LASTDRAGON yazdı:Esat böyle şeyler Destek takımında bazı arkdaşların cocuklaşarak gıcık alıpda yaptıkları şeylerde olabiliyor takma kafana. Verilen sus cezaları destek ekibi tarafından veriliyor.
Böyle birşey mümkün değildir.Destek bölümüyle irtibata geçerek neden susturulduğunuz hakkında bilgi alabilirsiniz.Yanlış moderasyon olabilir olmaz değil tabi ki yalnız bunun bile bile art niyet gözeterek olmayacağına kefilim.
İyi oyunlar
Onur ustadım bilmediklerin icin kefil olman cok yanlıs Lütfen biraz daha geniş olmaya özen göstermelisin Cünkü Bu olaylar gerçek ekran #@!? oldugu gibi panele yönetim paneline geliyor ve ordaki sus ban gibi cezaları yetkili kişiler degerlendiriyor oraya bir destek takım üyesi girip inceleyebiliyor Vede susturma cezası vermeye Yetki veriliyor...Tanımadıkların için kefil olma bir söz vardır Paran varsa rezil ol işin yoksa kefil ol .
ÖnceLikle yönetime böyle tehditkar konusman birsey değiştirmez .. destek takımındada bi art niyet aramak mantık hatası olur..tabiki her insan hata yapar buda bi baska gercekLiktir hayatta senin simdi yapacağın İtirazda bulunmak..ama tavsiye etmiyorum zaten 2 güne acılır susun büyütmeye gerek yok sinir anında cıkan bir söz veyahut arkadaslarınLa sakalasırken söylediğin kullandığın bir keLime daHi bu cezayı alman icin yeterli sebeptir ki ben bu konuda tecrube edinmiş bulunmaktayım..iyi oyunlar ortadakı hatanın veyahut yanlıs anlasılmanın düzeltilmesi temennisi iLe..
Yorum YazdıkLarının İçin Eyw.. Ben Dİorumki Sabah KLandan KonuşuyoRdum FiLiz AbLayla MesutLa Küfür Edmedim Laf Etmedim ÖzeLden Bir şeyde Demedim... Ama Sus Destek Diorsunuz Attım 3 Tane Cvp Yoq Sbahtan BeLLi BekLiyorumm .. Bu Desteqe Bakacak Gm Yoqsa Niye BunLara Gm DieLimmi...
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
Esat yazdı:Yorum YazdıkLarının İçin Eyw.. Ben Dİorumki Sabah KLandan KonuşuyoRdum FiLiz AbLayla MesutLa Küfür Edmedim Laf Etmedim ÖzeLden Bir şeyde Demedim... Ama Sus Destek Diorsunuz Attım 3 Tane Cvp Yoq Sbahtan BeLLi BekLiyorumm .. Bu Desteqe Bakacak Gm Yoqsa Niye BunLara Gm DieLimmi...
2 gün önceki şikayet şimdi işliyor olabilir. Destek ekibine gelen maillerin yoğunluğu ile alakalıdır.
LASTDRAGON yazdı:Esat böyle şeyler Destek takımında bazı arkdaşların cocuklaşarak gıcık alıpda yaptıkları şeylerde olabiliyor takma kafana. Verilen sus cezaları destek ekibi tarafından veriliyor.
Böyle birşey mümkün değildir.Destek bölümüyle irtibata geçerek neden susturulduğunuz hakkında bilgi alabilirsiniz.Yanlış moderasyon olabilir olmaz değil tabi ki yalnız bunun bile bile art niyet gözeterek olmayacağına kefilim.
İyi oyunlar
Onur ustadım bilmediklerin icin kefil olman cok yanlıs Lütfen biraz daha geniş olmaya özen göstermelisin Cünkü Bu olaylar gerçek ekran #@!? oldugu gibi panele yönetim paneline geliyor ve ordaki sus ban gibi cezaları yetkili kişiler degerlendiriyor oraya bir destek takım üyesi girip inceleyebiliyor Vede susturma cezası vermeye Yetki veriliyor...Tanımadıkların için kefil olma bir söz vardır Paran varsa rezil ol işin yoksa kefil ol .
Sen yanlış biliyo olmayasın Ferhat'ım ?
GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**
SevqiLi ArkadaşLarım TT AdayLarı.. Diorumki Boş Yere Sus Yedimm. Sus OLayı HaLen Devam EdiyoR Ve DeLirmek Üzereyim.. Lütfen Biri İrtibata Geçsin Bu Destekten Kim İlgiLeniyoRsa !
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var
Esat yazdı:SevqiLi ArkadaşLarım TT AdayLarı.. Diorumki Boş Yere Sus Yedimm. Sus OLayı HaLen Devam EdiyoR Ve DeLirmek Üzereyim.. Lütfen Biri İrtibata Geçsin Bu Destekten Kim İlgiLeniyoRsa !
EsaT kaRdeşim,
Aynı oLay benimde Üstümde Şuan. Oyuna BaşLadığım günden beRi (3.5 yıL) Ne bi ceza Ne biR sus yemiŞim. Ama az Önce Oyuna giRince kaRekteRLerimin SusTuRuLduğunu göRdüm GeReken biLgiLeRi maiLe biLdiReceğim BakaLım ne diyecekLer. AyRıca Ceza eğeR geçmicekse veRdiğim o pLus paRası haRam oLsun. paRayı yeRden topLamıyoRuz iLgiLenen biRİ yokmu ? BeLLiki iLgiLenmiyoRLarki sana cevap veRmiyoRLar. HaTanın Düzenmesi TemennisiyLe...
Esat yazdı:SevqiLi ArkadaşLarım TT AdayLarı.. Diorumki Boş Yere Sus Yedimm. Sus OLayı HaLen Devam EdiyoR Ve DeLirmek Üzereyim.. Lütfen Biri İrtibata Geçsin Bu Destekten Kim İlgiLeniyoRsa !
EsaT kaRdeşim,
Aynı oLay benimde Üstümde Şuan. Oyuna BaşLadığım günden beRi (3.5 yıL) Ne bi ceza Ne biR sus yemiŞim. Ama az Önce Oyuna giRince kaRekteRLerimin SusTuRuLduğunu göRdüm GeReken biLgiLeRi maiLe biLdiReceğim BakaLım ne diyecekLer. AyRıca Ceza eğeR geçmicekse veRdiğim o pLus paRası haRam oLsun. paRayı yeRden topLamıyoRuz iLgiLenen biRİ yokmu ? BeLLiki iLgiLenmiyoRLarki sana cevap veRmiyoRLar. HaTanın Düzenmesi TemennisiyLe...
İyi foRumLar ..
Şu TÜRKÇE'yi bi düzgün kullanırsanız derdinizi anlicazda...
EsaT kaRdeşim,
İyi foRumLar ..
Şu TÜRKÇE'yi bi düzgün kullanırsanız derdinizi anlicazda...
Muhammed Kes sesini. öyLe o*Sp*Lar gibi KimLiğini gizLeYeRek İfTira aTmak Top'LaRa yakısıR sende toP oLduğuna göRe soRun yok.