Neferler son durak.....

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Neferler son durak.....

Mesaj gönderen kupluce »

efemehmet yazdı:Nefer loncası olarak amacımıza ulastıgımıza ınanıyorum bu loncayı kurarken kı amacımız sıgınak ve mıgrata herkeze ıtem dusrmektı ve amacımıza 100de 99 ulastık ve bütün lonca elemanlarımza saheserler dusurduk kadım gorewlerını yaptık ver saheser sılahlar bastık ve bu konuda basarılı oldugumuzu dusunuyorum ...

GB ler ıcın cok ıyı bır takım olduk ama lonca olamadıgımızı dusunuyorum

takımımızda herkez tek tabanca takılmayı sevıyor bunu dıkkate alarak kıyamet neferlerı loncasını kapatmayı dusundum ve karar verdım ...

İsim onemlı deıl dostluk onemli ...

EFEmehmet .........
Loncadaki arkadaşlarınla görüşüp kararını bildirdikten sonra başka loncaya geçsen uygun olurdu diye düşünüyorum hele o loncanın başkanı isen.. bilmem benmi yanlış düşünüyorum ama burda yanlış yaptın bence..
Hayırlı olsun bu arada :)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Efe kardeşim yanlış anlaşılmak istemiyorum ama sormadanda edemiyecem,

acaba yeniçeri kardeşlerden teklif aldıktan

sonramı loncanı kapatma yoluna gittin,

labirentte lonca olarak çekilen fotofraflarınız var ve hala dumanı üzerinde, meclerin düzenlediği lonca etkinliğine katılacağını daha iki gün önce yazmıştın

neyse sağlık olsun ama ben diğer lonca arkadaşlarının yerinde olsam devam ettiririm yeni bir başkan seçip yolunuza devam edin derim ne yaparsanız hayırlısı olsun...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
Ayna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ayna »

Lonca toplantısı yapılmadan önce, ben şahsi olarak efeyle konuştuklarımdan ufak bi özet geçiyim.

Biz baktıkki genel olarak tek takılıyoruz, bazı arkadaşlarımızın oyunu bırakması vs vs bu düşünceyi ciddi hale getirdi.

Ya kapatalım dedik yada baş koyalım . Denedik Anlaşıldıki yine aynıyız. Genelde sosyal işler nedeniyle birlikte olmada sorun yaşanırdı.

yNçRx loncası bizim zaten olduğundan beri dostlarımızı içermekte.

Biz gerekli bilgileri üyelere aktarmaya çalıştık. Oyunda olmayan arkadaşlara bildiremedik.

Biz teklifi sunduk. Onlar tek takılmayı seçti. Kabul edenler şuan yNçRx veya Yeniçerix ön adını taşımakta.
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
Kullanıcı avatarı
Melankolik
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Rulers Ofthe World

Mesaj gönderen Melankolik »

Efemehmet gibi sırf oyundaki bir karakteri kesildi diye ana bacı demeden bütün ailevi değerlere küfreden biri Yeniçeri loncasına yakışmadı.
ROWxKRAL Rowxferro RowxMaHFeR ROWxKRALİÇE
Resim
Carpe Diem
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

Melankolik yazdı:Efemehmet gibi sırf oyundaki bir karakteri kesildi diye ana bacı demeden bütün ailevi değerlere küfreden biri Yeniçeri loncasına yakışmadı.

yav Asasabonsam, Tontalı, Börtecine gibi küfürbazlar sizin loncaya çok yakışıyorda sanki Efe ye laf ediyorsun alemsin ferhat :)
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül
Kullanıcı avatarı
saw55
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen saw55 »

BLackGezz0 yazdı:
Regedit yazdı:Mehmet Hayırlısı Olsun Bir Seçim Yapmışşın Yine Karşımıza geçmişsin :) Seninle Savaşmak bana ayrı bir keyif veriyor çünkü seni dost biliyorum. Ynçr Ön ismin bence hiç hoş değil. Ama Kararına Saygı Duyuyorum. İyi oyunlar.
Bi insanın adını kendine ( mec = cem ) ön ad koyan bi şahıs olarak bunu söylemen tuhaf . Kuyruk acınız varsa böyle heryerde ciyaklamayın ;)

ALP HARBİ COCUKSUN LAN SEN :) SANAL YAŞIYON MEC ( CEM ) DİYOSUM MEC AÇILIMINI SANA YAPAM MURAT_EREN_CEM 3 KİŞİ LONCA KURUP MECX ÇIKIYO İSİMLERİNİN BAŞ HARFİ TERS OKUYON AKIL OLSA AZ GELİP SORARDIN BİLGİN OLURDU ÖTMEZDİN..KUYRUK ACISI DİYOSUN İŞİNE GELİNCE OYUNDA ÖT TURNUVA İÇİN YEMEDİ GELMEDİNİZ :D SİZ ANCA LAF YAPIN İCRAAT YOK LONCA DİYONUZ SANAL YAŞIYONUZ ANCA AZ GÖZÜNÜ AÇ GERÇEK HAYATA BAK DERİM.. ;) LONCANA GELİNCE SAYGISI OLANA SAYGIM OLUR OLMAYANA OLMAZ
MECXPSCHO

DÜŞMANINA O Kadar YÜKLENME...Gün Gelir DOSTUN OLUR...DOSTUNA O Kadar Güvenme....GÜN GELİR DÜŞMANIN OLURR...!!
Kullanıcı avatarı
earlyblood03
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen earlyblood03 »

Bence kapatmamalıydın ama sizlerin bileceği iş hepinize başarılar..
XxCHESTERLPxX--Chesterlp-- Earlyblood--Byxklibl
Ataxmütehassız--Budaklıneşeodunu

Resim

Bensiz o kadar kirlisindir ki,nazar bile değmeyecektir sana...
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

benim kızdıqım daha 1 hafta önce toplantı yapıyoruz katılım qayet iyi hatta alım bile yaptk 3 qün sonra bakıyoruz adam loncayı kapattım falan yok lonca olamadk sne loncayı kapataamzsn bu 1 serhat yani titxdelikurt demişti efenin olduqu loncadn hayırmı qelir diye qayet haklıymış bu 2 senin ne kadr bencil olduqunu öğrendk bu 3 sen bi çok loncaya qirdin Mecx Titx Rowx qibi bunlardada abrınamadın çıktın sen yakında yeniçerilerdende çıkarsn qayet eminim..
ResimByULuBay
Kullanıcı avatarı
efemehmet
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: Kıyamet i Nefer

Mesaj gönderen efemehmet »

1)titlerden furkan yuzunden ayrıldım sebebı serhatın bıze telefonda kufur etmesı

2)rowx den ayırlmamızın sebebı kadım yapcaktı furkan lodos olmazsın dedıler oysa sonra sonra ıtem ıcın kendılerı lods oldu sonra armamız bı anlasmazlık oldu

3)seni kıyamet neferlerıne aldıgıma pısmanım ve carın calınnca yannda oldum elımden geldıgı kadar yardım ettım lonca hep destek verdı sen genelde kendını dusundun sen asılda kendın bencıl sın ... daha bu gun junonda dusmusn yıne benden geldı yardım hem yardım ettrıp hemde arkadan konusma

mecxler dersen 1 gunluk seruven selo aslında meclerden senn ıcın cıktım haberın olsun ozaman mecler senı antrapoda sıkıstrıyolardı cıkamıyon benmde hosuma gıtme bu durum ozmanlar aklına gelırse ıı dusun her bk bılıtp bılmeden konusma

son olarak sımdı aklınıza geldı dımı nefer loncası oldugu
[*]AsiNeFeR [/b][/color][*]yNçRxEFE[/color][*]NefeRxEFE[/color][/b][*]EfeMehmet[/b][/color][/size]
Resim
Resim
Resim
Resim
2012
Kullanıcı avatarı
Byefsane
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Byefsane »

Gerçekten qülmektn öldm ben ialdıqına pişman olmş xD lan verdiğin 10 m para sonradn 10 m aktarım yaparken zannettn sana 10 m yi qeri veriyrm sonra verirsn dedn bu 1 ben demedn sen beni yazdn loncaya yunus dedide sen meclerde olduqun zmn senle hiç bir samimiliğimiz yoktu hatta sen bana rowlarla daldıqın için ben sana her qördğm yerde salıydm neyse uzatmıcm ne yaparsn yap ne olduqunu öğrendk yeter..
ResimByULuBay

“Genel Sohbet” sayfasına dön