Çarşıazads[fotosop motosop bilmem] ve Çarşı loncası

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: Çarşıazads[fotosop motosop bilmem] ve Çarşı loncası

Mesaj gönderen Fearles »

kontforum62 yazdı:bu evrenın iç yüzünü daha yeni mi görüyon?
DikkatBenGeliyom yazdı:SANCAKDAYIM AMA BENİ İLGİLENDİRMEZ ÇARŞIKIBRISLI ADLI KİŞİ

SEN KIZ CAR ACMISSIN DEMESİ SAKINCALI . ADAMIN KIZ ERKEK OLMASI SANANE ADAM OLMASI MAKSAT.

AYRICAN ANADOLUXSAMSN'A CEVAPA BAK SENFONY KIZDI ERKEKE CEVİRDİ .

AYRICAN YİNE BU ADAMA CEVAP SEN ÇARŞIYDIN .

AMA ŞİMDİ DEĞİLMİŞ DİKKAT ETTİNMİ.
Saolun görsün İKV'DE UNUTMAYIN HIRSIZLIKLA KAZANAN ELBET BİR GÜN KAYBEDER.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Ne istersen iste , Hayat hakettiğini verir.
Kullanıcı avatarı
Senfony
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge of Nobility

Mesaj gönderen Senfony »

Anadolusamsun yada Fearles,
Evren seni Er meydanından çıkarmak için yem atmış, sen de yemişsin ne var bunda büyütecek :D
sen bunu "vs den kaçtı, kendine güvenemedi" diye algılamışsın galiba?
Ayrıca "şu adam şöyle, bu adam böyle" diye forumda çarşaf çarşaf konular açmaktan vazgeçin.
Şu güzelim Teşkilat sunucusu "televole"ciler yüzünden, milletin birbirine diş bilemeleri yüzünden ne hale geldi
Bırakın bu işleri ya, oyununuza bakın.

benim de bayan çarla oynadığımdan bahsetmişsiniz, onu açıklamak istedim.

ben itemler ucuz diye bayan çar açmamıştım.
o zamanlar tek çarım BiLL vardı ve kasalar 1 sayfadan ibaret olduğu için yetmiyordu.
kasa çar olarak Senfony açmıştım, nasıl olsa kasmam diye hoş bi bayan olmasını tercih etmiştim.
sonra büyücülük sınıfının bana daha çok hitap ettiğini anladım, onunla daha fazla zaman geçirir oldum.
klana da girince artık sabah akşam meteorda savaşlarda zaman geçirirdim.
hatta öyle ki, meteor zamanının ortalarına kadar BiLL hala 34-35 lvl falandı.
zaman ilerledikçe arkadaşlarımın en çok bildiği çarım Senfony oldu, BiLL fazla bilinmezdi.

ama herşey bir yere kadar, milletin ağzı torba değil ki büzesin.
bayan çar diye çok laf yedim, sonunda tak etti çarı silip aynı isimle erkek çar açmaya karar verdim.
ama çarı silmeden önce yönetime danışmak istedim, belki onlar sistem kayıtlarıyla oynayarak çarın cinsiyet bilgisini değiştirebilirlerse çarı silmekten kurtarırım diye. onlar da bana silmek yerine isim değişikliği yapmayı önerdi.
Benim bayan büyücü çarımın ismi yönetim tarafından Snfny olarak değiştirilmiştir,
yani o çarı silmedim üretimdeki reçeteleri vs kullanırım diye.
eski isim boşa çıkınca (yani kullanılabilir duruma geçince) Senfony ismi ile erkek büyücü çar açıp 49 lvl kasmıştım.
ama yakın bi zamanda oyunu bıraktım :)

iyi forumlar /iyi oyunlar
Resim
Eline , beline , diline sahip ol !
Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Fearles »

Senfony yazdı:Anadolusamsun yada Fearles,
Evren seni Er meydanından çıkarmak için yem atmış, sen de yemişsin ne var bunda büyütecek :D
sen bunu "vs den kaçtı, kendine güvenemedi" diye algılamışsın galiba?
Ayrıca "şu adam şöyle, bu adam böyle" diye forumda çarşaf çarşaf konular açmaktan vazgeçin.
Şu güzelim Teşkilat sunucusu "televole"ciler yüzünden, milletin birbirine diş bilemeleri yüzünden ne hale geldi
Bırakın bu işleri ya, oyununuza bakın.

benim de bayan çarla oynadığımdan bahsetmişsiniz, onu açıklamak istedim.

ben itemler ucuz diye bayan çar açmamıştım.
o zamanlar tek çarım BiLL vardı ve kasalar 1 sayfadan ibaret olduğu için yetmiyordu.
kasa çar olarak Senfony açmıştım, nasıl olsa kasmam diye hoş bi bayan olmasını tercih etmiştim.
sonra büyücülük sınıfının bana daha çok hitap ettiğini anladım, onunla daha fazla zaman geçirir oldum.
klana da girince artık sabah akşam meteorda savaşlarda zaman geçirirdim.
hatta öyle ki, meteor zamanının ortalarına kadar BiLL hala 34-35 lvl falandı.
zaman ilerledikçe arkadaşlarımın en çok bildiği çarım Senfony oldu, BiLL fazla bilinmezdi.

ama herşey bir yere kadar, milletin ağzı torba değil ki büzesin.
bayan çar diye çok laf yedim, sonunda tak etti çarı silip aynı isimle erkek çar açmaya karar verdim.
ama çarı silmeden önce yönetime danışmak istedim, belki onlar sistem kayıtlarıyla oynayarak çarın cinsiyet bilgisini değiştirebilirlerse çarı silmekten kurtarırım diye. onlar da bana silmek yerine isim değişikliği yapmayı önerdi.
Benim bayan büyücü çarımın ismi yönetim tarafından Snfny olarak değiştirilmiştir,
yani o çarı silmedim üretimdeki reçeteleri vs kullanırım diye.
eski isim boşa çıkınca (yani kullanılabilir duruma geçince) Senfony ismi ile erkek büyücü çar açıp 49 lvl kasmıştım.
ama yakın bi zamanda oyunu bıraktım :)

iyi forumlar /iyi oyunlar

Çok güzel açıklama ama sende bir ÇARŞIsın . Oyundaki açıkları nasıl kapatacaksın söylermisin .! MAKSAT buydu millet hep EZİKLİK yönüne çekiyor.
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Fearles »

Evrenin Ne Bir Tür Yaratık Olduğunu Sadece Sen Değil ..
bir Çok Kişi biliyor...

GMA Arif'İn Onun Yeğeni Olduğunu Hepimiz Biliyoruz.
Başka söz Söyleyemem.
Herşey Zamanla
Genel etkileşim Davutxxx
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Kullanıcı avatarı
bLacksin
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen bLacksin »

şimdi ortada bi yanlış anlama var :) Evren, Arifin yeğeni değildir. Aralaında herhangi bir kan bağı yoktur :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Marduk
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Marduk »

Fearles yazdı:3-) Arkadaşlar bir adam 30 levelken 1 YILDIZ YEŞİL OLABİLİRMİ EVET KP KASMA HİLESİNİ BİLİYOR.
FOTOSUNU KOYAMADIM ÜZGÜNÜM ESKİ BİLGİSAYARDA KALDI

HALA İNANIYORSANIZ BUNA BEN SİZİ MSN DE İKNA EDİM.

Evet olabilir.Kendi çarları vardır bir sürü onları keserek kendine rütbe kasmıtır.Mesela bnım arkadasın 25 lwl ve kılıc rutbe
Anubis Team....

Shumpsssxemre (Savaşçı)(Online)
Shumpsssxsihirss (Büyücü)(Online)
Shumpsssxbyşifa (Şifacı)(Offline)

Yolumuz:LODOS
Kullanıcı avatarı
Fearles
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Fearles »

Beyler ben bu konuda daha fazla olay ve nusübet istemiyorum. Yorum için açmamıştım ve böle bilinsin foruma 1 gelirim . Dahada uğraşmam .
Ffearles
TMFear
TMFearles
Kacanlar

Kullanıcı avatarı
Carsiazad
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Carsiazad »

Selamlar arkadaşlar,

Öncelikle "Anadoluxsamsun" adlı arkadaş güzel araştırmışsın beni araştırmış gibi yapmışsın ama hep bana hep bana şeklinde yorum yapmışsın .

Şimdi sırayla cevaplayalım ;

1):Belki teşkilatın en kötü loncası tipindedir.Sebebi sadece başkanının ve yüksek mertebelere ait kişilerinin itemi var.

---> Teşkilatın En kötü Loncası tipindedir :) bu senin görüşün (sadece senin görüşün ) , Başkanın ve yüksek mertebe ait kişilerin itemi war ? bunu loncadan atıldıgından dolayı kin besleyerek söylüyorsunki şunu unutma senin gibi adamlar ile deneme yanılma aşamasına girmemiz bile bu tür sonuçlar doguruyor..

2-) Her ay alınan 2,5 m kendilerine alıyorlardır.

---> lonca içinde koyulmuş ve benimsenmiş kurallar seni degil hiç kimseyi alakadar etmez ;)

3-) Eğer loncadaşlarına item alsalar 49 level adamının 33 level kaucuk ceket giymesi göz bulandırıcı.

