Çarım soyuldu
- Altinyalniz
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: Çarım soyuldu
Karakter başvurum geldı çarlarınız kurtarılmıs tır diyor ama hesaba giremıyorum bloklandı diyor bakalım yönetıme destek mesajı attım onun bi cevabı gelsınde...
Altınyalnız/ALTINIIBeRaTIII/Şifalazımmı
- NATHAN
- Teşkilat Neferi
- Klan: Arzın Çocukları
hesaplarını kurtarman güzel, sıra bunu kimin yaptığını bulmakta...
Geçmiş olsun, ..
Geçmiş olsun, ..
bNATHAN
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
PINKFLOYD
NATHANs
NATHANb
- xsedanterx
- Sahaf Yardımcısı
- Altinyalniz
- İskele Babası
Bi elime geçirsemNATHAN yazdı:sıra bunu kimin yaptığını bulmakta...
, ..
- leviathan
- FareAdam Düşmanı
sanırım 52 kişi banlanmış durumda teşkilatta bunlar bono kopyalayıp oyunda haksız kazanç sağlayanlar ve bunu yapanlarla karşılıksız (karşılıklı olmaz herhalde bişi) alışveriş yapanlarmış diye duydum..eğer sen de onlardan biriysen charın o yüzden bloklanmıştır ha yok ben onlardan değilim diorsan geçmiş olsun.

KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim
- Altinyalniz
- İskele Babası
leviathan yazdı:sanırım 52 kişi banlanmış durumda teşkilatta bunlar bono kopyalayıp oyunda haksız kazanç sağlayanlar ve bunu yapanlarla karşılıksız (karşılıklı olmaz herhalde bişi) alışveriş yapanlarmış diye duydum..eğer sen de onlardan biriysen charın o yüzden bloklanmıştır ha yok ben onlardan değilim diorsan geçmiş olsun.
Tabiki değilim ben bono hayatımda 1 kere aldım onuda hemen işportada bozdurmustum o yuzden değil ama ne yüzden olduğunuda bilmıyorum beklıyorum işte destekden gelcek cevabı
- Altinyalniz
- İskele Babası
Destek mesajım hala gelmedı tekrar tekrar gönderıp işlerini zorlaştırmak istemıyorum ama haksız yere bloklanmak ağırıma gidiyor.Bugun 3 gün.
- Altinyalniz
- İskele Babası
oo destek takımı cok yavas kardeşim 1 hafta oldu hala cevap yok bizi takan yokmu yoksa heyyy ikv haksız yere ban yemiş durumdayım uyan artık millet birer birer yakınmaya başladı bu kötü gidişata son demeniz lazım.benım bu destek e gönderdım mail bu sene içerisinde gelırmı acaba!!!!!! ?
Soru: İKV Destek Takımı'na onlarca kez başvuru yapıyorum ama yanıt vermiyorlar ya da çok geç veriyorlar.Altinyalniz yazdı:oo destek takımı cok yavas kardeşim 1 hafta oldu hala cevap yok bizi takan yokmu yoksa heyyy ikv haksız yere ban yemiş durumdayım uyan artık millet birer birer yakınmaya başladı bu kötü gidişata son demeniz lazım.benım bu destek e gönderdım mail bu sene içerisinde gelırmı acaba!!!!!! ?
Cevap: İKV Destek Takımı İKV Camiası'nın tamamına hizmet verme çabasındadır. Aynı gün içinde yapılan ikinci ve sonraki başvurular sizin yanıt almanızı geciktireceği gibi diğer oyuncularında yanıt almasını geciktirmektedir. Bu yüzden bir konu için aynı günde sadece bir adet başvuru gönderiniz.
Aynı gün içinde gönderilmiş iki yada daha fazla başvuruya yanıt verilmez yada yanıt ertelenir.
NOT: Eğer başvurunuz üzerinden 24 saat geçmiş ama yanıt alamamışsanız ikinci bir başvuruyu bir defa daha yapabilirsiniz yada önceki başvurunuzu yineleyebilirsiniz.
2009-2013
- Altinyalniz
- İskele Babası
Bu yüzden bir konu için aynı günde sadece bir adet başvuru gönderiniz.
Aynı gün içinde gönderilmiş iki yada daha fazla başvuruya yanıt verilmez yada yanıt ertelenir.
NOT: Eğer başvurunuz üzerinden 24 saat geçmiş ama yanıt alamamışsanız ikinci bir başvuruyu bir defa daha yapabilirsiniz yada önceki başvurunuzu yineleyebilirsiniz.
Ben 1 hafta önce gönderdım bi mail 1 haftadır gelmedıği için dün yine mesaj attım yanı aynı gün içinde 2 yada daha fazla mail felan göndermedım 1 tane gönderdım ama hala gelmedı cevabı...!!!
Ben 1 hafta önce gönderdım bi mail 1 haftadır gelmedıği için dün yine mesaj attım yanı aynı gün içinde 2 yada daha fazla mail felan göndermedım 1 tane gönderdım ama hala gelmedı cevabı...!!!