Adım adım çalınan hesap için Sacvcılığa Şikayet Gercek

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XxXszrXxX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Lotus

Re: Adım adım çalınan hesap için Sacvcılığa Şikayet Gercek

Mesaj gönderen XxXszrXxX »

Afterlife yazdı:Bu Hırsız Sert Kayaya Çarpmıs Diyebiliriz ;)
Sert Kayaya Çarpmaktan Ziyade , Herkezin yapması gereken bu .. Ki Umarım inşallah ağır bir ceza sonucunda diğerlerine ibret olur bu olay ..!
Jr. Java Dev. - Haziran 2oo7

..Sonunda "Aslansın" Diyorlar, Madalyalar Veriyorlar Gizli Gizli !
@SezerADATEPE
Meran
BluECrY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen BluECrY »

Afterlife yazdı:Bu Hırsız Sert Kayaya Çarpmıs Diyebiliriz ;)
;)
Lathander yazdı:Bu konuda gerekli her türlü desteği vermeye hazırız.

Ayrıca fuarda da gelen benzer taleplere verdiğimiz yanıtı tekrar edecek olursam, üyeliğini yitirmiş ama bu güne kadar sessiz kalmış kişilere cesaret, insanların emeklerine göz dikenlere de göz dağı olması açısından teşhirini yaparız.

Yönetim Bu şekil yaklaştıkça Hırsızların sonu yakın bu oyunda
Eminönü

BluECrY- Zeus -Mikail
BluECrY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen BluECrY »

gerekli yazışmalar başlamış...
Eminönü

BluECrY- Zeus -Mikail
Kullanıcı avatarı
bilinmez
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bilinmez »

benimde çalındı fakat böyle dava açacak gücm yok mağelesef ):

Türk emniyeti ve FBI'ın ortak hacker operasyonu
Oyun yayıncısı GamersFirst’ün başvurusu üzerine film gibi operasyon düzenlendi
23 Aralık 2010 Perşembe, 17:43:07

Ücretsiz oyun iş modelinin lider uygulayıcısı GamersFirst’ün portföyünde yer alan ve aralarında tüm zamanların en popüler oyunlarından Knight Online’ın da bulunduğu birçok oyun bugün dünyanın her yanından milyonlarca kullanıcı tarafından oynanıyor. Dünyanın 160 ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de “Önce Oyuncular” sloganı ile faaliyet gösteren GamersFirst geçtiğimiz aylarda oyunlarını yasal olmayan özel sunucularda oynatan ve bu özel sunucuların barındırılması için yer sağlayarak oyun tutkunlarının oyun keyfini tehlikeye atan kişiler hakkında hukuki süreç başlatarak oyuncu memnuniyetine yönelik hassasiyetini sergilemişti.

Oyuncularını sonu kredi kartı ve sanal banka hırsızlıklarına kadar varabilen ve fikri mülkiyet haklarının ihlaline yol açabilen tüm unsurlar karşısında düzenli olarak uyaran GamersFirst, son olarak 250 bin internet sitesine zarar veren iki bilgisayar korsanının yakalanmasını sağladı. Hazırladıkları yazılımla GamersFirst de dahil olmak üzere birçok siteye zarar veren ve 100 bin internet kullanıcısının bilgisayarlarına girip, banka, kredi kartı ve daha pek çok kişisel bilgiye ulaştığı tespit edilen Muhammed N.G ve Bekir K. isminde iki bilgisayar korsanı, GamersFirst’ün şikayeti üzerine başlatılan operasyonla yakalandı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Bilişim Polisi ekipleri ile Amerikan Federal Soruşturma Bürosu’nun (FBI) ortak çalışmasıyla gerçekleştiren operasyonda yakalanan bilgisayar korsanları mahkemeye sevk edildi.

Türkiye’deki emniyet mensuplarıyla temasa geçip olası bilişim hırsızlıklarının önünü kesen GamersFirst’ün Türkiye Ülke Müdürü Gülümser Baran Şen GamersFirst oyuncularını ortaya çıkabilecek güvenlik risklerine dair düzenli olarak uyardıklarını ifade etti ve şunları söyledi: “Oyuncularımızın maddi ya da manevi herhangi bir zarara uğramadan oyunlarımızı keyifle oynayabilmeleri bizim için her şeyden daha önemli. Son gelişmelerin söz konusu hassasiyetimizi desteklemesinden çok memnunuz.”

