Ayrıca gecenin bi vakti kaleye gömmek
Gündüz yapında görelim sunu.
Güçlü sanan dememdeki nedenim o gece bölgede yazdıklarınız yoksa bi varlıgınızı daha göremedik
Tılsıma veya arzlara bi tek yararınızı sölerseniz benide bilgilendirmiş olursunu :lol:
Gece 1 demi gücünüzü gösteriyosunuz :lol:Enderxangel yazdı:Orda sana sunulan bi teklif var mı var. Teklif=Öneri olduğundan konu başlığındaki sorunun cevabı evet öneri.
Mangoxkral charını da çok iyi tanıyorum.Allahın belasını verdiği lanetli bi chardır o.Sahiplerini de tanıyorum.![]()
Bizi ispiyonlayan kim diye düşünürken cevabı sen verdin Zeusss teşekkürler
Orda her ne kadar İsmetin kesilmesine engel olsanız da kendi ...'ünüzü kurtaramadınız unutma bunu daSonra buraya çıkıp "kendini güçlü sanan" vb yorumlar da yapma.Orda en az 30 lodos vardı biz 18 kişiydik.
Biz kendimizi güçlü SANMIYORUZ. Sadece GÖSTERİYORUZ
20 kişilik kadroyla sabah herkesin online olduğu saatte 100 Lodos 25 muhafız varken İsmet kalenin içerisinde kesilir mi? Lütfen konuşurken biraz mantıklı olun.Amacımız savaşmak olsaydı sizinle istediğiniz saattte bizden ne kadar fazla olsanızda savaşırız.CAKlR yazdı:Gece 1 demi gücünüzü gösteriyosunuz :lol:Enderxangel yazdı:Orda sana sunulan bi teklif var mı var. Teklif=Öneri olduğundan konu başlığındaki sorunun cevabı evet öneri.
Mangoxkral charını da çok iyi tanıyorum.Allahın belasını verdiği lanetli bi chardır o.Sahiplerini de tanıyorum.![]()
Bizi ispiyonlayan kim diye düşünürken cevabı sen verdin Zeusss teşekkürler
Orda her ne kadar İsmetin kesilmesine engel olsanız da kendi ...'ünüzü kurtaramadınız unutma bunu daSonra buraya çıkıp "kendini güçlü sanan" vb yorumlar da yapma.Orda en az 30 lodos vardı biz 18 kişiydik.
Biz kendimizi güçlü SANMIYORUZ. Sadece GÖSTERİYORUZ
Komik