---> Bu 33 Lvl Ceket ' Çarşı' yani samet abi yani Çarşıcafesıhhıye 'nın üstündeki itemdir ;)
ve biz bu oyunu item para kıdem için oynamıyoruz arkadaşım ..

4-) Geçen gördüm 42 level adamı Çarşı loncasına almışlar.

---> 1 Lvl adam olsun Ama adam olsun ;) Sen 49 lvl sin ama adam degilsin ki aramıza girmeye çalışma sonuçların başarısız cıktı ..

5-) Loncadaşların işi olmadan kasmıyolar.

---> Ada Dev Komodo ve Taş kanat Bölgeleri ÇARŞI OYUNCULARI KASMA BÖLGESİDİR ;) Bilen bilir..

6-)Şimdi komedi bir olay birbirinden habersiz loncaya bak ya.
3.YETKİLİ "39 OL 3 GÜNDE 49 SUN. 25 DEN SONRADA BİZ KASICAZ"

----> Loncaya Katılmak isteyen degil Bizim Almak istedigimiz gözlemledigimiz kişileri alıyoruz ve bu şekilde alım yaptıgımızdan dolayı bazı loncalar gibi vaadlerde bulunmuyoruz ..

2.YETKİLİ" EĞER SEN KİME SÖYLEYİPTE KASMASSA AZAD'A SÖLE GEREKEN YAPILIR"
BEN " 25 OLDUM KASARMISIN " 1.YETKİLİ"HELE Bİ 30 35 OLDA KASARIZ." BEN "3.YETKİLİ BÖLE BÖLE DEMİŞTİ"
1.YETKİLİ" O ZAMAN O KASSIN"

LONCA İÇİNDE HABERSİZ GELİŞEN Bİ OLAY SÖZ KONUSU OLAMAZ ;)

Çarşıazads ile ilgili arkadaşlarımın ve benim çalışmalarım .

1-) Bir ara hatırlarsınız ESKİFORUMDA Evren büyük yazı ile karakter açabiliyordu. RESİMLERE DİKKAT EDELİM

Merhaba arkadaşlar öncelikle konumuz oyun içerisinde karakteri bulunan "EvReN" ve diğer çarları hakkında bunlardan bitaneside az önce oyunda gördüğüm "İZAMqBAŞKAN"..

Arkadaşlar bu arkadaşımız yaklaşık 5 ay kadar öncesinde oyunun bir açığını bularak 1 den fazla hesapta "BETA OYUN KARAKTERİ" açarak oyunun kuralını usistimal ederek bu açığı kullanmıştır.Belkide hala kullanmaktadır.
Bu arkadaşımız bu hatyı bulmadan önce belirli olarak karkterleri vardı 2 yada en fazla 3 "BETA KARAKTERİ" vardı.
Sonradan oyunda nerde baksam bölgeden yada klandan "EvReN"'in değişik şekillerde sürüsüne adını gördüm.
Ve bunlardan bitanesini daha yakaladım.
Daha öncede açmış bulunduğu "EvReNqMiNeRvA" isimli karakteri vardı.Buda aynı şekilde açıldı ve daha bircoğu böyle.

Azönce oyunda şifacımı kasarken "İZAMqBAŞKAN" isimli karakteri gördüm ve bu lonca yeni açıldı vede "EvReN" tarafından.
Şimdi biz bu oyunu hakkıyla mı oynuyoruz sizce?..
Bu adm aklı estiğinde gidip çar açıp dolaşacakmı YÖNETİM bu adamı durduramıcakmı.
İKV kurucuları sizler bu oyunda ne zaman,hangi hesaptan hangi isimle kullanıcı açıldı bilmiyormusunuz.
Bikere kontrol etmek geçmiyormu içinizden.Neden par verip plus alıyoruz ozaman.Bazıları bu hileyi kullansın bazılarıda kendi halinde oynasın diyemi?..
Oyunu hakkettiğimiz gibi oynayacağımız duruma getirin.

İnşallah bu konu Gerekli kişiler tarafından okunur ve Gerekende yapılır.UMARIM..

2 Adet foto aldım dikkatlice bakın..

Saygılarımla

http://img160.imageshack.us/img160/7670 ... 211314.jpg
http://img27.imageshack.us/img27/8607/e ... 211701.jpg

Konu 1 duses088 arkadaşımızdan alıntıdır.

____ BU KONU DEFALARCA KEZ KİTLENMİŞ DEV ve GM 'ler Tarafından Gerekli Açıklama yapılmıştır..

Konu 1 duses088 arkadaşımızdan alıntıdır.

