IIEsatII _ Esatbey [Veda ]

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Re: IIEsatII _ Esatbey [Veda ]

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

LaStSiN yazdı:
LASTDRAGON yazdı:Esat böyle şeyler Destek takımında bazı arkdaşların cocuklaşarak gıcık alıpda yaptıkları şeylerde olabiliyor takma kafana. Verilen sus cezaları destek ekibi tarafından veriliyor.

Böyle birşey mümkün değildir.Destek bölümüyle irtibata geçerek neden susturulduğunuz hakkında bilgi alabilirsiniz.Yanlış moderasyon olabilir olmaz değil tabi ki yalnız bunun bile bile art niyet gözeterek olmayacağına kefilim.

İyi oyunlar

Onur ustadım bilmediklerin icin kefil olman cok yanlıs :( Lütfen biraz daha geniş olmaya özen göstermelisin Cünkü Bu olaylar gerçek ekran #@!? oldugu gibi panele yönetim paneline geliyor ve ordaki sus ban gibi cezaları yetkili kişiler degerlendiriyor oraya bir destek takım üyesi girip inceleyebiliyor Vede susturma cezası vermeye Yetki veriliyor...Tanımadıkların için kefil olma :) bir söz vardır Paran varsa rezil ol işin yoksa kefil ol .
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
mahmutxsolmaz
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mahmutxsolmaz »

ÖnceLikle yönetime böyle tehditkar konusman birsey değiştirmez .. destek takımındada bi art niyet aramak mantık hatası olur..tabiki her insan hata yapar buda bi baska gercekLiktir hayatta senin simdi yapacağın İtirazda bulunmak..ama tavsiye etmiyorum zaten 2 güne acılır susun büyütmeye gerek yok sinir anında cıkan bir söz veyahut arkadaslarınLa sakalasırken söylediğin kullandığın bir keLime daHi bu cezayı alman icin yeterli sebeptir ki ben bu konuda tecrube edinmiş bulunmaktayım..iyi oyunlar ortadakı hatanın veyahut yanlıs anlasılmanın düzeltilmesi temennisi iLe..
!! Adı Aşk Bu Eziyetin !!

Resim
Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Esat »

Yorum YazdıkLarının İçin Eyw.. Ben Dİorumki Sabah KLandan KonuşuyoRdum FiLiz AbLayla MesutLa Küfür Edmedim Laf Etmedim ÖzeLden Bir şeyde Demedim... Ama Sus Destek Diorsunuz Attım 3 Tane Cvp Yoq Sbahtan BeLLi BekLiyorumm .. Bu Desteqe Bakacak Gm Yoqsa Niye BunLara Gm DieLimmi...
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Elfetih »

Esat yazdı:Yorum YazdıkLarının İçin Eyw.. Ben Dİorumki Sabah KLandan KonuşuyoRdum FiLiz AbLayla MesutLa Küfür Edmedim Laf Etmedim ÖzeLden Bir şeyde Demedim... Ama Sus Destek Diorsunuz Attım 3 Tane Cvp Yoq Sbahtan BeLLi BekLiyorumm .. Bu Desteqe Bakacak Gm Yoqsa Niye BunLara Gm DieLimmi...

2 gün önceki şikayet şimdi işliyor olabilir. Destek ekibine gelen maillerin yoğunluğu ile alakalıdır.
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
GORSOMAN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen GORSOMAN »

LASTDRAGON yazdı:
LaStSiN yazdı:
LASTDRAGON yazdı:Esat böyle şeyler Destek takımında bazı arkdaşların cocuklaşarak gıcık alıpda yaptıkları şeylerde olabiliyor takma kafana. Verilen sus cezaları destek ekibi tarafından veriliyor.

Böyle birşey mümkün değildir.Destek bölümüyle irtibata geçerek neden susturulduğunuz hakkında bilgi alabilirsiniz.Yanlış moderasyon olabilir olmaz değil tabi ki yalnız bunun bile bile art niyet gözeterek olmayacağına kefilim.

İyi oyunlar

Onur ustadım bilmediklerin icin kefil olman cok yanlıs :( Lütfen biraz daha geniş olmaya özen göstermelisin Cünkü Bu olaylar gerçek ekran #@!? oldugu gibi panele yönetim paneline geliyor ve ordaki sus ban gibi cezaları yetkili kişiler degerlendiriyor oraya bir destek takım üyesi girip inceleyebiliyor Vede susturma cezası vermeye Yetki veriliyor...Tanımadıkların için kefil olma :) bir söz vardır Paran varsa rezil ol işin yoksa kefil ol .

Sen yanlış biliyo olmayasın Ferhat'ım ? :)
Resim

GORSOMAN//KıVo//Gorso//Gorsoo//KiVo --- **Raiders of Anatolia**

www.istanbuloyun.com
Kullanıcı avatarı
LASTDRAGON
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen LASTDRAGON »

Kıvancım canım benim sistem deyiştiyse bilemem ama sistem bu sekilde yürüyor.
IxLoNeSoMexI
YoSuNGözLüM
ARTHAS

<ROA>
Kullanıcı avatarı
Esat
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen Esat »

SevqiLi ArkadaşLarım TT AdayLarı.. Diorumki Boş Yere Sus Yedimm. Sus OLayı HaLen Devam EdiyoR Ve DeLirmek Üzereyim.. Lütfen Biri İrtibata Geçsin Bu Destekten Kim İlgiLeniyoRsa !
Seni Adam Ederdim Ama Çoktan Köpeğim OLmuşsun, ne Lüzümu var

IIEsatII AREF EsaTII
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cin0 »

Esat yazdı:SevqiLi ArkadaşLarım TT AdayLarı.. Diorumki Boş Yere Sus Yedimm. Sus OLayı HaLen Devam EdiyoR Ve DeLirmek Üzereyim.. Lütfen Biri İrtibata Geçsin Bu Destekten Kim İlgiLeniyoRsa !
EsaT kaRdeşim,

Aynı oLay benimde Üstümde Şuan. Oyuna BaşLadığım günden beRi (3.5 yıL) Ne bi ceza Ne biR sus yemiŞim. Ama az Önce Oyuna giRince kaRekteRLerimin SusTuRuLduğunu göRdüm GeReken biLgiLeRi maiLe biLdiReceğim BakaLım ne diyecekLer. AyRıca Ceza eğeR geçmicekse veRdiğim o pLus paRası haRam oLsun. paRayı yeRden topLamıyoRuz iLgiLenen biRİ yokmu ? BeLLiki iLgiLenmiyoRLarki sana cevap veRmiyoRLar. HaTanın Düzenmesi TemennisiyLe...

İyi foRumLar ..
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .
Kullanıcı avatarı
HerseyibiLen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen HerseyibiLen »

Cin0 yazdı:
Esat yazdı:SevqiLi ArkadaşLarım TT AdayLarı.. Diorumki Boş Yere Sus Yedimm. Sus OLayı HaLen Devam EdiyoR Ve DeLirmek Üzereyim.. Lütfen Biri İrtibata Geçsin Bu Destekten Kim İlgiLeniyoRsa !
EsaT kaRdeşim,

Aynı oLay benimde Üstümde Şuan. Oyuna BaşLadığım günden beRi (3.5 yıL) Ne bi ceza Ne biR sus yemiŞim. Ama az Önce Oyuna giRince kaRekteRLerimin SusTuRuLduğunu göRdüm GeReken biLgiLeRi maiLe biLdiReceğim BakaLım ne diyecekLer. AyRıca Ceza eğeR geçmicekse veRdiğim o pLus paRası haRam oLsun. paRayı yeRden topLamıyoRuz iLgiLenen biRİ yokmu ? BeLLiki iLgiLenmiyoRLarki sana cevap veRmiyoRLar. HaTanın Düzenmesi TemennisiyLe...

İyi foRumLar ..
Şu TÜRKÇE'yi bi düzgün kullanırsanız derdinizi anlicazda...
Her Zaman Her Yerde
Kullanıcı avatarı
Cin0
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cin0 »

HerseyibiLen yazdı:
Cin0 yazdı:
EsaT kaRdeşim,

İyi foRumLar ..
Şu TÜRKÇE'yi bi düzgün kullanırsanız derdinizi anlicazda...
Muhammed Kes sesini. öyLe o*Sp*Lar gibi KimLiğini gizLeYeRek İfTira aTmak Top'LaRa yakısıR sende toP oLduğuna göRe soRun yok.
BiRisi BaNa

' NapıyoRsun '

Diyince , Kısık bir sesLe

`` HİÇ

Diyorumm

Kimse AnLamıyoR !

* [ H ] ayaTıN

* [ İ ]çiNdeN

* [ Ç ] ıkamıyoRummm..

. RapheaL .

. Yakamozxböceq .

“Genel Sohbet” sayfasına dön