Selam Arkadaslar
Re: Selam Arkadaslar
bnm bildiğim kızlar aralarında iş oş kullanır ne gibi bi kızlık durumu var aranızda anlayamadım xDzeydan yazdı:Aşmazdakız oldugundan

ahahha karışma elaleme gerçi amacın post kasmak ama fazla ileri gidiyosun bi gün biri sni fena yapıcak kaynıycaksın arada:DMORDuMan yazdı:bnm bildiğim kızlar aralarında iş oş kullanır ne gibi bi kızlık durumu var aranızda anlayamadım xDzeydan yazdı:Aşmazdakız oldugundan
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
isyanım hayata kralı gelse ne yazar bin derecede anca kaynarım xDfundafuni yazdı:ahahha karışma elaleme gerçi amacın post kasmak ama fazla ileri gidiyosun bi gün biri sni fena yapıcak kaynıycaksın arada:DMORDuMan yazdı:bnm bildiğim kızlar aralarında iş oş kullanır ne gibi bi kızlık durumu var aranızda anlayamadım xDzeydan yazdı:Aşmazdakız oldugundan

o cümelde isyanla ne bağıntı kurudn anlayamaıdm ama güzeldi:D
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!