OoJOKERoO yazdı:siz gurub bolgelerıne ejdersiz ecelsiz ashap sız adamları almamaya devam edin bakın daha neler olucak
zamk 5 m olmuş başka ne diyim
ejderi olmasa da olur 700+ elektriği olsun yeter. kudret iksiri de olursa kim niye almasın ki ?
beyler objektif olalım
kim alıyor yolda gördüğü +700 elektirikli adamı illa ejder arıyorlar, arkadaşın dediği gibi ön yargılar war gunes asalı adamlar sanki hiç birşey bilmiyormuş gibi duruyor.
mitmet yazdı:baba tarafından yarım çinliyse çeyrek çinli ediyor. bir çinin nesi var iki çinin sesi var.
iki çinli bir koltuğa sığmaz
damlaya damlaya çin olur
alma çinlinin ahını çıkar aheste aheste
çinliye malum olurmuş
osi kiso kaman
tutsi kiyan çek
vs vs çoğaltılabilir
mitmet yazdı:baba tarafından yarım çinliyse çeyrek çinli ediyor. bir çinin nesi var iki çinin sesi var.
iki çinli bir koltuğa sığmaz damlaya damlaya çin olur
alma çinlinin ahını çıkar aheste aheste
çinliye malum olurmuş
osi kiso kaman
tutsi kiyan çek
vs vs çoğaltılabilir
nasıl bir damla bu 1,5 milyar kişi olmuş
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
hızlı koşuyorum ondandır
ışık sesten kat kat kat kat daha hızlı bilimsel olaylara girmiyorum şimdi ama örnek olarak aygaz reklamını seyredebilirsiniz
-houstan
danda dan da dann ayyy gazzz
hızlı koşuyorum ondandır
ışık sesten kat kat kat kat daha hızlı bilimsel olaylara girmiyorum şimdi ama örnek olarak aygaz reklamını seyredebilirsiniz
-houstan
danda dan da dann ayyy gazzz
houston olmasın o
yazamayacağım kadar çok karakter..
Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!