OYUN HATASI

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kamilcix64
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: OYUN HATASI

Mesaj gönderen kamilcix64 »

Bende de ona benzer bisey oldu
/iç demistim bi gun maden başında we karakter olunce yere duşuyor yha aynen o şekile grdi we ben ileri tıkladım bidaha yaptım aynı şekil yine oldu we şaşırdım oyun hatasımı ne anlayamadım ama cıkıp grince duzeldi
Resim
batalgazi
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: karagah

Mesaj gönderen batalgazi »

SLM BEN (SÜRGÜNXSEVDAM ) BAKIN ARKADAŞLAR SIZDE BILIYONUZKI ŞAHSERLER ATLIMAZ SATILMAZ VE BENIM EJDER ASAM KAYIP OLDU SIZLERINDE KAYIP OLMASIN İSTEMIYORSANIZ BAN DESTEK CIKIN GMLERIN YAPTI HAKKK EMEG DÜŞÜNMEDEN HİÇ BIR ŞLEY OLAMSŞ GIB DAVARNMALRI GMLERI İSTEMIYORUZ OYUNDA ARTIK ARTIK OO DUNYA BIZIM DUNAYMIZ SIZ DEGIL GMLER BIRAZ EMEG SAYGINIZ VARSA BU OYUN HATASIN DUZLETIN BIZDEN URETIM TARHI İSTEMYIN BIZLER HEM PARAMIZ VERIYORUZ HEMDE HEMGIMZ SONRA GMLERIN BI OYU HATSIN BIZ CEKIYORU BU HAKISLIKDIR
Kullanıcı avatarı
ozaerden
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen ozaerden »

adresbu yazdı:
Semiha yazdı:Merhaba

Bu gibi durumlar, Sunuculardaki hatalardan kaynaklanan kişiye göre değişken garip hatalardandır. Sunucu Bakımının ardından karakteriniz eski haline dönecektir.

Size düşen tek görev o vakite kadar hatalı olan karakterinize girmeyip hatayı kullanmamanız olucaktır.
Sen TT misin
Destek ekıßındenmısın...

yoqsa Yönetıcı olmak için çift taraflı konusmakmıdır.Her ßaktıgım yerde ßu tür yazıların ;)

söyledıklerını ßir çok kişi ßılıo
Bak mesela ben sorunun kaynağını bilmiyordum ve sayesinde öğrendim bilgisi var ve istediği gibi konuşur. Seni bu kadar coşturan nedir? Onun yazdıklarıyla uğraşana kadar TÜRKÇE dilini doğru kullanmayı öğren. ;)
Pırasasapı (32)

Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır. :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön