Fundaya Laf Yok Burası MERAN AkıLLı oLunfundafuni yazdı:mcronaldo94 musun nesin nerene battım sorabilir miyim?konunun ieçriğini okudumda yorum yaptım onun merana gelmesi kimi etkiliycek-tanıdıkları haricinde- ben nedediğimin afrkındyaım asıl sne cümelyi anlamdan yorum yapıyosun
break sen ne haddine benim hakkımda yorum yapıyosun kendine bakta konuş snn yorumlarınıda görüyoruz hem ben milletin düşüncülerini olumlu yöne çevirmek için kendi konuşam atrzımdan ödün vermem öden verneler kendilerini küçük düşürüler
Ben ::::::::::::Kuklacıdan::::::::::::
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Ben ::::::::::::Kuklacıdan::::::::::::
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

-
- Kadim Hidra Avcısı
Taş yokmu taş
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
VaLLa Ben Başka Sunucuda Oynuyor OLsam Bu Sunucuya Girmezdim İtem FiyatLarı - Maden FiyatLarının bu Kadar PahaLı OLduğu Bir Sunucu Yoktur HerhaLde.Şişirdikçe ŞişiriLdi.HırsızLık Desen (Kendini AkıLı SananLardan )Oda Baya Var.Yani SeçiLmemesi İçin Daha Birçok Nedeni Var.Bence yoLun BaşındayKen Hiç Girme Bu YoLa Başka SunucuLara Gitsen Benim Kanaatimce Daha İyi OLur.Tabi Son Söz Sana Ait.Hakkında HayırLsı . . .
kardes isterlerse hedefin fiyatını 20 m yapsınlar yinede ben zoru severim
kuklacıdaki exim 58, kasaya 100 mlik itemler aldım çarı 49 edeyim hmn bu serwerde char açıcam . tarafım her zaman lodos olacak .
neden geliyorum diye sorarsanız artıq tüm sunucuda bilinmek istiyorum ...
::::::::::::::::::::::İyi forumlar:::::::::::::::::::::::
Savascihalil

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
ee bizene bundan
benim yas 17 biraz agızını düzeltirsen sevinirim . :roll: :roll: :roll:

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
-
- Kadim Hidra Avcısı
Hee öledir hrkezde seni tanımak için G.T atıodusavascixhalil yazdı:VaLLa Ben Başka Sunucuda Oynuyor OLsam Bu Sunucuya Girmezdim İtem FiyatLarı - Maden FiyatLarının bu Kadar PahaLı OLduğu Bir Sunucu Yoktur HerhaLde.Şişirdikçe ŞişiriLdi.HırsızLık Desen (Kendini AkıLı SananLardan )Oda Baya Var.Yani SeçiLmemesi İçin Daha Birçok Nedeni Var.Bence yoLun BaşındayKen Hiç Girme Bu YoLa Başka SunucuLara Gitsen Benim Kanaatimce Daha İyi OLur.Tabi Son Söz Sana Ait.Hakkında HayırLsı . . .
kardes isterlerse hedefin fiyatını 20 m yapsınlar yinede ben zoru severim![]()
kuklacıdaki exim 58, kasaya 100 mlik itemler aldım çarı 49 edeyim hmn bu serwerde char açıcam . tarafım her zaman lodos olacak .
neden geliyorum diye sorarsanız artıq tüm sunucuda bilinmek istiyorum ...
::::::::::::::::::::::İyi forumlar:::::::::::::::::::::::
Savascihalil
50de olsan fark etmez konu açmısssan yorumları terslemeye hakkın yok=)savascixhalil yazdı:ee bizene bundan
benim yas 17 biraz agızını düzeltirsen sevinirim . :roll: :roll: :roll:
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
- mcronaldo94
- Cin Avcısı
BURASI MERAN AKILLI OLUN DION DINGIL KUKLACIDA MERANA BENZEMEZ FUNDA FUNI AYRICA SANA GELINCE YORUM YAPMAYI BILMIORSAN BABANDAN YARDIM ISTE BABANDA SANA YARDIM EDMIORSA ADAM AKILLI CWP LAR YAZ BEBEK OYUNCAGI DEL BRASI ADAM YARDIM ISTIOO YAZDIGIN CWPBA BAK HEY ALLAHIM YA
FirstLady

saol=)choosensxduygu yazdı:Fundaya Laf Yok Burası MERAN AkıLLı oLunfundafuni yazdı:mcronaldo94 musun nesin nerene battım sorabilir miyim?konunun ieçriğini okudumda yorum yaptım onun merana gelmesi kimi etkiliycek-tanıdıkları haricinde- ben nedediğimin afrkındyaım asıl sne cümelyi anlamdan yorum yapıyosun
break sen ne haddine benim hakkımda yorum yapıyosun kendine bakta konuş snn yorumlarınıda görüyoruz hem ben milletin düşüncülerini olumlu yöne çevirmek için kendi konuşam atrzımdan ödün vermem öden verneler kendilerini küçük düşürülerDiğer sunuculara Benzemez
çok komiksin inan yarıldım şu anda ben yorum yapmayı senden iyi biliyorum babama ihtiyacım yok ama sen her gece altına edip babanı çağırdığından mı esinlendin bu fikri? daha merandan değilsin gelmiş kafa tutuyosun kaybol suncumuzdan her horoz kendi çöplüğünde öter senin çöplüğün kuklacı meran değil uza şimdi...mcronaldo94 yazdı:BURASI MERAN AKILLI OLUN DION DINGIL KUKLACIDA MERANA BENZEMEZ FUNDA FUNI AYRICA SANA GELINCE YORUM YAPMAYI BILMIORSAN BABANDAN YARDIM ISTE BABANDA SANA YARDIM EDMIORSA ADAM AKILLI CWP LAR YAZ BEBEK OYUNCAGI DEL BRASI ADAM YARDIM ISTIOO YAZDIGIN CWPBA BAK HEY ALLAHIM YA
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
Hee öledir hrkezde seni tanımak için G.T atıodu
kardes düzgün konussan olmuomu

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid