ABURA MADTÜRK VE ESKİ İKV ÖZLEMİ(29LVL) !**

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
bluewolf45
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: ABURA MADTÜRK VE ESKİ İKV ÖZLEMİ(29LVL) !**

Mesaj gönderen bluewolf45 »

ahuS yazdı:Saçma!

Abura ve Madturk zamanında oyun oynayan biriyim. Abura ve Madturk olarak bakmayacaksınız olaya. Abura ve Madturk Mynet çalışanlarıydı ve o zamanki yönetimin adı Mynet Yönetimidir.

Mynet Yönetimi ne yapardı?

Mynet yönetimi, var olan 4 sunucudan 2 tanesinde etkinlik düzenleyip diğer 2 tanesinde etkinliği gerçekleştiremezdi. Sebep yok, açıklama yok. Oyuncuları Kan kapanı için meteorda subaya toplarlar ve 1 saat beklettikten sonra etkinlip iptal olmuştur derlerdi.

2 sene boyunca yapılan tek etkinlik buydu.

Yapılan Tepegöz ve Taşkanat etkinliklerinin ise Mynet Yönetimi ile hiçbir alakası yoktu. Çünkü etkinlikler GM etkinliği değil, sistem etkinliğiydi. Oyunun tamamına yazılım ile eklenmiş etkinliklerdi. Bunu da Mynet değil, Sobee çalışanları gerçekleştirebilirler.

Mynet yönetimi ne yapardı, ne desteği verirlerdi? Kaç kişi kaybolan eşyasını geri alabilmiş yada kaç kişi etkinliklerden ödül alabilmiş? Kaç kişinin halini hatrını sormuş bu Mynet Yönetimi?

Hergün görürüz dediğiniz adamları toplasanız 2 veya 3 defa gören 10 oyuncu çıkmayacaktır. Mynet Yönetimi gözlemci olarak seçtikleri oyuncular sayesinde bunca zaman sevildiler. O kişiler şimdi kimler? Bir düşünün. Mynet Yönetiminin işlerini yapan kişiler neredeler? Birçoğu şimdi GM ve DEV...

Yemek yediğiniz kaba tükürmeyin! Sadece biraz düşünün!

Not: Gelde sinirlenme cahilce oluşturulan konulara!!!
O dönemde oynayan tek oyuncu sen degilsin. Abura ve dönemindekileri hangi bayramı atlamışta etkinlik yapmamıştır. Hangi 25 Aralıkta tek bir açıklama dahi gelmeden geçmiştir. Oyuna gelmezlerdi diyorsun ben çok iyi hatırlıyorum ilk teşkilatta başladıgım zamanlar abura ile muhabbet ettigimi Gm Arinna'nın elinde Ejder varken ona rica edip fotoğraf aldıgımı formatta gitmemiş olsaydı şimdi koyardım o fotoyu buraya.

Sen bu zamanda hangi Gm'yi oyuncular arısında gördün nerede gördün oyuna girip oyuncularla konustugunu veya bir icada bulup elinde eşya ile birlikte foto alabilirmiyiz dediğini.. Ben arinnaya istekte bulundum beni camii nin oraya attı kendide geldi foto aldım.

Şimdi ki gm'ler yılda bir kere geliyor oda ayda bir yapılan ölüm oyunu vs. için soru soruyorsun tek birine cvp wermiyorlar..

İster abura olsun ister madturk olsun ister arinna olsun soru soruldugu zaman bölgeden yazardı "ark.lar teker teker sorun hepsini cevaplıyıcam yetişemiyorum diye ve hepsinide cevaplıyordu." sen bu zaman hangi Gm yi bunları yaparken gördün.

En kısa bir örnek fan art oldu 1.5 ay oldu be arkadas nerede bu sonuclar hani nerde.. 25 aralık geçti hani nerede tek bir acıklama, bayramlarda sadece bayramınız mübarek olsun hani nerede etkinlik..

bir de bize yönetimi savunma oyunun %80i yönetimi suçlu buluyor.
๑۩۞۩๑ ICaSaNoVa ๑۩۞۩๑ [(^) Ejder Asa ]

๑۩۞۩๑ ISaVaGe ๑۩۞۩๑ [(^) Asab-ı Kehf ]

๑۩۞۩๑ Wolfenstein ๑۩۞۩๑ [Ecel Getiren]

...Gereksiz eLeştiri sadece gizLi hayranLıktır...
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Herkese merhabalar . yapılan bu eleştirileri çok haksız buluyorum her iki yönetici kadroyada. Her iki kadronunda hataları olmuştur ancak unutulmamalıdır ki ikv de artık 3 yıl öncesi gibi değil . Eskiden googleye ikv yazdığınızda iktisadı tarım bilmem ne gibi şeyler çıkıyordu hemde ilk sırada :lol: . Eski 29 lwllerin neden bu kadar özlendiği konusunda sadece şunu söyleyebilirm o zmanlar çok daha karakterli , seviyeli , saygılı , ahlaklı düzgün oyuncular vardı ancak zmanla bu değerler azaldı neredeyse yok denilecek seviyeye geldi . Şuan oyunu oynayan kitle 13 , 15 yaş arası kitle ve saygı ahlak değerlerinden yoksun bi çok oyuncu oyunda mevcut eskiye duyulan özlem bence saygılı , seviyeli , karakterli oyunculara duyulan özlemden gelmektedir keşke herşey eskisi gibi olsaydı diyor sözlerimi burada noktalıyorum herkese iyi forumlar .. ;)
eminönü <<<<< ====>>>>> KUKLACI

BAKİİ <<<<<< ======>>>>>>> ReQuIEM

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ferhatbey »

BAKII yazdı:Herkese merhabalar . yapılan bu eleştirileri çok haksız buluyorum her iki yönetici kadroyada. Her iki kadronunda hataları olmuştur ancak unutulmamalıdır ki ikv de artık 3 yıl öncesi gibi değil . Eskiden googleye ikv yazdığınızda iktisadı tarım bilmem ne gibi şeyler çıkıyordu hemde ilk sırada :lol: . Eski 29 lwllerin neden bu kadar özlendiği konusunda sadece şunu söyleyebilirm o zmanlar çok daha karakterli , seviyeli , saygılı , ahlaklı düzgün oyuncular vardı ancak zmanla bu değerler azaldı neredeyse yok denilecek seviyeye geldi . Şuan oyunu oynayan kitle 13 , 15 yaş arası kitle ve saygı ahlak değerlerinden yoksun bi çok oyuncu oyunda mevcut eskiye duyulan özlem bence saygılı , seviyeli , karakterli oyunculara duyulan özlemden gelmektedir keşke herşey eskisi gibi olsaydı diyor sözlerimi burada noktalıyorum herkese iyi forumlar .. ;)
29 lvl !!
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
Kullanıcı avatarı
kaBocNn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen kaBocNn »

Her dönemde oyun böyLe idi. 29 39 49. Fark etmedi hiç.
etkinLik asLında şimdi var artık. ÖnceLeri bunLarın hiç birisi oLmazdı. Şimdiye bakarsak geLişme büyük eskiye göre.
29 lwl özLemi faLan boş bunLar.
DöneLim 29 a. Oyun geLişmesin dursun orda. Tek böLge küçük bir aLan. Vur kır dağıt. Hergün aynı muammele aynı görsellik.
Oyunda değiL dediğin gm Ler değişimLi oLarak oyundaLar hergün. Sana geLip kendini göstermez ki. Ben geLdim naber mi diyecek :) Adam oyunu iLeriye götürme çabasında.
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen kfat4 »

Biz oyuncular olmasak İstanbul Kıyamet Vakti hiçbir anlam ifade etmez. Elbette oyuncuların beklentileri, istekleri olacaktır. Yönetim de bu istekleri olabildiğince yerine getirmeye çalışıyor. Örnekleri birçok yerde mevcut. En basitinden forumda "Etkinlikler" isimli konu adı altında biz oyuncuların etkinlik önerilerini içeren özel bir alt konu vardır. Bundan daha da geniş çaplı olarak İKV Destek Takımı tamamen biz oyuncuların en iyi ortamda eğlenmesini amaçlayan bir yapıdır. Eskiden "şikayet et" butonu yoktu ve çok iyi biliyorum ki haftalarca bölge kanallarından inanılmaz derecede küfür hakaret vs vs konuşmalar geçiyordu. Çok küçük gibi görünen fakat çok büyük bir hadise olan "şikayet et" butonu yine biz oyuncuların isteğiyle kurulmuştur. Bunun örneklerini çoğaltmak mümkün. Eminim ki önerilerimizin tamamı bir bir incelenip dikkate alınıyordur. Her şey daha iyi bir İKV için.

Önerilerimiz için: http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

kaBocNn yazdı: Her dönemde oyun böyLe idi. 29 39 49. Fark etmedi hiç.
etkinLik asLında şimdi var artık. ÖnceLeri bunLarın hiç birisi oLmazdı. Şimdiye bakarsak geLişme büyük eskiye göre.
29 lwl özLemi faLan boş bunLar.
DöneLim 29 a. Oyun geLişmesin dursun orda. Tek böLge küçük bir aLan. Vur kır dağıt. Hergün aynı muammele aynı görsellik.
Oyunda değiL dediğin gm Ler değişimLi oLarak oyundaLar hergün. Sana geLip kendini göstermez ki. Ben geLdim naber mi diyecek :) Adam oyunu iLeriye götürme çabasında.
Yazdıklarımızı anlamadın galiba . Oyun hiç bi döneminde aynı değildi .39 lvl zamanında adamların oyuna programla küfür ettiği yönetimin kayboldugu dönemleride gördük , 29 lvl zamanında olan fakat sonra neredeyse kaybolan bi çok değer var oyunda onlarıda gördük .

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
Jnoxintikam
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Jnoxintikam »

Eski GM ler gelsin istiyoruz !
Jnoxxintikam - SeRgeNxxİnTiKaM

Darbeler Yesende Yüreğine Affetmek En Asil İNTİKAM.!
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Yorumları okudum, yeni bir oyuncu olmama rağmen şuanki yönetimin tavrından ve yaptıklarından yana bir sıkıntım yok. Eskiyi bilmem. Ama anlatılanlardan bildiğim o dönemki nufus (oyuncu sayısı&sunucu sayısı) şuanki ile aynı değil. Kim ne yazdı da cvp alamadı destek takımından onuda bilmem ben ne soru sorduysam yada öneri bir şekilde olumlu yada olumsuz cvp aldım. Şikayet et harika bir olay. Siz yönetimi suçlayan oyuncular bir dönünde sunucunuzdaki oyuncuların kalitesine bakın. Oyuncu kalitesi giderek düşmüş bütün sorun bu yoksa oyunun 29 lwl ekran görüntüleri gelir bazen forumda görüyorum ve yıkıcı eleştiri yapan oyunculara "İNSAF YAHU" diyorum. Kimi istiyorki herşeyim hemen olsun olmadığı içinde enson kendini suçladığı için suçlayacak birini arıyor buda en yakın yönetim oluyor. Diğer oyunları oynamadım başladım ama ilerletmedim. Zira İKV heryönden gayet doyurucu kendi adıma. Sürekli yapacak birşeyler bulabiliyorum bulamayanlarada üzülüyorum. Ben başlayalı yaklaşık 14 ay oldu herşeyim var. Bu item olarak olsun dosluklarım olsun (müstakbel hayat arkadaşımı bile burada tanıdım) o sebeple İKV benim için değerli. Bu oyuna birşeyler katan herkes benim için değerli. Şuanki yönetim kabul etsenizde etmesenizde küçük hatalarlada olsa iyi götürüyor ve geliştiryorlar.

Yönetimin kalitesi seninle yanyana foto çektirmesi ile belirleniyorsa forma gitte bir gez kaç kişinin fotosu var. Sen hiç Aburayı kestinmi. NoComment in ölü fotosu vardı bu forumda. Düşün insanların ne kadar samimi olduğunu. Benim en yakın arkadaşımın labide görevine yardım etmiş zamnında. Kalkmış samimiyetten bahsediyorsunuz. Eğer sizin için samimiyet illa kişisel olarak senle samimi olması ise kusura bakma 10 bin online arasından sana denk gelme olsaılığını ben hesaplayamayacağım sen hesapla.

Öncelikle üslubu düzgün temiz bir ikv için ben bugün ne yaptım de sonra yönetime yüklen.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
BAKII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen BAKII »

Eskiyi bilmiyosan eski ile yeniyi nasıl karşılaştırabilrsin ki ?

Abdülhamid

EbuDüCaNe
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

BAKII yazdı:Eskiyi bilmiyosan eski ile yeniyi nasıl karşılaştırabilrsin ki ?
Eskiyi illaki yaşamak gerekmiyor. Gönderilen ekran görüntülerinden oyuna eklenen şikayet et butonun faydalı olduğunu görmek için yaşamış olmak mı gerekiyor sence. Ben önceleri ilgilenirlerdi şimdi ilgilenmiyor diyenlere örnekler verdim. Yazının içeriğini iyi oku bence sonra tartışalım dersen tartışırız yüzeysel olmasın.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön