pc güvenliği ve hesap koruma yöntemleri
- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: NEMESİS
Re: pc güvenliği ve hesap koruma yöntemleri
faydalıysa ne mutlu bana
ecelin geldimi canını almasını bilir... sen ölümsüz olugunu sansanda..... 

- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
eyvallah saolasınRuTkaY yazdı:Bir hayır dua daha aldın

Arkadaş burayı "TurkHackTeam" veya "CyberWarrior.Org" sandı heralde
- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
bilgi paylaşılması gereken bir konu olduğu için burda paylaştım bilgi paylaşıldıkça yer alır yeri burası olmasaydı kaldırılırdı ....Paranoya yazdı:Arkadaş burayı "TurkHackTeam" veya "CyberWarrior.Org" sandı heralde![]()
![]()

Öncelikle burası bir oyun sitesi dikkat et altını çiziyorum OYUN! burayı yukarıdada belirttiğim gibi hack , güvenlik , kriptoloji paylaşımı yap diye açmadılar bu konuda emin ol paylaşımın güzel o konuda lafım yok ancak dediğim gibi bunun yeri emin ol oyun forumu deil . + Lamer anandırecelin yazdı:bilgi paylaşılması gereken bir konu olduğu için burda paylaştım bilgi paylaşıldıkça yer alır yeri burası olmasaydı kaldırılırdı ....Paranoya yazdı:Arkadaş burayı "TurkHackTeam" veya "CyberWarrior.Org" sandı heralde![]()
![]()
anaşılan sen o sitelerde çok dolaşıp
lamerlık deniosun
Öncelikle burası bir oyun sitesi dikkat et altını çiziyorum OYUN! burayı yukarıdada belirttiğim gibi hack , güvenlik , kriptoloji paylaşımı yap diye açmadılar bu konuda emin ol paylaşımın güzel o konuda lafım yok ancak dediğim gibi bunun yeri emin ol oyun forumu deil . + Lamer anandırecelin yazdı:bilgi paylaşılması gereken bir konu olduğu için burda paylaştım bilgi paylaşıldıkça yer alır yeri burası olmasaydı kaldırılırdı ....Paranoya yazdı:Arkadaş burayı "TurkHackTeam" veya "CyberWarrior.Org" sandı heralde![]()
![]()
anaşılan sen o sitelerde çok dolaşıp
lamerlık deniosun
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
İnsanlara oyun hesaplarının güvenliği ile bilgi verilmeyecekmi burası bir oyun formu ise. Sen ne demeye çalışıyorsun anlamadım.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- ecelin
- Sahaf Yardımcısı
tabiki bu konun yeri burası çünkü bu olaylar genelde bu tür oyunlarda oluyor 250bin civraı kulanıcısı olan bir oyunun formunda yer alması lazım herkez düşündüğünü yazıor bırakalım yazsınlar biz hedefimize ulaşalım yeterSanatkarr yazdı:İnsanlara oyun hesaplarının güvenliği ile bilgi verilmeyecekmi burası bir oyun formu ise. Sen ne demeye çalışıyorsun anlamadım.