Sancak Savaşı : Kazanan [LODOS]
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Sancak Savaşı : Kazanan [LODOS]
Tebrik ederiz. Etkinlikte olamadım malesef:)
- STRAZBOURG
- Sahaf Yardımcısı
Öncelikle lodos klanımı bu başarısından dolayı kutluyorum.Etkinlikte bende vardım,çok iyi mücadele etti her iki tarafta.Ancak,galib LODOS klanı oldu,bu bizim bir başarımızdır,arzlar'a düşen YENİLEN tarafa düşen ise bir tebrik mesajıydı.Arzlar bu mesajı vermedikleri gibi çirkeflik yaparak,yenilmeyi kendilerine yediremeyerek,bu etkinlikteki sonucu kabullenemediler.Ama bilmedikleri birşey var
Lodos sadece bu etkinlikte değil,her etkinlikte üstün ve galiba geliyor:) Bu da sanırım LODOS'un farkıdır.
Saygılarımla
EroLCigdeM
Lodos sadece bu etkinlikte değil,her etkinlikte üstün ve galiba geliyor:) Bu da sanırım LODOS'un farkıdır.
Saygılarımla
EroLCigdeM
Özgürlük kazanilmaz Hak edelir..ve Alinir; Bana gülüyorsunuz çunku Farkliyim ; Bende size gülüyorum çünkü hepiniz aynisiniz !
TLOO Erolçigdem
TLOO Erolçigdem
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
Aman Erol'cum ne adamsın Arz'lar ne zaman yenilgiyi kabullendiki her zaman bi bahane sanki biz 2 de olcağını biliyorduk
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
:arrow:
Yaslikurt yazdı:sanki biz 2 de olcağını biliyorduk
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
- HorribLestyLe
- Sahaf Yardımcısı
Lodoslar Etkinlikte ki başarılarınızdan dolayı sizi tebrik ederim keşke RoA olarak da 1 grup bizde çıkarsaydık , etkınlık takvımının oyununa geldik
Önumuzdekı Etknlklerde gorusmek uzere 
Lilreb
YasinKocamanca yazdı:Desteğede gönderdim istediğim yere de yazarım mesaja itirazı olan forumun sağ üst köşesinde ki raporla butonuna tıklayarak iletiyi rapor edebilir ....
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
STRAZBOURG yazdı:Öncelikle lodos klanımı bu başarısından dolayı kutluyorum.Etkinlikte bende vardım,çok iyi mücadele etti her iki tarafta.Ancak,galib LODOS klanı oldu,bu bizim bir başarımızdır,arzlar'a düşen YENİLEN tarafa düşen ise bir tebrik mesajıydı.Arzlar bu mesajı vermedikleri gibi çirkeflik yaparak,yenilmeyi kendilerine yediremeyerek,bu etkinlikteki sonucu kabullenemediler.Ama bilmedikleri birşey var
Saygılarımla
EroLCigdeM
Bu Konuda arzlar sadece tebrik etmiş nedir bu nefret anlayamadım ? Cok mu can yaktık acaba
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
O saat'te oyunda olmadığın belli bölge kanalındaki sohbeti görmeden konuşuyorsun 
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
- VatanXLydeR
- Meteor Kaşifi
ARZLAR dıye genelleme yapmış. O yüzden yorum yaptım yoksa muhattapım degılsın
Ordakı arzlar oyle yaptı biz ise tebrik ediyoruz. Genelleme yapmayın.
VatanXLydeR yazdı: tebrik ediyoruz.
Teşekkürler FatihHorribLestyLe yazdı:Lodoslar Etkinlikte ki başarılarınızdan dolayı sizi tebrik ederim keşke RoA olarak da 1 grup bizde çıkarsaydık , etkınlık takvımının oyununa geldikÖnumuzdekı Etknlklerde gorusmek uzere
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih