YETERSİZ MADEN SAYISI DİYENLERE(GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE İKV)>>>

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: YETERSİZ MADEN SAYISI DİYENLERE(GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE İKV)>>>

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

madem öyle iyi oku o zaman kardeşim

ben oyunu sadece 22:00 ile 02:00 arasında oynuyorum bana diyelimki menekşe lazım elmasların hepsinde dolaşıyorum hepside dolu ganoda lazım bari gano çekeyim bakıyorum ganolarda dolu bnm elimde hızlı değil irid desen zaten 2 tane var hiç boş kalmıyor başında 2-3 kişi üstelik adamın işi gücü yok sabah oturuo günde 5 saat uyuyo yetio ona bn çalışan adamım nereden para kazanıcam ??

haa diceksinki git meranda falan yaratık kes günde 4 saatte bnm kasabileceğim en fazla para 2 bilemedim 3m 1 menekşe 50m den aşa satan yok bu durumda bnm 1 menekşe alabilmem için 15 16 gün merandan çıkmamam lazım peki o adam ne yapıyor sadece 1 gün bekliyor menekşe çekiyor ve satıyor ee hani nerde adalet nerde emek karşılığı :?: hadi şimdide savun bu maden sayısını o adam bndn daha az emek verip güçlü olacaksa eğer bnm burada hakkım yenmiş olacak buna çare bulunması için uğraşıyoruz bilemedim anlatabildim mi
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
PASAXVARYEMEZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen PASAXVARYEMEZ »

YETERSİZZZ GEREKİLENLERİ YAPINN
PAŞAXVARYEMEZ

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
´´HZ.MEVLANA´´
Kullanıcı avatarı
PASAXVARYEMEZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PASAXVARYEMEZ »

Ferhatbey yazdı:GELİN O ZAMAN BİRAZ ZİHİN KURCALAYALIM..BEN BUNA yetinmemezLik derim .
oyunun en başında 1 apa madeni 1 krip 1 saf krom madeni ve 1 koni madeni vardı bu 4 ü değerliydi ve 4 sunucu vardı yaklaşık 300 bin oynayan varmış o zaman gm araştırmalarına göre 300 bin oyuncu için her sunucuda 4 maden vardı 4sunucu x 4 maden = 16 madene 300 bin oynayan ?

ve şimdi akik elmas apa saf krom topaz mantar tungsten safir çıban çiçeği osmiridyum budaksız abanoz platin gibi değerlİ MADENLER var

4 krip madeni
4 elmas madeni
4 apa madeni
4 saf krom madeni
4 tung madeni
4 safir madeni
4 platin madeni
2 topaz madeni
2 çıban madeni
2 osmiridyum madeni
2 budaksız madeni
36 eder her sunucu için 8 sunucu var 700 bin oyuncuya 36x8 = 288 maden düşüyor . . Eskiye oranla şimdiki durum nasıl bi kıyas yapın ve bence yetineLim . . ;)
;)
PAŞAXVARYEMEZ

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
´´HZ.MEVLANA´´
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen mitmet »

Ferhatbey yazdı:GELİN O ZAMAN BİRAZ ZİHİN KURCALAYALIM..BEN BUNA yetinmemezLik derim .
oyunun en başında 1 apa madeni 1 krip 1 saf krom madeni ve 1 koni madeni vardı bu 4 ü değerliydi ve 4 sunucu vardı yaklaşık 300 bin oynayan varmış o zaman gm araştırmalarına göre 300 bin oyuncu için her sunucuda 4 maden vardı 4sunucu x 4 maden = 16 madene 300 bin oynayan ?

ve şimdi akik elmas apa saf krom topaz mantar tungsten safir çıban çiçeği osmiridyum budaksız abanoz platin gibi değerlİ MADENLER var

4 krip madeni
4 elmas madeni
4 apa madeni
4 saf krom madeni
4 tung madeni
4 safir madeni
4 platin madeni
2 topaz madeni
2 çıban madeni
2 osmiridyum madeni
2 budaksız madeni
36 eder her sunucu için 8 sunucu var 700 bin oyuncuya 36x8 = 288 maden düşüyor . . Eskiye oranla şimdiki durum nasıl bi kıyas yapın ve bence yetineLim . . ;)
saf krom ile budaksız bir mi ?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Ferhatbey »

mitmet yazdı:

4 krip madeni
4 elmas madeni
4 apa madeni
4 saf krom madeni
4 tung madeni
4 safir madeni
4 platin madeni
2 topaz madeni
2 çıban madeni
2 osmiridyum madeni
2 budaksız madeni
saf krom ile budaksız bir mi ?
azda olsa para edior eskiden bu saydıgım krip koni apa krom madeni harici 5 bin etmezdi !! konuya saygı ve iyice okumanızı dilerim :arrow: :arrow: yetinmeyi bilmeliyiz bence . . üreten nasıl üretio demeliyiz :arrow: :arrow:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
TeaM09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen TeaM09 »

