xXXERASERXXx yazdı:arkadaşlar hellxqirl utanarak söylüyorum erkektir o fotoğrafta ona ait değildir gerçek adı emredir yaşı 14 dür aynı semtte oturuyoruz mahalleden eski arkadaşım olur ama nedense oyuna başladığından beri bayan kullanıcı açıyor ilk hesabı : "Canikom" dur demek ki içinde erkeklik kalmamış kadın olmayı seçmiş ona erkek denemeyin zaten bundan sonra ondan kız bile olmaz onun gibilere halk arasında TOP diyorlar iyi forumlar...
yavrum öncelıkle tanımadıgın biri hakkında yorum ( hakaret,iftira,çamur) yapmanı doğru bulmuyorum.hellxgirl ismi oyundakı bir nıck değil forum için açıılmış bir nicktır.bizimle karıştırdıgın arkadasına bir sor bakalım bu olanlardan bir haberi var mı diye.yok hayır ben konuyu kirletmek için yazdım diyorsan o başka.
bizi çok tanımak istiyorsan tanıtayım; ben poyraz ( Dontfight) arkadasım dilarra ( NeverMusic)
Şimdi senin yapacağın şey şu ; emre dediğin arkadasının yanına gidip soracaksın forumda böyle böyle bir konu açtın mı diye ve verdiği cevabı gelıp bu konunun altına yazacaksın ve bizden özür de dileyeceksin...