erenszr yazdı:"Bizi oyuna baglansin diye ne yapacaklarini sasirmislar bu yöneticiler bu kadarda olmaz yeni lwl getirin bizde oyunda kalalim yeter diyorum sizin yaptiginiz bazen uykusuz kaliyoruz sabahlara kadar maden basindayiz ops:" Demişsin.
Seni oyuna bağlayan yöneticiler değil kendi iraden. Sana kimse sabahlara kadar maden çek demiyor. Eğer yeni seviyelerin gelmemesi senin için oyunu bırakmaya sebepse burdan politika yapmak yerine bırak derim. Sasirmis dediğin yöneticiler bence çok da güzel tutuyorlar seni oyunda...
Kardes senin amacin üzüm yemekmi bagciyi dövmekmi hayirdir yoksa yazdiklarimdan sanadami dokundu eger yöneticilerin AVUKAT ,lari falan san ona göre yazayim
Sen oyundan memnunsan yazarsin ben memnunum diye satasmaya hic gerek yok yöneticiler isini bilirler sanada gerek yok bence dalkavukluk yapma
Ben ister oyunu birakirim ister oynarim benim bilecegim bisey dir o sanada soracak degilim satasmadan yorum yap
BAŞKASI OLMA KENDiN OL KENDiN OLAMIYORSAN BAŞKASI HiÇ OLAMASSIN UGRAŞMA BOŞUNA !!!
Bencede büyük haksızlı saheser konusunda ve madenlerde.Mesela şaheserlerde kenana giriyorsun 100'ü geçik kenan yapıyorsun düşen sadece alternator kolye adamlar 1 haftada seti tamamlıyor.Maden konusu ise maden konusu bence şans ben menekşeye yattım 50 60 defa çektim ve lodos geldi beni kesti ondan sonra adamın biri çekti menekşe :evil:
betaxuzmannn yazdı:Bencede büyük haksızlı saheser konusunda ve madenlerde.Mesela şaheserlerde kenana giriyorsun 100'ü geçik kenan yapıyorsun düşen sadece alternator kolye adamlar 1 haftada seti tamamlıyor.Maden konusu ise maden konusu bence şans ben menekşeye yattım 50 60 defa çektim ve lodos geldi beni kesti ondan sonra adamın biri çekti menekşe :evil:
Bende sabahtan beri iridyum cekiyodum...
Adam geldi o anda arkla konusuodum cekti iridyum...
Ama bi kerede maden bostu bi çektim İridyum
Oyunu iyi bulmuyorsanız oynamayın!
Bu oyunu yapana kadar neler çektiler oyuna emek vericeksiniz kolaydan eşyalar bulamassınız!
O kadar madenle uğraşanlara yazık herşey şansına Böyle konuların gereksiz olduğunu düşünüyorum!