Artık Türk polisi bunun üzerinde duruyor.
Kullanıcı avatarı
justine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen justine »

Bugüne kadar başıma böyle bir olay gelmediğinden dolayı hiç bu konuyla alakam olmadı ancak ;
Seni gerekli formaliteleri ve uygulamaları yerine getirip sadece forumdan "şu hırsız - charım çalındı yardım" gibi saçma ve basiretsiz bir konu açmak yerine , aynı olaydan müzdarip oyuncuları hem cesaretlendirdiğin hem de onlara gidilmesi gereken yolu gösterdiğin için ;

Ayakta alkışlıyor ve en içten teşekkürlerimi sunmayı bir borç biliyorum...
Helal olsun sana !!
Resim

Resim

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

justine yazdı:Bugüne kadar başıma böyle bir olay gelmediğinden dolayı hiç bu konuyla alakam olmadı ancak ;
Seni gerekli formaliteleri ve uygulamaları yerine getirip sadece forumdan "şu hırsız - charım çalındı yardım" gibi saçma ve basiretsiz bir konu açmak yerine , aynı olaydan müzdarip oyuncuları hem cesaretlendirdiğin hem de onlara gidilmesi gereken yolu gösterdiğin için ;

Ayakta alkışlıyor ve en içten teşekkürlerimi sunmayı bir borç biliyorum...
Helal olsun sana !!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Lathander »

Hakkınızı aramanız gerçekten önemli arkadaşlar. Sanal dünyada işlenen suçlara artık çok daha ciddi incelenmektedir. Sobee Studios olarak bu konuda kanunlar ölçüsünde her zaman oyuncularımızı destekliyor olacağız.

Bİlgilendirmen için teşekkür ederim.

Konuyu sabitliyorum.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Kullanıcı avatarı
Doktorxxkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Doktorxxkurt »

Cover yazdı:benm pc de sorun var o halde k bakma kardeş
vallaha benimkide açmıyor
WSheksSpaRe

FORTYFİVE

xSaBeLLeRx

Harbi delikanlı mazlumu gözetir, zorbadan korkmaz.

GocmenTurk
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen GocmenTurk »

Lathander yazdı:Hakkınızı aramanız gerçekten önemli arkadaşlar. Sanal dünyada işlenen suçlara artık çok daha ciddi incelenmektedir. Sobee Studios olarak bu konuda kanunlar ölçüsünde her zaman oyuncularımızı destekliyor olacağız.

Bİlgilendirmen için teşekkür ederim.

Konuyu sabitliyorum.
Merhaba İKV Camiası;

Sayın üst yöneticim Lathander 'e %100 katılmakla birlikte Tüm oyuncularımızın rahat, keyifli ve güvenliğin en üst seviyede olduğu bir oyun oynaması bizlere ve hakkınızı aramak sizelere düşüyor arkadaşlar. Suç duyurusunda bulunan arkadaşımız sizlere güzel bir örnektir. İster sanal olsun, ister reel hayatta olsun hırsızlık her yerde aynı madde ve kanundan cezasını bulur.

Tüm oyuncularımızın biligi ve dikkatine.
>>> ● GöçmenTürk - BüyülüTürk - LokmanTürk ● <<<
"Tüm Sunucularda"
Kullanıcı avatarı
BLackGezz0
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Lonca: Yeniçeri Loncası

Mesaj gönderen BLackGezz0 »

Dostum resim linkleri açılmıyor farklı biyere upload yaparsan sevinirim . Buarada azmin gerçekten takdire şayan , çoğumuz hesap çalınmasından sonra oyunu bırakıp gidiyoruz ama sen azim etmişsin peşini bırakmamışsın hakkaten helal olsun:)
Yeniçerixblack
yNçRxDraguNoV
Sindacco

Benle Savaş İsteyen BAK ! Dürbünüme Hedef Olur !!!..

SOKRAT ST

“Genel Etkileşim” sayfasına dön