Madene getirilen bu düzen hakkında ben seninle zıt görüşteyim. Sonuçta bu bir taktik meselesidir. . .
MaDeN HaKSıZLıĞı ! ! !
Re: MaDeN HaKSıZLıĞı ! ! !
Üzgünüm fakat şu anda aramayı kullanamazsınız. Birkaç dakika içinde tekrar deneyiniz.
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
Haklısın kuzenLucia yazdı:Madene getirilen bu düzen hakkında ben seninle zıt görüşteyim. Sonuçta bu bir taktik meselesidir. . .

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Taktik taktik diyorsunda. Biz yapsak aynı " taktiği " ; " hak yemesene kardesim " diye bagırıyorlar. Bende bunu anlatmak istiyorum. Onlar yaparken birsey yok biz yaptıgımızda suç oluyor.Lucia yazdı:Madene getirilen bu düzen hakkında ben seninle zıt görüşteyim. Sonuçta bu bir taktik meselesidir. . .

MADENDE TOPLA YAZISI BENCE 2 KİŞİ ÇEKİYOSA GÜZEL BİRŞEY BİR O BİR DİĞERİ ÇEKER BENCE GÜZELLLL AMA ÇOK KŞİYSE HİÇTE GÜZEL DEĞİL :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Şu anda halen çalışır olan Axife Mouse Recorder İle Eskiden Sürekli Madeni 1 kişi çekiyordu 
Ama Bu Yeni sistemde topla yazısının farklı yerlerde çıkması gelince adalet tabiki sağlandı...
Bir de bazen de şans meselesi
Adam çekiyor çekiyor sıkılıyor bırakıyor.Madeni boş buldum çektim İridyum :lol:
Ama Bu Yeni sistemde topla yazısının farklı yerlerde çıkması gelince adalet tabiki sağlandı...
Bir de bazen de şans meselesi
Adam çekiyor çekiyor sıkılıyor bırakıyor.Madeni boş buldum çektim İridyum :lol:
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)