenmesi de vardır. Hesapların incelenmesi aşamasında yazılımdan sorumlu Sobee yetkilileri, tedbiren hesab erişimlerini engellerler. Tahmin ettiğim kadarıyla Sizler için de böyle bir durum söz konusu... Çalışmalarımızdan emin olabilmeniz adına bizlere, http://www.istanbuloyun.com/support.aspx ilgili seçeneklerle bir forum doldurarak ulaşabilirsiniz.
Sabrınızı ve heyecanınızı kaybetmemeniz temennisiyle.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
- QSOMEGOSALENQ
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
O kadar Yorum yazılmış 1 tane akıllı Çıkıpta haksız yere yenilen blokların neden olduğunu yazmamış.
Bu sadece bir oyun beyler bayanlar T.B.M.M 'i değil öyle bi yorum öyle bir cevap veriyorsunuz ki görende adli savcılıkta hayat idam kararları alıyorsunuz zannedecek
:lol: :lol:
birileri eskiden bono reçetesi üretirdi 5 turkuaz 5 civan perçemiyle onlarda kendini çok iyi biliyor üreten ne yazıkkı bu Sobee için gönüllü çalışan diyorlar ya :lol: :lol: kopuyorum adeta
yahu sabah işten çıkıp akşam eve geldiğinizde stres atmak için girdiğiniz bu oyun bu kadar mı hipnoz eder sizi :lol: :lol:
Bırakaın doğru kararı adalet versin :lol: :lol: :lol: :lol:
sakın olun yorum yazan oyuncular vede gayri safi milli hasıla olarak cevap veren yetkililer Gerçek dünyaya hoş geldiniz
Bu sadece bir oyun beyler bayanlar T.B.M.M 'i değil öyle bi yorum öyle bir cevap veriyorsunuz ki görende adli savcılıkta hayat idam kararları alıyorsunuz zannedecek
birileri eskiden bono reçetesi üretirdi 5 turkuaz 5 civan perçemiyle onlarda kendini çok iyi biliyor üreten ne yazıkkı bu Sobee için gönüllü çalışan diyorlar ya :lol: :lol: kopuyorum adeta
yahu sabah işten çıkıp akşam eve geldiğinizde stres atmak için girdiğiniz bu oyun bu kadar mı hipnoz eder sizi :lol: :lol:
Bırakaın doğru kararı adalet versin :lol: :lol: :lol: :lol:
sakın olun yorum yazan oyuncular vede gayri safi milli hasıla olarak cevap veren yetkililer Gerçek dünyaya hoş geldiniz
Ben Birini Sevmiyordum Oda beni Sevmiyordu Birgün Biryerde Randevuleştik, Ben gitmedim Oda Gelmedi Pp
SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

SomeGİveToGİRL & QSOMEGOSALENQ & DyBGöLGe

- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Bir Aralar Oyun Çapında Şöyle Bir Durum vardı Hatırlar mısınız bilmem ama ben size açıklıyım.
Bonolar Kalktıgı Zaman millette En az 100 tane 1 m lik bono vardı.Bu Bonolar Zamanla İşportacı Halime Teyze Gibi Satış Hizmetçilerine SAtıldıça Bu bonoların Tanesi Git Gide Arttı.
Hatta Forumdan Biri İmzasına Yazmıştı İmzayı okuduğumda bu oyunda Bir Açık bulunduğunu Apaçık farkettim.İmzasında yanılmazsam "3 civan perçemi + bir kömür = 1 Bono " Yazılmıştı.
Gel Gelelim 49 Levele , 39 level zamanında kimsede para yoktu.49 level Geldikten 1 yıl sonra oyunda bir çok kişi Para Krallığı yapıyordu millete.Ejder Asa Migrat Ve Sığınaklarda Çok işe yarıyor bahanesi ile Millet menekşeyi 50 m den iridyumu 5 den bir anda yükselerek 50 m den ,Ganodermayı 40 m den satarak köşeyi döndüklerini sandılar.
Halbuki Her Bir Satışta BAN yeme İhtimalleri %0.1 oranında artıyordu.
Bölgeden bir item yansıtırdım Her Zaman " Yücelen solucan * lı ayak , Yücelen halit * lı ceket " Falan filan 200 m 150 m derdim sürekli Herkes Sanki İksir Alıyormuş Gibi Para Verirdi o itemlere.Bugün O itemleri Artık gibi alanlar NEREDE ?
Ama İkv yönetimininde en büyük sıkıntısı şu;
Oyun Açıkları Bir Dar Pantolona Benzer.Bir Yeri Yırtıldığında Diğeri Patlak Verir.Onu yaparsınız Diğeri Patlak Verir.İkv deki Oyun açıkları da bu dar pantolona benzer.
neyse fazla söze gerek yok.Sahte bonoları yapanlar Parayı ilk aktardıkları charları da yaktı.kendilerini de yaktı.
Bonolar Kalktıgı Zaman millette En az 100 tane 1 m lik bono vardı.Bu Bonolar Zamanla İşportacı Halime Teyze Gibi Satış Hizmetçilerine SAtıldıça Bu bonoların Tanesi Git Gide Arttı.
Hatta Forumdan Biri İmzasına Yazmıştı İmzayı okuduğumda bu oyunda Bir Açık bulunduğunu Apaçık farkettim.İmzasında yanılmazsam "3 civan perçemi + bir kömür = 1 Bono " Yazılmıştı.
Gel Gelelim 49 Levele , 39 level zamanında kimsede para yoktu.49 level Geldikten 1 yıl sonra oyunda bir çok kişi Para Krallığı yapıyordu millete.Ejder Asa Migrat Ve Sığınaklarda Çok işe yarıyor bahanesi ile Millet menekşeyi 50 m den iridyumu 5 den bir anda yükselerek 50 m den ,Ganodermayı 40 m den satarak köşeyi döndüklerini sandılar.
Bölgeden bir item yansıtırdım Her Zaman " Yücelen solucan * lı ayak , Yücelen halit * lı ceket " Falan filan 200 m 150 m derdim sürekli Herkes Sanki İksir Alıyormuş Gibi Para Verirdi o itemlere.Bugün O itemleri Artık gibi alanlar NEREDE ?
Oyun Açıkları Bir Dar Pantolona Benzer.Bir Yeri Yırtıldığında Diğeri Patlak Verir.Onu yaparsınız Diğeri Patlak Verir.İkv deki Oyun açıkları da bu dar pantolona benzer.
neyse fazla söze gerek yok.Sahte bonoları yapanlar Parayı ilk aktardıkları charları da yaktı.kendilerini de yaktı.
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
xDAVUT yazdı:Bir Aralar Oyun Çapında Şöyle Bir Durum vardı Hatırlar mısınız bilmem ama ben size açıklıyım.
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
No,Nothing Else Matters
No,Nothing Else Matters