senin amq benTacsiz yazdı:öncelikle selamlarhalilolmez yazdı:Terbiye sınırını aşma .Tacsiz yazdı:ben o ŞaHxMaT hıyarını yakalayacam hamza onun yüzünden millet bana hırsız diyor şimdi elbet bir yerde görürüm onu nasılsa arzım
Senin o hıyar dediğin adam oyunu düzgün ve terbiyeli oynayanlarından biridir.
Bilip bilmeden kimse hakkında yorum yapma .
Üstelik yaptığın yorum çamur atıp o kişinin adını karalamaktan başka birşey değildir.
Terbiye sınırımı aşmaya zorlama beni...
Saygılarımla...
Chico-Dedete
Urfalıı-Bymaho-Ölmezz
1cisi beni biel bilir konuşmuyacam fazla
2 cisi en düzgün dediğin adam bana çamur atamya kalktı ki beceriksizin tekiymiş onuda beceremedi öner abinin adamalarını benim çaldığımı uydurdu beceriksizlikle sonuclandı ama milelt onun yüzünden bana hırsız gözüyle bakya devam etti hiç bişey bilmiyorsan haddini bil aldırma façanı aşağıya 2 hafta oyundan uzak duracam akıllı olun
ŞaHx Loncası Resmi Sayfası
- hamzayilmaz
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
Re: ŞaHx Loncası Resmi Sayfası
ŞaHxWoDKa hamzayılmaz Hamzaylmz ŞaHxHaNıM
- Tacsiz
- Çınaraltı Müdavimi
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ata
kanka bana millet demiyor bunu loncanızdan adam diyor olay bu bana bu koyduhamzayilmaz yazdı:senin amq benTacsiz yazdı:öncelikle selamlarhalilolmez yazdı:Terbiye sınırını aşma .Tacsiz yazdı:ben o ŞaHxMaT hıyarını yakalayacam hamza onun yüzünden millet bana hırsız diyor şimdi elbet bir yerde görürüm onu nasılsa arzım
Senin o hıyar dediğin adam oyunu düzgün ve terbiyeli oynayanlarından biridir.
Bilip bilmeden kimse hakkında yorum yapma .
Üstelik yaptığın yorum çamur atıp o kişinin adını karalamaktan başka birşey değildir.
Terbiye sınırımı aşmaya zorlama beni...
Saygılarımla...
Chico-Dedete
Urfalıı-Bymaho-Ölmezz
1cisi beni biel bilir konuşmuyacam fazla
2 cisi en düzgün dediğin adam bana çamur atamya kalktı ki beceriksizin tekiymiş onuda beceremedi öner abinin adamalarını benim çaldığımı uydurdu beceriksizlikle sonuclandı ama milelt onun yüzünden bana hırsız gözüyle bakya devam etti hiç bişey bilmiyorsan haddini bil aldırma façanı aşağıya 2 hafta oyundan uzak duracam akıllı olunolum geçen bana bile bölgeden öner abinin çarları sen çaldın dediler ne takıorsunki gelecen bize bizde yazacaz öner abinin çarından hamzaaxhan kardeşimizdir bütün çarlarımız feda olsun diye sonra kim nedicek aga ? tartışmayalm lütfen .d

- EnSonHatayLi
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
Amele Kavgası
Komik...
████████████] 99%
Manyak..
█████████████]100%
ALİ BABA ÖLDÜ ; KATİL HARAMİ !!!
! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐpɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs
inançsız olmak SOSYALİTE yaradanı hiçe saymak MENTALİTE !!
████████████] 99%
Manyak..
█████████████]100%
ALİ BABA ÖLDÜ ; KATİL HARAMİ !!!
! sɹǝʇnq ʞǝʇ ɹiq ɐpɐpunloʎ ʎǝsɹǝɥ ıʞuɐs
inançsız olmak SOSYALİTE yaradanı hiçe saymak MENTALİTE !!
bundan sanane ?EnSonHatayLi yazdı:Amele Kavgası![]()