AncyraTR Çalınmıştır...
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: AncyraTR Çalınmıştır...
geçmiş olsun yasin nasıl oldu anlatsana belki bi yardımımız dokunur

Tayfaxoguz Kokusuzxkorkak
Ödemişlee Korkusuzxoguz
xXxHeaRTYxXx
Öncelikle Merhaba Arkadaşlar Yasinim ile görüştüm çarın nasıl çalındi vs.. bir araştırma yaptım kaanatimce
Delilleri ile sizlere sunuyorum buyrunuz ...
Bildiğiniz üzere geneliniz bilir facede üzerinde çarların alıp satıldığı (illagalde olsa ) bir grup bulunmakta
Sayfa linki
http://www.facebook.com/home.php#!/page ... 0782192226
Grupda şöyle bir ilan bulunmakta .
Link : http://www.facebook.com/home.php#!/perm ... 0782192226
Kişinin adı Eray Kurtoğlu Satılık Çarın Adı : Tskxdxyekta
Tsk Lonca sayfasına baktığımda ;
@_-_!!_-_@==TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN SAYGIN ÜYELERİ==@_-_!!_-_@
<=========Tskx Lonca Kurucu-Lideri==========>
GeNeL KuRmaY BaŞkAnI<====>TsKxKxGeNeLKrMaY__--__TsKxHxGeNeLKrMaY__--__TsKxDxGeNeLKrMaY
OrGeNeRaL ' i <====>TsKxKxoRGeNeRaL__--__Tskxhxorgeneral__--__Tskxdxorgeneral
<=========Tskx Loncası Rütbeli Üyeler=========>
Alay komutanı====>Tskxkxalbayy-TsKxHxaLBaYy-Tskxdxyekta
Bölük komutanı====>TsKxKxKoMuTaN-TsKxHxKoMuTaN-TsKxDxKoMuTaN
@_-_!!_-_@==Kara Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
1)TsKxKxGeNeLKrMaY<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_GeNeL KuRmAy BaŞkAnI_!_!_!!!
2)TsKxKxoRGeNeRaL<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_Or GeNeRaL_!_!_!!!
4)Tskxkxoramiral==[Lonca Yönetim]
3)TsKxKxKoMuTaN<==Bölük Komutanı==>
4)Tskxkxdevlet<==Komutan==>
5)Tskxkxcewher
6)Tskxkxbreak
7)TsKxKxTeUFeL==Aramıza yeni katılmıştır.
@_-_!!_-_@==Hava Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
1)TsKxHxGeNeLKrMaY <==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_GeNeL KuRmAy BaŞkAnI_!_!_!!!
2)TsKxHxoRGeNeRaL<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_Or GeNeRaL_!_!_!!!
3)TsKxHxaLBaYy<==Albay==>
4)Tskxhxkomutan<==Bölük Komutanı==>
5)Tskxhxuğur
6)Tskxhxbreak
7)Tskxhxhayaletler
Tskxhxsakarya
9)Tskxhxoneof
10)Tskxhxşehzade
11)Tskxhxzorba
12)Tskxhxzağanos
12)TsKxHxDeWiLs==Aramıza yeni katılmıştır.
@_-_!!_-_@==Deniz Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
1)TsKxDxGeNeLKrMaY<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_GeNeL KuRmAy BaŞkAnI_!_!_!!!
2)TsKxDxoRGeNeRaL<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_Or GeNeRaL_!_!_!!!
3)TsKxDxoRaMiRaL<==Yönetim==>
4)TsKxDxKoMuTaN<==Bölük Komutanı==>
5)Tskxdxyekta<==Albay==>
6)Tskxdxnakres
7)Tskxdxpıtırcık
Tskxdxkandemir
Tskxhxyekta nın Tsk lonca üyesi olduğu loncada sözü geçen biri olduğu ayrıca TsKxHxaLBaYy olduğu apaçık görmekteyiz
. Çarın çalındığını söylüceklerdir çarınan çarın üye listesinde olması şaşırtıcı
Yani böylebir olasılık yok !
Hemen bunun üzerine iletişime geçtiğim face üzerinden bir takım görüşmelerde bulundum Eray Kurtoğşu ile Arkadaşlık isteği gönderdiğimde kabul edip nabza göre şerbet vermeye başladım . Nitekim Tsk Lonca sayfasında gördüğüm TskxhxAlbayın çarının olduğunu gördüğümde Face üzerinden Eray Bozkurt isimli TskxhxAlbayı arkadaş isteği gönderdim tesadüf ya oda hemen arkadaş isteğini kabul etti
Yalnız arada fark şu Eray Bozkurt Pc den Eray Kurtoğlu ise Facebook Mobil yani cep telefonundan bağlanıyordu . Bana göre bütün bunlar çelişki değil doğruluğun kanıtıdır İsterseniz Face üzerinden yazışmaların fotoğraflarını tek tek buraya koyabilirim.

Biz bu konu üzerinde ısrarcı tavrımızı sürdüreceğiz taki AncyraTR geri gelene kadar Hukuki yollaramı onuda yaparız Oyunda duyurmakmı onuda yaparız şunu bilin sadece yılmayacağız ...
Bildiğiniz üzere geneliniz bilir facede üzerinde çarların alıp satıldığı (illagalde olsa ) bir grup bulunmakta
Sayfa linki
http://www.facebook.com/home.php#!/page ... 0782192226
Grupda şöyle bir ilan bulunmakta .
Link : http://www.facebook.com/home.php#!/perm ... 0782192226
Kişinin adı Eray Kurtoğlu Satılık Çarın Adı : Tskxdxyekta
Tsk Lonca sayfasına baktığımda ;
@_-_!!_-_@==TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİNİN SAYGIN ÜYELERİ==@_-_!!_-_@
<=========Tskx Lonca Kurucu-Lideri==========>
GeNeL KuRmaY BaŞkAnI<====>TsKxKxGeNeLKrMaY__--__TsKxHxGeNeLKrMaY__--__TsKxDxGeNeLKrMaY
OrGeNeRaL ' i <====>TsKxKxoRGeNeRaL__--__Tskxhxorgeneral__--__Tskxdxorgeneral
<=========Tskx Loncası Rütbeli Üyeler=========>
Alay komutanı====>Tskxkxalbayy-TsKxHxaLBaYy-Tskxdxyekta
Bölük komutanı====>TsKxKxKoMuTaN-TsKxHxKoMuTaN-TsKxDxKoMuTaN
@_-_!!_-_@==Kara Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
1)TsKxKxGeNeLKrMaY<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_GeNeL KuRmAy BaŞkAnI_!_!_!!!
2)TsKxKxoRGeNeRaL<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_Or GeNeRaL_!_!_!!!
4)Tskxkxoramiral==[Lonca Yönetim]
3)TsKxKxKoMuTaN<==Bölük Komutanı==>
4)Tskxkxdevlet<==Komutan==>
5)Tskxkxcewher
6)Tskxkxbreak
7)TsKxKxTeUFeL==Aramıza yeni katılmıştır.
@_-_!!_-_@==Hava Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
1)TsKxHxGeNeLKrMaY <==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_GeNeL KuRmAy BaŞkAnI_!_!_!!!
2)TsKxHxoRGeNeRaL<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_Or GeNeRaL_!_!_!!!
3)TsKxHxaLBaYy<==Albay==>
4)Tskxhxkomutan<==Bölük Komutanı==>
5)Tskxhxuğur
6)Tskxhxbreak
7)Tskxhxhayaletler
9)Tskxhxoneof
10)Tskxhxşehzade
11)Tskxhxzorba
12)Tskxhxzağanos
12)TsKxHxDeWiLs==Aramıza yeni katılmıştır.
@_-_!!_-_@==Deniz Kuvvetleri==@_-_!!_-_@
1)TsKxDxGeNeLKrMaY<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_GeNeL KuRmAy BaŞkAnI_!_!_!!!
2)TsKxDxoRGeNeRaL<==>Lonca Kurucu-Lideri=====>!!!_!_!_Or GeNeRaL_!_!_!!!
3)TsKxDxoRaMiRaL<==Yönetim==>
4)TsKxDxKoMuTaN<==Bölük Komutanı==>
5)Tskxdxyekta<==Albay==>
6)Tskxdxnakres
7)Tskxdxpıtırcık
Tskxhxyekta nın Tsk lonca üyesi olduğu loncada sözü geçen biri olduğu ayrıca TsKxHxaLBaYy olduğu apaçık görmekteyiz
Hemen bunun üzerine iletişime geçtiğim face üzerinden bir takım görüşmelerde bulundum Eray Kurtoğşu ile Arkadaşlık isteği gönderdiğimde kabul edip nabza göre şerbet vermeye başladım . Nitekim Tsk Lonca sayfasında gördüğüm TskxhxAlbayın çarının olduğunu gördüğümde Face üzerinden Eray Bozkurt isimli TskxhxAlbayı arkadaş isteği gönderdim tesadüf ya oda hemen arkadaş isteğini kabul etti

Biz bu konu üzerinde ısrarcı tavrımızı sürdüreceğiz taki AncyraTR geri gelene kadar Hukuki yollaramı onuda yaparız Oyunda duyurmakmı onuda yaparız şunu bilin sadece yılmayacağız ...
Karbon Kağıdı Değil Yaratıcı Ol
LEEWOHT
LEEWOHT
- AncyraTR
- FareAdam Düşmanı
Aynen Ben Oyundayken Tsk Lonca Üyeleri.
Benim Çarımın Tskxdxyekta yeni Eray Kurtoğlu Çaldıgını Söylüyorlardı. Eray Bozkurt Çalmamış Yani
Eray Bozkurtta Tskxdxyekta'nın eski sahibiymiş. Çaldırmış çarını.
Zaten Yukarıda Geniş Açıklaması Var.
Şimdi.
Yaşarın ve Benim Gözlemim Her İkisinide Arkadaşlara Ekledik.
Benim Karakterim Oyunda Milletten Çar Şifre İtem İsterken.
Biz Facede Araştırmadaydık. Eray Kurtoğlu Mobile Face'den Yani Telefondan Bağlanılıyor.
Eray Bozkurt Normal Bilgisayar'dan Bağlanıyor.
Telefon Üzerinden Her halde İKV'ye girilmiyor bildiğim kadarı ile. ee o zmn :evil:
Buradan Pay Biçin. . .
Benim Çarımın Tskxdxyekta yeni Eray Kurtoğlu Çaldıgını Söylüyorlardı. Eray Bozkurt Çalmamış Yani
Eray Bozkurtta Tskxdxyekta'nın eski sahibiymiş. Çaldırmış çarını.
Zaten Yukarıda Geniş Açıklaması Var.
Şimdi.
Yaşarın ve Benim Gözlemim Her İkisinide Arkadaşlara Ekledik.
Benim Karakterim Oyunda Milletten Çar Şifre İtem İsterken.
Biz Facede Araştırmadaydık. Eray Kurtoğlu Mobile Face'den Yani Telefondan Bağlanılıyor.
Eray Bozkurt Normal Bilgisayar'dan Bağlanıyor.
Telefon Üzerinden Her halde İKV'ye girilmiyor bildiğim kadarı ile. ee o zmn :evil:
Buradan Pay Biçin. . .
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır,uğrunda ölen varsa o toprak vatandır!
________________________AncyraxforEVER____________________
AncyraTR
Ankara-TÜRKİYE
AncyraTR
Ankara-TÜRKİYE
- Tskxgenelkrmay
- Bab-ı Ali Muhafızı
böle bi olayın gelcegını tahmın edıyodum bütün deliller erayı gosterıyo ama erayın soy ismi bozkurttur evınde pc den bazende telden gırıyor faceye böle evde oyuna gıremıyor pc si kötü netten giriyor char calma olayı olsa ilk ben duyarım duydugum an gerı alırım butun delıller erayı gosterıyo ama benım hatam eraya ızın vermem charını satması ıcın erayda charını sattıgına dahıl kanıtlar vardır elbet ben bayadır oyuna tam adam gıbı gıremıyorum anca eglencesıne bı kac dk yada 1 saat erayın charını sattıgına ılk ıs guncell lıste yapmamdı ama formda olamıyorum Iborakka benım kuzenım gırıyor ara sıra bu char olayını cozucem bole bısı yapamaz ben varken o yuzden sız kurtoglumu nedır ona yonelın telını bulan varsa versın ben bı konusayım eray sende benı duyuyorsan foto koy suraya mıllet sen sanıp duruyor şu olaya acıklık getır.
ve size gelınce yaşar anladımkı sızde Tskx düşmanlarısınız rezıl etmek ıcın bı olaymı beklıyorsunuz kanıt larınız var tamam bana hıcmı guvenın yok yaşar bole bısı olsa ılk benım neler yapıbılecegımı hıcmı bılmıyorsun yaşar yazıklar olsun ne dıyım sana elbet erayın kanıtı vardır bole bısı ıcın bızı sorumlu tutmanız benı cok uzdu...
ve size gelınce yaşar anladımkı sızde Tskx düşmanlarısınız rezıl etmek ıcın bı olaymı beklıyorsunuz kanıt larınız var tamam bana hıcmı guvenın yok yaşar bole bısı olsa ılk benım neler yapıbılecegımı hıcmı bılmıyorsun yaşar yazıklar olsun ne dıyım sana elbet erayın kanıtı vardır bole bısı ıcın bızı sorumlu tutmanız benı cok uzdu...

BeTa KaRaKtErLeRi<>memett(TsKxKxGeNeLKrMaY) mehmettt mehmettttttttt
Tskx==>açılımı Türk Silahlı Kuvvetleri.
- AncyraTR
- FareAdam Düşmanı
Bana Sadece Şunu Söyle.Tskxgenelkrmay yazdı:böle bi olayın gelcegını tahmın edıyodum bütün deliller erayı gosterıyo ama erayın soy ismi bozkurttur evınde pc den bazende telden gırıyor faceye böle evde oyuna gıremıyor pc si kötü netten giriyor char calma olayı olsa ilk ben duyarım duydugum an gerı alırım butun delıller erayı gosterıyo ama benım hatam eraya ızın vermem charını satması ıcın erayda charını sattıgına dahıl kanıtlar vardır elbet ben bayadır oyuna tam adam gıbı gıremıyorum anca eglencesıne bı kac dk yada 1 saat erayın charını sattıgına ılk ıs guncell lıste yapmamdı ama formda olamıyorum Iborakka benım kuzenım gırıyor ara sıra bu char olayını cozucem bole bısı yapamaz ben varken o yuzden sız kurtoglumu nedır ona yonelın telını bulan varsa versın ben bı konusayım eray sende benı duyuyorsan foto koy suraya mıllet sen sanıp duruyor şu olaya acıklık getır.
Eray Kurtoğlu Telefondan Face'ye Giriyor.
Eray Bozkurt Bilgisayardan Face'ye Girmiş.
ve Benim Karkater Oyunda Milletten Şifre İstiyor.
Peki Hangisi. Şimdi Diyeceksin İkiside Değil. . . neyse ilerde açıklayacağım görüşlerimi.
Sahipsiz vatanın batması haktır,sen sahip çıkarsan bu vatan batmayacaktır..!
AncyraTR
Ankara-TÜRKİYE
AncyraTR
Ankara-TÜRKİYE
Tskxgenelkrmay yazdı:böle bi olayın gelcegını tahmın edıyodum bütün deliller erayı gosterıyo ama erayın soy ismi bozkurttur evınde pc den bazende telden gırıyor faceye böle evde oyuna gıremıyor pc si kötü netten giriyor char calma olayı olsa ilk ben duyarım duydugum an gerı alırım butun delıller erayı gosterıyo ama benım hatam eraya ızın vermem charını satması ıcın erayda charını sattıgına dahıl kanıtlar vardır elbet ben bayadır oyuna tam adam gıbı gıremıyorum anca eglencesıne bı kac dk yada 1 saat erayın charını sattıgına ılk ıs guncell lıste yapmamdı ama formda olamıyorum Iborakka benım kuzenım gırıyor ara sıra bu char olayını cozucem bole bısı yapamaz ben varken o yuzden sız kurtoglumu nedır ona yonelın telını bulan varsa versın ben bı konusayım eray sende benı duyuyorsan foto koy suraya mıllet sen sanıp duruyor şu olaya acıklık getır.
Ne düşmanlığı o nerden çıktı ? Sadece kanıtlar ortaya koyuldu o kadar vallahi ben bilmiyorum artık Allah o kişiye yardım etsin diyorum sadece ve senin yorumundan anlaşılacağı gibi altını çiziyorum bak o olduğu daha fazla kesinleşti zaten kesindi
LEEWOHT
LEEWOHT
Bu konuya yorum yapmayacaktım yasin benimle özel konuşacağını memet e iletmiş o yüzden buraya yazma gereği duymadım
Öncelik senin olsun Yaşar Şenkır ;
sen benim facede arkadaşım değilsinki nasıl hemen arkadaş istedğini onaylıyabileyim
boş yere iftira atıyorsun. Benim pc yaklaşık 20 günden beri bozuk daha dün oldu pc ve hep 18 gün boyunca telefonumdan ve cafeden girdim. Nasıl iftira atma hakkına sahip olabiliyorsun ?
Tskxdxyekta yı yaklaşık 1 ay önce face üzerinden Gökhan Dönmez adlı şahıs a (Xasiprensx) e satmış bulunmaktayım. Bunuda benim bütün dostlarım biliyor
Ve o şahıs ta Eray kurtoğlu adlı kişiye satmış çarı benle alakası nedir ?
bu arada TsKxHxaLBaYy ı da çaldırdım bilginiz olsun
Ancyraxyasin beni ne kadar tanıyorsun da bana güvenebiliyorsun ? olayı tam bilmiyorum msn ye geçiorum tskxalbay@hotmail.com
sen benim facede arkadaşım değilsinki nasıl hemen arkadaş istedğini onaylıyabileyim
Tskxdxyekta yı yaklaşık 1 ay önce face üzerinden Gökhan Dönmez adlı şahıs a (Xasiprensx) e satmış bulunmaktayım. Bunuda benim bütün dostlarım biliyor
Ancyraxyasin beni ne kadar tanıyorsun da bana güvenebiliyorsun ? olayı tam bilmiyorum msn ye geçiorum tskxalbay@hotmail.com
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
eray yazdı:Bu konuya yorum yapmayacaktım yasin benimle özel konuşacağını memet e iletmiş o yüzden buraya yazma gereği duymadım
sen benim facede arkadaşım değilsinki nasıl hemen arkadaş istedğini onaylıyabileyimboş yere iftira atıyorsun. Benim pc yaklaşık 20 günden beri bozuk daha dün oldu pc ve hep 18 gün boyunca telefonumdan ve cafeden girdim. Nasıl iftira atma hakkına sahip olabiliyorsun ?
Tskxdxyekta yı yaklaşık 1 ay önce face üzerinden Gökhan Dönmez adlı şahıs a (Xasiprensx) e satmış bulunmaktayım. Bunuda benim bütün dostlarım biliyorVe o şahıs ta Eray kurtoğlu adlı kişiye satmış çarı benle alakası nedir ?
Mala benzar bir halim varmı kendi facem üzerinden yapıyım
tarihiden gerçekleşmiş sence burda adın hala daha niçin geçiyor
LEEWOHT
LEEWOHT
gir bakalım benim profil ime foto mu çek 
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA