Soru neden böyle ? Çok basit sebebi. Hazırlanan bir kaç soruyu rast gele google'da yazdım. Direk arama sonuçlarında yanıtı bulabildim. Bizim isteğimiz ise olaya biraz eğlence katmak. Eminim pek çok oyuncumuz uzun zamandır uğramadığı antrepoyu bu sayede ziyaret etmiştir
Kısaca hem oyun içi hemde oyun dışı bir etkinlikti. Sorularımın mantığı bu yönde devam edecektir. Gölge Akrep'inin kaç bacağı vardır sorusunu görseniz dahi şaşırmayın. Etkinliğin sayısını artırmayı düşünüyoruz ilk aşamada. 1 saatlik sürede bir değil birden çok soru sormak daha çok ödül vermeyi planlıyoruz.
Benden tavsiye güzel hediyelere sahip olmak istiyorsanız İKV'deki ince detaylara dahi dikkat ediniz
Sayın yöneticim, sevgili yöneticim Şu an nette cevabı olmayan ve uzun araştırmalar sonucu cevabını benim de bulamadığım bir soru yöneltmek istiyorum size Yöneticiler dışında bilen olduğuna da pek inanmıyorum C.D.'nin açılımı nedir ? D. = Domuz olabilir ama C.= ?
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa
Lathander yazdı:
Etkinliğin sayısını artırmayı düşünüyoruz ilk aşamada. 1 saatlik sürede bir değil birden çok soru sormak daha çok ödül vermeyi planlıyoruz.
Oh be teşekkürler birden fazla soru sorulması adha güzel olur bencede.
Bence sorular oyunun hikayesinden sorulmalıdır böylece sırf soruyu cevaplamak için hikayeyi bi baştan sona kadar okuya bilir oyuncu ve ne oynadığınıda iyi bilir oynuyan kişi...
Başka bir fikir ise ? lvlde hangi görevler vardır vs...
Bence öyle kaç yaratık var gibi sorular biraz saçma bu benim fikrim tabiyiki.