Artık bıktım bende konuşcam o önceki kardeşinse sen 1 haftadır menekşe ver kadim yapcam diyosun yakamı bırakmadın o zaman o kardeşinse sen niye hala istiyosun ? ben menekşeyle kadim alabiliyorum bide sana menekşeyimi vercem :Svictorious yazdı:Arkadaşlar beni küçük görenlere söylüyorum 18 yaşındayım. Bu çarımı benden önce kardeşim kullanıyordu ben bi ara oyuna ara verdim ecel ürettikten sonra çarı kardeşim kullanıp seviyesiz seviyesiz hareketlerde bulunup beni oyuna rezil etmiş.
sizden rica ediyorum bunları unutun Komando seninde paranı vereyim. Kardeşim adına hepinizden özür dilerim özellikle komando bu teklifi yapan kardeşim adına senden özür diliyorum lütfen bu özrümü kabul edin ben sizleri iyi tanıyorum.
Victorious
Re: Victorious
bilinmez yazdı:Artık bıktım bende konuşcam o önceki kardeşinse sen 1 haftadır menekşe ver kadim yapcam diyosun yakamı bırakmadın o zaman o kardeşinse sen niye hala istiyosun ? ben menekşeyle kadim alabiliyorum bide sana menekşeyimi vercem :Svictorious yazdı:Arkadaşlar beni küçük görenlere söylüyorum 18 yaşındayım. Bu çarımı benden önce kardeşim kullanıyordu ben bi ara oyuna ara verdim ecel ürettikten sonra çarı kardeşim kullanıp seviyesiz seviyesiz hareketlerde bulunup beni oyuna rezil etmiş.
sizden rica ediyorum bunları unutun Komando seninde paranı vereyim. Kardeşim adına hepinizden özür dilerim özellikle komando bu teklifi yapan kardeşim adına senden özür diliyorum lütfen bu özrümü kabul edin ben sizleri iyi tanıyorum.
Hüseyin eminmsin 18 yasında olduguna .D 3 ay başka sunucuda oynadım valla hemen 15 den 18 atlamıssın helal la 3 ayda 3 yaş atmıssın
KuRTxSaVaŞÇı
elimde bi tek bu car kaldı almak isteyen varmı xDxDxDXDadadsads
adam king dağılınKurtx yazdı:bilinmez yazdı:Artık bıktım bende konuşcam o önceki kardeşinse sen 1 haftadır menekşe ver kadim yapcam diyosun yakamı bırakmadın o zaman o kardeşinse sen niye hala istiyosun ? ben menekşeyle kadim alabiliyorum bide sana menekşeyimi vercem :Svictorious yazdı:Arkadaşlar beni küçük görenlere söylüyorum 18 yaşındayım. Bu çarımı benden önce kardeşim kullanıyordu ben bi ara oyuna ara verdim ecel ürettikten sonra çarı kardeşim kullanıp seviyesiz seviyesiz hareketlerde bulunup beni oyuna rezil etmiş.
Hüseyin eminmsin 18 yasında olduguna .D 3 ay başka sunucuda oynadım valla hemen 15 den 18 atlamıssın helal la 3 ayda 3 yaş atmıssın![]()
![]()
Mrxbaris yazdı:adam king dağılınKurtx yazdı:bilinmez yazdı:Artık bıktım bende konuşcam o önceki kardeşinse sen 1 haftadır menekşe ver kadim yapcam diyosun yakamı bırakmadın o zaman o kardeşinse sen niye hala istiyosun ? ben menekşeyle kadim alabiliyorum bide sana menekşeyimi vercem :Svictorious yazdı:Arkadaşlar beni küçük görenlere söylüyorum 18 yaşındayım. Bu çarımı benden önce kardeşim kullanıyordu ben bi ara oyuna ara verdim ecel ürettikten sonra çarı kardeşim kullanıp seviyesiz seviyesiz hareketlerde bulunup beni oyuna rezil etmiş.
Hüseyin eminmsin 18 yasında olduguna .D 3 ay başka sunucuda oynadım valla hemen 15 den 18 atlamıssın helal la 3 ayda 3 yaş atmıssın![]()
![]()
ayrıca hüseyin sen 5 para etmez bir adamın tekisin daha düne kadar bana knk diyordun şimdi ecel ürettin heryerin kalktı soysuz köpek
Ainen ecel basan adam olmus suraya bak yaw demi barıs
KuRTxSaVaŞÇı
Siz yasıyoRmusnuz haLa
quent nbR Mustafa .d Aykut kamiL Nbr :roll: .d Kötü anıLaRımız oLsada Sizide özLedim
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
BLOOdyxDRoWıNqxII Ejder Asa (^)
Şikayet Ettiğiniz Yaşamınız beLki bir başKasının hayaLidir .. !
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
bbknow yazdı:Siz yasıyoRmusnuz haLa![]()
![]()
quent nbR Mustafa .d Aykut kamiL Nbr :roll: .d Kötü anıLaRımız oLsada Sizide özLedim
![]()
![]()
![]()
Ainen kötü anılarımz olsada özlettin kendini neredesn yaw
Bundan sona Tek dostum vardır oda kendim
KuRTxSaVaŞÇı
kukLacıda KenaRda köseDe qizLeneRek yasıyoRuz
MeqaxtRuht Ashab ı KehF (^)
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
SubstiRaction Latif (^)
ÇemberLiTaŞ .. !
- sehabe09
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Bırakın su veleti ya.Bide fearful inadına vermiyorum demiş açıksa.Karaktersiz olduğu belli.
- karadul
- Cin Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Game Time
mehmet aynen kardeşim bundan olmaz.. ıı no no no olmaz bu çocuk ama genede açıklama yapmış viktorius madem bi açıklama yapıyon oyunda hal ve haeketlerini düzelt ozman............