2-) Dün gece 12 civarında eme girdik ve savası kazanırken bu evren yüzünden bi nevi kaybettik bende son dakika diye atladım ortaya ve kesemeden öldüm . Çocukca bahanelerle herkezi kendi yanına çekmiş yani Çarşı loncasını sömürmüş ama bunu bilmeyen loncadaşları . Şimdi son dk öldüm gittim diğer eme girdim. Baktım bunlar beni istemiyor .Tabi hepsi benden güçsüz zayıf. Evren diyo laf onlar atlıyo 10 laf. En sonunda vs dedim oda kabul etti emden çıktık O geri girmiş tabi fotoları aldım . Yani şu kadar aciz birisinden benden korkan bir adamdan LONCA LİDERİ olabilirmi.FOTOLAR.

http://img292.yukle.tc/image.php?id=314 ... 000022.JPG
1.RESİM BUDUR . EMDEN ÇIKTIKTAN SONRA ALINMIŞTIR.
2.RESİM AŞAĞIDAKİDİR.

http://img292.yukle.tc/image.php?id=605 ... 000015.JPG

KENDİNİ PADİŞAH GİBİ SANIYOR AMA GÜVENMEYİN . PADİŞAH OLARAK SİZİ SÖMÜRÜYOR. DIŞA KASKET GİYMİŞ İÇERİ YAĞ YALANDAN YAĞLAR ERİYOR.

DÜN GECE 12 CİVARINDA SÖZ DİNLEMEDİGİNDEN DOLAYI SENİNLE EM YAPMAK İSTEMEYEN 5 KİŞİ İLE ERMEYDANINA GİRDİK ve BANA EZİKSİN SEN KİMSİN GİBİ KELİMELERİN YÜZÜNDEN BAŞA CIKAMAYINCA Vs TEKLİF ETTİN AMA ŞUNU UNUTMUŞSUNKİ ÇARŞIAZAD yani IIEvReNx Vs Yapmaz SENİDE Er MEYDANINDAN Cıkartmak İÇİN tamam metoora geç geliyorum dedim ?? ordaki kişilerde bunu biliyor :)
Sende Güzel bi şekilde SAZAN GİBİ ATLADIN VE EMDEN CIKTIN : ) Sen ÖNCE EM YAPMAYI ÖGREN SONRA GEL ve OYUNU ÖGREN öYLE vs teklif Et ...

BÖYLE BOŞ KONULARLA FORUMU KİRLETMEYİ BIRAKIN HEPİNİZE KEYİFLİ OYUNLAR..

HA SON OLARAK .. PADİŞAH GİBİ SANIYORLAR ?? Kelimesi Ve Sizi Sömürüyor kelimesinin cevabını vereyim ...

PADİŞAH OLMA GİBİ Bİ DURUM OLAMAZ BU BİR OYUN ve F4 çektimi Sen yine sensin ..

SİZİ SÖMÜRÜYOR CÜMLESİ İSE .. IIEvReNx ' in parası warmı yokmu bunu Bilen bilir :) sen yenisin galiba ..

ÇaRŞıAzads IIEvReNx :
İstanbul kıyamet Vakti .
Çarşı loncası ..
Ãkıllı insanlar Yeni Fikirleri ,Normal İnsanlar Sonuçları ,Küçük İnsanlarsa ''ÇARŞI ''Yı Tartışırl.
ÇaRşiAzaD
IIEvReNx- IIEvReNS- IIEvReNŞiFaCı- IIEvReN - IIEvReNb
Kullanıcı avatarı
Carsiazad
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Carsiazad »

Fearles yazdı:
Evrenin Ne Bir Tür Yaratık Olduğunu Sadece Sen Değil ..
bir Çok Kişi biliyor...

GMA Arif'İn Onun Yeğeni Olduğunu Hepimiz Biliyoruz.
Başka söz Söyleyemem.
Herşey Zamanla
Genel etkileşim Davutxxx

:)) BEN GMA ARİFİN YEGENİYİM DEMİ :) HAY SENİN BEN :) HAHA İYİ GÜLDÜM YA ..

Çarşıazads
Ãkıllı insanlar Yeni Fikirleri ,Normal İnsanlar Sonuçları ,Küçük İnsanlarsa ''ÇARŞI ''Yı Tartışırl.
ÇaRşiAzaD
IIEvReNx- IIEvReNS- IIEvReNŞiFaCı- IIEvReN - IIEvReNb
Kullanıcı avatarı
shumpsss
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen shumpsss »

SeThaT BeNDe BoyLe DuSuNuyoRuM CıDDeN :S:S
TTmShumpssss