bencede madalylar ve meteoridler değer kazanılacak çünkü oyunda birileri en azında teşkilatda meteorid 39 lwl zamanında topladı 49 lwl geldi elinde patladıRescuer yazdı:Madalyalar gibi Meteoritlerin de değer kazanacağını düşünüyorum ben...
Madalyalar Hakkında.
- intikamatesi
- Labirent Rehberi

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: <Estergon>
Re: Madalyalar Hakkında.
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM
belki bi eşya üretmek için madalya isteyebilir yada madalya görevi olabilir :? 
eşya içinde görev içinde binlerce madalya gerekmez ancak çemberlitaşa giriş madalya karşılığında olabailir bu hem madalyaları değerli kılar hemde gb yapamamış oyuncuların gb yapmasını sağlar (madalya bittiğinde çemberlitaşa girilemeyeceğine göre ) gb belli periyotlarda yapılmalıdır...
Sorunun Yanıtını Kimse Bilmiyor Anlaşılan :lol: :lol:
Yönetim bu konu hakkında bilgi vermiyor, bizde bilmiyoruzSERDARBEY yazdı:Sorunun Yanıtını Kimse Bilmiyor Anlaşılan :lol: :lol:
2009-2013
Biliyorum KardeşimJouRney yazdı:Yönetim bu konu hakkında bilgi vermiyor, bizde bilmiyoruzSERDARBEY yazdı:Sorunun Yanıtını Kimse Bilmiyor Anlaşılan :lol: :lol:![]()
![]()
Madem Yönetimin böyle birşey açıklamadığını biliyorsun neden şöyle yazdın ;SERDARBEY yazdı:Biliyorum KardeşimJouRney yazdı:Yönetim bu konu hakkında bilgi vermiyor, bizde bilmiyoruzSERDARBEY yazdı:Sorunun Yanıtını Kimse Bilmiyor Anlaşılan :lol: :lol:![]()
![]()
![]()
![]()
SERDARBEY yazdı:Merhaba Arkadaşlar ;
Belki Sizlerde Duymuştursunuz Madalyalar Çemberlitaş Eklentisiyle Beraber Paha Biçilemez Olacakmış Doğrumu Sizce ?
Sizler de duymuşsunuzdur ? Lütfen her zaman doğru bilgi için ;
:arrow: www.istanbuloyun.com
2009-2013
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
kör oldum sanırım. madalyalar hk. hiçbişi yok orada.JouRney yazdı:Madem Yönetimin böyle birşey açıklamadığını biliyorsun neden şöyle yazdın ;SERDARBEY yazdı:Biliyorum KardeşimJouRney yazdı:Yönetim bu konu hakkında bilgi vermiyor, bizde bilmiyoruzSERDARBEY yazdı:Sorunun Yanıtını Kimse Bilmiyor Anlaşılan :lol: :lol:![]()
![]()
![]()
![]()
Belki Sizlerde Duymuştursunuz Madalyalar Çemberlitaş Eklentisiyle Beraber Paha Biçilemez Olacakmış Doğrumu Sizce ?
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
"Madalyalar var" diye bir yazımı gördün mümitmet yazdı:kör oldum sanırım. madalyalar hk. hiçbişi yok orada.JouRney yazdı:Madem Yönetimin böyle birşey açıklamadığını biliyorsun neden şöyle yazdın ;SERDARBEY yazdı:Biliyorum KardeşimJouRney yazdı:Yönetim bu konu hakkında bilgi vermiyor, bizde bilmiyoruzSERDARBEY yazdı:Sorunun Yanıtını Kimse Bilmiyor Anlaşılan :lol: :lol:![]()
![]()
![]()
![]()
2009-2013
gelince görcez... :roll:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT
★ Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT