Eski Ankadan Yenisine Doğru Bir ANlatım.. Okuyunuz**********
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Eski Ankadan Yenisine Doğru Bir ANlatım.. Okuyunuz**********
kackin yazdı:sıkılmadan yazdınmı
bunu soran sen misin.sen git yazdığın mesajlara bi göz geçir. anlam lı 1 tane yorumun yok.
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
Helal Olsun Furkan Kardeşim.Yerinde ve gayet mantıklı bir açıklama.turkoxHAMSTER yazdı:kackin yazdı:sıkılmadan yazdınmı
bunu soran sen misin.sen git yazdığın mesajlara bi göz geçir. anlam lı 1 tane yorumun yok.
Amacı post kasmak olanların Anka da yeri yok.Bizler forumu dertleşmek , muhabbet etmek için kullanıyoruz.
Başkalarının ne amaçla kullandığı belli zaten.Tebrik ederim kardeşim.
Alpaslan
- ParduS
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Rebels
Kişinin yorumlarına karısılmaz " ama bu kadarda sacma sapan yorumlar olmaz" Anka cok temiz bir yer kirletilmemiş konuları var lütfen yorumunu yazıp kirletme !
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
HHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.............................LLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAA
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
islambey yazdı:HHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.............................LLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAA
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
Vayyy İslam bey seni burda görmek ne şeref.islambey yazdı:HHHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS.............................LLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAA
Gene gel özletme kendini..
Alpaslan

şahsen ben oyunda öyle takılırken bi baktık anka sunucusu açılmış pee bi girek dedik allah sizi inandırsın ankada bütün herkes kuklacıdan varmı n biliyim mernadan oynayan varmı beyaz köşkten oynayan varmı sancaktan oynayan varmı herkes ama herkes böyle diyo sadece 4-3 tane teşkilatçı vardı ben dahil sen daha ne anlatıyosun ya biz neler gördük neler geçirdik yılarımızı adadık sen daha konuşuyosun salla oynuyosan oyununu oyna bu anlattığımda ankayla alakalı en gıcık kaptığım şeydi bi dhaa girmedim bu sunucuya
- Alpaslanx
- FareAdam Düşmanı
Ben Anka ya teşkilattan geldim iyiki de gelmişim.Prince yazdı:şahsen ben oyunda öyle takılırken bi baktık anka sunucusu açılmış pee bi girek dedik allah sizi inandırsın ankada bütün herkes kuklacıdan varmı n biliyim mernadan oynayan varmı beyaz köşkten oynayan varmı sancaktan oynayan varmı herkes ama herkes böyle diyo sadece 4-3 tane teşkilatçı vardı ben dahil sen daha ne anlatıyosun ya biz neler gördük neler geçirdik yılarımızı adadık sen daha konuşuyosun salla oynuyosan oyununu oyna bu anlattığımda ankayla alakalı en gıcık kaptığım şeydi bi dhaa girmedim bu sunucuya
Anka haricinde diğer sunucular bizi anlayamaz.Zaten anlamalarını da beklemiyoruz.
Küfürler , hakaretler , savaşlar , kavgalar gırla gidiyo , diğer sunucularrda.
Bizim Anka mızda bunları göremezsin onun için sallayıp savurma :evil:
Sen kendi sunucunda mutluysan saygı duyarım.
Ama Anka ma laf etme . :evil:
Alpaslan

- woLveRiNe
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Plus
Prince yazdı:şahsen ben oyunda öyle takılırken bi baktık anka sunucusu açılmış pee bi girek dedik allah sizi inandırsın ankada bütün herkes kuklacıdan varmı n biliyim mernadan oynayan varmı beyaz köşkten oynayan varmı sancaktan oynayan varmı herkes ama herkes böyle diyo sadece 4-3 tane teşkilatçı vardı ben dahil sen daha ne anlatıyosun ya biz neler gördük neler geçirdik yılarımızı adadık sen daha konuşuyosun salla oynuyosan oyununu oyna bu anlattığımda ankayla alakalı en gıcık kaptığım şeydi bi dhaa girmedim bu sunucuya
Dostum Yorumun için SAoL..
Ama şunu Unutma ZEVK ve RenKler TartışıLmaz...
O Şimdi ASKER..!
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan
9'uncu Mot.P.Tug. 1'inci iç güvenlik Özel Taburu Muharebe Destek Bl.K.Lığı
Kars/ Sarıkamış..
http://www.facebook.com/fatih.ozbakan