Anadolusamsun yada Fearles,
Evren seni Er meydanından çıkarmak için yem atmış, sen de yemişsin ne var bunda büyütecek
sen bunu "vs den kaçtı, kendine güvenemedi" diye algılamışsın galiba?
Ayrıca "şu adam şöyle, bu adam böyle" diye forumda çarşaf çarşaf konular açmaktan vazgeçin.
Şu güzelim Teşkilat sunucusu "televole"ciler yüzünden, milletin birbirine diş bilemeleri yüzünden ne hale geldi
Bırakın bu işleri ya, oyununuza bakın.
benim de bayan çarla oynadığımdan bahsetmişsiniz, onu açıklamak istedim.
ben itemler ucuz diye bayan çar açmamıştım.
o zamanlar tek çarım BiLL vardı ve kasalar 1 sayfadan ibaret olduğu için yetmiyordu.
kasa çar olarak Senfony açmıştım, nasıl olsa kasmam diye hoş bi bayan olmasını tercih etmiştim.
sonra büyücülük sınıfının bana daha çok hitap ettiğini anladım, onunla daha fazla zaman geçirir oldum.
klana da girince artık sabah akşam meteorda savaşlarda zaman geçirirdim.
hatta öyle ki, meteor zamanının ortalarına kadar BiLL hala 34-35 lvl falandı.
zaman ilerledikçe arkadaşlarımın en çok bildiği çarım Senfony oldu, BiLL fazla bilinmezdi.
ama herşey bir yere kadar, milletin ağzı torba değil ki büzesin.
bayan çar diye çok laf yedim, sonunda tak etti çarı silip aynı isimle erkek çar açmaya karar verdim.
ama çarı silmeden önce yönetime danışmak istedim, belki onlar sistem kayıtlarıyla oynayarak çarın cinsiyet bilgisini değiştirebilirlerse çarı silmekten kurtarırım diye. onlar da bana silmek yerine isim değişikliği yapmayı önerdi.
Benim bayan büyücü çarımın ismi yönetim tarafından Snfny olarak değiştirilmiştir,
yani o çarı silmedim üretimdeki reçeteleri vs kullanırım diye.
eski isim boşa çıkınca (yani kullanılabilir duruma geçince) Senfony ismi ile erkek büyücü çar açıp 49 lvl kasmıştım.
ama yakın bi zamanda oyunu bıraktım
iyi forumlar /iyi oyunlar