Bu oyunun tek gerçek olmayan verisi 700bin oyuncu olduğu yalanıdır. 700bin oyuncu kayıtlıdır. 700bin adet mynet TTNET ya da sobee hesabı vardır. Kimbilir herbirimizin kaçar tane hesabı var??
Resim
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

TeaM09 yazdı:Bu oyunun tek gerçek olmayan verisi 700bin oyuncu olduğu yalanıdır. 700bin oyuncu kayıtlıdır. 700bin adet mynet TTNET ya da sobee hesabı vardır. Kimbilir herbirimizin kaçar tane hesabı var??
VERİLERLE KONUŞUYORUM BENİM 5 HESABIM VAR . . 100 BİN EDER ETMEZ TOPLAM ;) AMA VERİLERDE 700

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
yamgur
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen yamgur »

MaSSacHuSeTT yazdı:madem öyle iyi oku o zaman kardeşim

ben oyunu sadece 22:00 ile 02:00 arasında oynuyorum bana diyelimki menekşe lazım elmasların hepsinde dolaşıyorum hepside dolu ganoda lazım bari gano çekeyim bakıyorum ganolarda dolu bnm elimde hızlı değil irid desen zaten 2 tane var hiç boş kalmıyor başında 2-3 kişi üstelik adamın işi gücü yok sabah oturuo günde 5 saat uyuyo yetio ona bn çalışan adamım nereden para kazanıcam ??

haa diceksinki git meranda falan yaratık kes günde 4 saatte bnm kasabileceğim en fazla para 2 bilemedim 3m 1 menekşe 50m den aşa satan yok bu durumda bnm 1 menekşe alabilmem için 15 16 gün merandan çıkmamam lazım peki o adam ne yapıyor sadece 1 gün bekliyor menekşe çekiyor ve satıyor ee hani nerde adalet nerde emek karşılığı :?: hadi şimdide savun bu maden sayısını o adam bndn daha az emek verip güçlü olacaksa eğer bnm burada hakkım yenmiş olacak buna çare bulunması için uğraşıyoruz bilemedim anlatabildim mi
arkadasa katılıyorum . yani ben köyde ikamet ediyorum baglantı sorunu var lag + pc +ekran kartı gibi pek cok etken var .Basıma gelen bi olaydır bu arkadasın pc iyi benim ekranda daha maden görünmeden adam cekiyordu hilemidir desen yok diyorlar yada baska biriside yok toplada bıraktı desem?
konyalı
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

ARKADAŞ SEN HEM YAVAŞ MADEN ÇEKİYORUM HEMDE GÜNDE 3 4 SAAT OYNUYORUM DİYORSUN KUSURA BAKMA 3 4 SAAT OYNAYIP YAVAŞ MADEN ÇEKENDE GÜNDE 1 MENEKŞE 1 GANO GİBİ ŞEYLER BEKLİYORSA 210 MANTAR DA 1 GANO ÇEEKEN ADAM I DÜŞÜN DERİM . . hem yavaşım hem az online ' ım diyosun ?? yöneticiler sana çözüm bulması için adam başı 1 maden koyması lazım :roll: benim konumla biraz alakasız senin dediğin menekşe sayısını 6 ya çıkarsalar sen gene çekemiceksin bağlantılı ama alakası bile yok düşünülse çünkü sen hiç bir türlü çekemezsin maden :P

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kullanıcı avatarı
leviathan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen leviathan »

Ferhatbey yazdı:

ARKADAŞ SEN HEM YAVAŞ MADEN ÇEKİYORUM HEMDE GÜNDE 3 4 SAAT OYNUYORUM DİYORSUN KUSURA BAKMA 3 4 SAAT OYNAYIP YAVAŞ MADEN ÇEKENDE GÜNDE 1 MENEKŞE 1 GANO GİBİ ŞEYLER BEKLİYORSA 210 MANTAR DA 1 GANO ÇEEKEN ADAM I DÜŞÜN DERİM . . hem yavaşım hem az online ' ım diyosun ?? yöneticiler sana çözüm bulması için adam başı 1 maden koyması lazım :roll: benim konumla biraz alakasız senin dediğin menekşe sayısını 6 ya çıkarsalar sen gene çekemiceksin bağlantılı ama alakası bile yok düşünülse çünkü sen hiç bir türlü çekemezsin maden :P

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
belki madenlerden yine çekemeyecek ama piyasa düşecek belki de 3 gün para kasıp istediği madeni alabilecek anlatmak istediği bu =)
ResimResim
KaLaBaLıKTa eFeLiK eDeNiN TeNHaDa öZRü KaBuL oLMaZ.
Kenan Sizi Öldürür Ben De Gömerim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön