teşekkür ederim tavsiyeniz için. aslında işten güçten fırsat buldukça biraz kafa dağıtmak için yükledim oyunu. savaşçı açtım ama diğer sınıfları da denerim zaman buldukça.mevlana yazdı:Oyunda her zaman kalıcı olmak istersen şifacı aç derim.
Çünkü bir grubun her zaman şifacıya ihtiyacı vardı. Seviye atlaman diğer karakterlere göre daha zor olabilir ancak şifacı ile oynaman için geniş arkadaş çevren olması gerekmez. Savaşçı ve büyücüde çok iyi karakterlerdir ama dediğim gibi şifacıya her grupta yer vardır.
Oyuna yeni başlamış olmak
Re: Oyuna yeni başlamış olmak
Zamanınız kısıtlıysa zaten şifacı kasmanız uzun sürer
Savaşçıdan devam yada daha kısa sürede kasmak isterseniz büyücüden başlamanızı öneririm.
Savaşçıdan devam yada daha kısa sürede kasmak isterseniz büyücüden başlamanızı öneririm.
HzMEVLANA [49]
Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

büyücüyü de beğendim sırayla değiştire değiştire oynarım artıkmevlana yazdı:Savaşçıdan devam yada daha kısa sürede kasmak isterseniz büyücüden başlamanızı öneririm.
- WHiTexDeWiL
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Şimdiki gençlik çok zeki
Ben oyuna başladığım zaman ne forumu ne kutuyu bilirdim. Gerçi o zamanlar kutu yoktu ama plus vardı ve ben bilmezdim.
Oyuna başladıktan 1-2 ay sonra forumu öğrendim. walla helal olsun
:lol:
ben yeni bi oyuna başlıcağım zaman ilk foruma bakarımWHiTexDeWiL yazdı:Şimdiki gençlik çok zeki![]()
Ben oyuna başladığım zaman ne forumu ne kutuyu bilirdim. Gerçi o zamanlar kutu yoktu ama plus vardı ve ben bilmezdim.
Oyuna başladıktan 1-2 ay sonra forumu öğrendim. walla helal olsun
![]()
:lol:
- Fearles
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Ben başladım Forum varmış .
aaa dedim forum neee ? Sonra 1 yıl geçti. (1 yıl geçti totomuz tavana değdi Sonra değince laflar gelice)Tabi herkez foruma koycam felan diyince bir bakayım dedim. İKV FORUM yazdıydım mynet.ikvforum.com vardı o zamanlar
Öğrendim. Şimdkler ıq 100
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
TMFear
TMFearles
Kacanlar
Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.