ETKİNLİKSİZ İRİLEN YILIN İLK KONUSU!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
barkido
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Sancak

Re: ETKİNLİKSİZ İRİLEN YILIN İLK KONUSU!

Mesaj gönderen barkido »

etkinlik yapıldı diyorsunuzda ona etkinlik denemez bence 25 aralıkta vs. bi havadis bile göndermediler cidden gözümden çok düştü ikv
avakado=eminönü
Kullanıcı avatarı
TaTaNgAxEbKK
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen TaTaNgAxEbKK »

XxxChesTeRxxX yazdı:Etkinlik yapıldı ama sadece Eminönü ve Kuklacı Sunucularında OLdu.. Ve Süperdi
Eğer etkinlikten kastın Kadim'e ışınlanıp tüm NPC'lerin orada olması ve bosslardan ikişer üçer tane gönderilmesiyse bu köşkte de yapıldı..
Resim
Resim Resim

Gizlenmiş İçerikGöster
FiaNNa ;)
Resim
[/b][/i]
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

Ben Kuklacı Ve Eminönünde Biliyordum K.b...
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

25 Aralık'ta oyunun açılış tarihi . O gün yapılmadı ise 31 Aralık'ta yapılmamasından doğal bir şey olamaz şahsen .

Ayrıca unutmamalı ki 31 Aralık bizim bayramımız falan değil,ancak tebrik edilir,onu da oyundaki reklam panolarından yapmışlar zaten . Ama 25 Aralık'ın es geçilmesi yönetimin çok büyük bir ayıbı bence .
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
bluejder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen bluejder »

NPCleri kesince ne oldu hiç.Ben konuyu açıp oyuna girdikten sonra gördüm.Ondada diğer çardaydım.Sevgili Lethander bölgeden okadar yazmama rağmmen beni almadı.Bana sadece bir pm atıp Üzgünüm dedi.Zaten çok gereksiz birşeydi kimseye işe yarar birşeyde düşmedi.
İonxlider [49]_-*-_Bluejder [49]Ejder Asa
Resim Resim
Xspy[49]___-*-___Jokr[49]
Resim
Her çakaldan DOST,her dosttan ÇAKALolmaz!
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Evet bir etkinlik oldu ve 183 hatası ile herkes tarumar oldu. En güzel yanı yeraltına geçmeye çalışan lodosların, içeri girmemeleri için elinden geleni yapan arzlara GM nin 120 bin vurmasıydı :) Zİhin yemesi üzerine ben sizi uyardım diyerek orada bulunan tüm arzları lodos kalye ışınlaması. Müthiş bir zeka :D O kısmı dışında yada meteorda ölüp kalden yeraltı kapıya ışınlanma dışında pek bişi anlamadım. Zira o kalabalığa ve hengameye pc ve bağlantım dayanmadı. Sanırım güzel bir eğlence düşünülmüş. Fakat server dayanamadı herkesi oyundan attı. Onların düşüncesi korumalı bir bölgede sadece yaratıklara karşı arz lodosu bir araya getirmekti belki ama pek başarılı olunamadı. Sanırım yeraltı madenlerinin 2 katına çıkarılması bütün sunuculara verilebilecek en büyük hediye olurdu :D

Yinede emek verip böyle birşeye kalkışmalarıda güzeldi. O kadar GM i bir arada görmek nasip oldu :D

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx

“Genel Etkileşim” sayfasına dön