Bir öneri sunuyoruz direkt desteğe mesaj at artık kopyala yapıştır mı yapıyorlarsa...
Yönetim Neden Bu Kadar İlgisiz?
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yönetim Neden Bu Kadar İlgisiz?
Şu destek geldi geleli forumun içine edildi...
Bir öneri sunuyoruz direkt desteğe mesaj at artık kopyala yapıştır mı yapıyorlarsa...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Tılsım
Forum olunca işin tatı farklı oluyor mesela ben desteğe göndersem cevap ya gelir ya gelmez ama gönderirim ama buraya acınca konuyu hem yöneticilerim hemde oyuncuların düşüncelerini alınca daha hoş oluyor.Tskxtatanga yazdı:Şu destek geldi geleli forumun içine edildi...
Bir öneri sunuyoruz direkt desteğe mesaj at artık kopyala yapıştır mı yapıyorlarsa...![]()
<)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Teşkilat
bence bu forum yöneticileri insan değil. robot koyuyolar bilgisayarın başına sonra da veriyorlar komutu. "hergün 15 konuya (içinde gm, yönetici, dev kelimeleri geçen) şu yazıyı yapıştır:

Merhaba,
Önerilerinizi http://www.istanbuloyun.com/support.aspx formu üzerinden bildirebilirsiniz.
İyi oyunlar.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi

İşte ben de bunu diyorum...Reymond yazdı:Forum olunca işin tatı farklı oluyor mesela ben desteğe göndersem cevap ya gelir ya gelmez ama gönderirim ama buraya acınca konuyu hem yöneticilerim hemde oyuncuların düşüncelerini alınca daha hoş oluyor.Tskxtatanga yazdı:Şu destek geldi geleli forumun içine edildi...
Bir öneri sunuyoruz direkt desteğe mesaj at artık kopyala yapıştır mı yapıyorlarsa...![]()
Kaldırsınlar desteği bize bir forum yeter...
Biliyormusunuz artık İKV Destek'ten bıktım ve gıcık almaya başladım.IstanbulKartali yazdı:Önerilerinizi http://www.istanbuloyun.com/support.aspx formu üzerinden bildirebilirsiniz.
Ve arkadaşımızın dediğine %100 - %100 değil, %100 - %100 ... katılıyorum. Yönetim üyelere açıklama yapmasın, konuları hemen kapatsın diye artık alışılmış tek söz İKVDESTEK.bilinmez yazdı:Kurtulmanın kolay yolu...IstanbulKartali yazdı:Önerilerinizi http://www.istanbuloyun.com/support.aspx formu üzerinden bildirebilirsiniz.
- Reymond
- İstihbarat Üyesi

Tskxtatanga yazdı:İşte ben de bunu diyorum...Reymond yazdı:Forum olunca işin tatı farklı oluyor mesela ben desteğe göndersem cevap ya gelir ya gelmez ama gönderirim ama buraya acınca konuyu hem yöneticilerim hemde oyuncuların düşüncelerini alınca daha hoş oluyor.Tskxtatanga yazdı:Şu destek geldi geleli forumun içine edildi...
Kaldırsınlar desteği bize bir forum yeter...
Bence mahsuru yok destekle çok işim olmadı ama sadece öneri yapmak amaclı kullanmamalıyız bence desteği acil ve önemli durumlar için destek kullanılmalı öneri tipi şeyleri burdada konuşabiliriz hem daha önemli olan gönderilere hemen çözüm bulunur
<)
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi

Destek'e mail atalım destek kaldırılsın diye...
Oyuncular berlirler değil bir grup çakal belirler. Sizin bu yaptığınız nedir biliyo musunuz ? 3- 4 kurda bi sürü kuzuyu katlettirmektir. Geçtiğimiz 4 ay içinde (Süre çok fazla değil) Okullar açılmadan önce fiyatlar bu hali aldı ve SABİTLENDİ.IstanbulKartali yazdı:Bahsettiğiniz madenler daha öncede aynı oranda çıkıyordu.Madenin normal veya saf maden çıkması konusunda bir değişiklik yapılmamıştır.Daha önceden çekilen madenler elden çıkarılıyordu.Üretim imkanları kısıtlıydı bu yüzden fazla talep yoktu.Ancak mor eşyalı reçelerin üretilmesinden sonra gelişen süreçte oyuncular piyasayı kendileri belirlediler.Madene talep arttı,talep arttıkça çekilen madenleri almak için doğal olarak fiyatlar arttı.Piyasadaki bu rekabet maden fiyatlarının tavan yapmasına neden oldu.Piyasayı oyuncular belirlemektedirler bu konuda yönetimin yapacağı bir değişiklik yoktur.
Fiyatları birileri işine geldiği şekilde tasarladı ve o oranda sabitledi. Sonra çıkıp diyorsunuz ki biz yapmadık siz yaptınız.
Bende diyorum ki biz yapmadık Ne yapacağını bilmeyen yönetim yaptı. Azını suyunu akıtarak gece boyunca para kasmış bi adama , bir mavı topazı 20 m satan ruh hastaları yaptı.Biz yapmadık .( Bunlarda Tüm sunucularda 100 kişiyi geçmez)
Daha hala kalkmış piyasayı siz berlirliyorsunuz diyorsunuz. Bu fiyatlar oyuncunun oyunda kalma süresini uzattı bizim işimize geldi demiyorsunuz da.

- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi

- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Çok uzun süredir bu oyunun içerisindeyim ve bir çok kez maden konusu bu şekilde gündeme geldi.
Ancak hiç kimse burda kendine pay biçmedi hep Yönetime laf söylendi.
Son zamanlarda Tılsım Sunucusunda çok uğraştık maden fiyatlarını düşürebilmek için.
Ancak bir çok kullanıcı karşımıza çıktı dikkat edin yönetici değil kullanıcılar karşı çıktı.
Biz dedik ucuz satalım millet hemen stok yapmaya başladı biz sattık birileri topladı.
Arkadaş millet aç gözlü olmuş Millet sabırsız olmuş bunu gören yok.
Sen satarken fiyat iyi alırken pahalı der herkes. Bırakın maden satın almayı gidin çekin.
Çekemiyorsanda çekene laf etmeyin.
Şimdi çıkıp Yönetici yalakaları diyecek Arkadaşlarada bir şey söylim.
Yönetimle olan tartışmalarım yüzünden açtığım 10. hesaptır bu.
İnsan keser gibi olmayacak...
Ancak hiç kimse burda kendine pay biçmedi hep Yönetime laf söylendi.
Son zamanlarda Tılsım Sunucusunda çok uğraştık maden fiyatlarını düşürebilmek için.
Ancak bir çok kullanıcı karşımıza çıktı dikkat edin yönetici değil kullanıcılar karşı çıktı.
Biz dedik ucuz satalım millet hemen stok yapmaya başladı biz sattık birileri topladı.
Arkadaş millet aç gözlü olmuş Millet sabırsız olmuş bunu gören yok.
Sen satarken fiyat iyi alırken pahalı der herkes. Bırakın maden satın almayı gidin çekin.
Çekemiyorsanda çekene laf etmeyin.
Şimdi çıkıp Yönetici yalakaları diyecek Arkadaşlarada bir şey söylim.
Yönetimle olan tartışmalarım yüzünden açtığım 10. hesaptır bu.
İnsan keser gibi olmayacak...
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
yönetimin maden fiyatlarını piyasayı siz belirliyorsunuz demesi mantıklı ve son derece doğru. evet arz talep mevzu hepsi eğer sizler 20 m mavi diyene gülüp geçerseniz o madeni ederi kadar fiyata alırsınız. ama yok ben illa o ejderi üretecem son 4 mavi kaldı kaça bu 40 m alayım derseniz o piyasa düzelmez. harun haklı ucuza satalım diyip satarsınız bu rantı düşünen varlıklı oyuncunun eline gecer borsa gibi toplar senetleri topladıkça yükselir piyasa ve yüksek fiyattan piyasaya geri sürer. bizim bu noktada yönetimden tek talebimiz tüm sunucularda ortak bir fiyat politikası güdülmesi ve bu maden rantcılarının onune gecmek adına satıcılardan maden satılması onerisi yada plus paket satar gibi maden almak için özel paketler satılması olabilir yada maden sayısının artırılması. bu sekılde piyasası 10 m ise mavinin 10 da kalır paraya ihtiyacı olan piyasada 9 a satar. ama her sunucu aynı olur. gecen biri yazmıs 44m na menekşe aldım diye içim acıdı ya. (bazen 7-10 saat maden cekmiş biri olrak çıkan maden paha biçilmez benim için öyle 3-5 etmez yani) ama bu kadarda olmasın yazıktır.
o zamn sevgili yönetime şunu sormak isterim. bu şaheserler gelmeden önce nasıl bir güvercin gezindi ki sunucular üzerinde, (haber uçuranından) adam itemlerini ırtını zırtını satıp borç para bulup o zamnın piyasa ederi 750-1 m arası olan mavi topazını çekti piyasadan. buna bir cevap verin derim. diyeceksinizki ispatlayın... oyundaki hertürlü hata göz ardı edilebilir. büyük emekler veriyorsunuz bizleri eğlendirebilmek adına ama lütfen yardımcı oldugunuz kişilerin ağzı sıkı olsun ve ettiklerinizi bizlerin kulagına sokmasınlar. en azından buna dikkat edin ki bizlerde huzursuz olmayalım. haksız rekabetten dolayı.
iyi forumlar.
o zamn sevgili yönetime şunu sormak isterim. bu şaheserler gelmeden önce nasıl bir güvercin gezindi ki sunucular üzerinde, (haber uçuranından) adam itemlerini ırtını zırtını satıp borç para bulup o zamnın piyasa ederi 750-1 m arası olan mavi topazını çekti piyasadan. buna bir cevap verin derim. diyeceksinizki ispatlayın... oyundaki hertürlü hata göz ardı edilebilir. büyük emekler veriyorsunuz bizleri eğlendirebilmek adına ama lütfen yardımcı oldugunuz kişilerin ağzı sıkı olsun ve ettiklerinizi bizlerin kulagına sokmasınlar. en azından buna dikkat edin ki bizlerde huzursuz olmayalım. haksız rekabetten dolayı.
iyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx