MADENLER HAKKINDA ÇÖZUM ÖNERİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Elfetih
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Re: MADENLER HAKKINDA ÇÖZUM ÖNERİ

Mesaj gönderen Elfetih »

izhar yazdı:
Elfetih yazdı: Merhabalar ,

Madenlerin Rüstem , Agop Gibi yerlerde satılmasını söylemişsin. Bende sana soruya soru ile karşılık vereyim ;

Yeni güncelleme ile itemler artık para etmiyor. Düşürdüğümüz şaheserler satılmıyor. Oyunda ticaret nasıl gercekleşecek ?? . Tek bir çözüm kalıyor o da ? Maden ;)

İyi Forumlar[/b][/color]
ben demıyomkı bedewa werın madenlerı
satın ama boyle uçuk fıyatlar olmaz
yenı bolum gelsede ıtemlerın fazla değerı duşmez
hatta şimdıkı ıtemlerden olmayan orda bocalar

Tekrar Merhaba ,

Size konuyu daha genişleteyim..

Eskiden ;

Eskiden üretimci arkadaşlar ( zırh, ceket, pant, ayakkabı , eldiven ) üretimlerini yapıyorlardı. Bu ayrı ayrı itemlerin
madenleri farklı farklı dolayısıyla herkes bir maden e değilde başka başka madenlere yöneliyordu. Ve Maden fiyatları
Asgari migtardaydı.

Şimdi ;

Herkes üretimci oLdu.(SADECE CEKET ve çok az miktarda ayakkabı ) üretimi oluyor. Oyunun hepsi aynı ceketi üretmeye kalkışınca herkes aynı madenleri isteyince . Doğal olarak fiyatlar yükselir.

Mantık bu . Bende yükselmesine karşıyım. Ancak elimizden gelen birşey yok.

Madenlerin Düşmesini istiyorsanız , Sunucu olarak karar verin 2/3 Hafta Maden Almayın. O madenler Aşağı düşer.

İyi Forumlar

ISTANBULFATİHİ / ByFTH / ELfetih
ISTANBULFATİHİ - ByFtH - ELfetih
Kullanıcı avatarı
eagleee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen eagleee »

başka emrin warmı bide ejder asa da 1m den satılsın işportada :?:
Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Reymond »

eagleee yazdı:başka emrin warmı bide ejder asa da 1m den satılsın işportada :?:
Kapa ceneni hiç konuşma ne yüzle hala konuşuyorsun sen
<)
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

harbı bebek bu çocuk yaw aklı kıt haha
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
HKitmir
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HKitmir »

Savarona yazdı:Daha önce böyle tip konular çok açıldı.

Siz yinede önerinizi desteğe yollayın..

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Kessesini be yalaka :x

ALIN SİZE BU KONUDA AÇILDI ADAMLAR MESAJ ATIYOR AMA UMURSAMIYORLAR BOŞUNAAAA
:idea: :arrow: viewtopic.php?f=46&t=45604
T.G.E: Tılsım Görev Yardımlaşma ve Destek Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar!
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen waffle »

Arkadaşlar forumdan ziyade İletişim/Destek forumunu kullanmak daha güzel olur.
Ben destek forumuna bir öneri yazdım sizinle paylaşmak istiyorum.
Herkesin fikri kendine göredir ve paylaşıyorum XD

Öncelikle merhaba; Ben yaklaşık 3.5 yıldır İKV adlı oyunu oynuyorum,oynamaya devam ediyorum. Oyunda birşeylerin ters gittiğinin farkına vardım. Bakınız sizin şaheser dediğiniz eşyaların özel olmasını istiyorsunuz bunlar zaten özeldir ve zaten adı üstünde şaheserdir bunlar. Bunları tabikide üretmek zor olacaktır. Yalnız şöyle bir durum var.Sizler yönetim ekibi olarak günde en az 5 saat online oluyorsunuz.Destekten gelen mesajlara yada Test sunucusuna girip oyundaki ufak veyahutta büyük sorunlara,hatalara çözüm arıyorsunuz. Bizlerin maden başında saatlerce beklememizin anlamı nedir peki,bakın arkadaşlar herkesin işi gücü var biz Türk yapımı bir oyuna destek verme amaçlı giriyoruz bu oyuna ama sizlerin bizim önerilerimizi taktığnız yok veyahut var diyelim onuda reklam olarak piyasaya sürüyorsunuz. Neyse gelelim önerime,önerim şudur. Şaheserlerin ve Nadide eşyaların aktarılması. Gelelim nedenine, Nedeni bir çok oyuncunun bu zevki yaşayamamasıdır,insanlar işlerini güçlerini bırakıp maden çekemez kusura bakmayın. Zaten oyunda şaheseri olanların 100%90'ı sosyal hayatı sıfır olan kişilerdir. Bunların üretim zamanıda vardır elbet 100%10'u ise yavaş bir şekilde üretenler.Bunların üretme zamanı ise 3 aydır. Şaheserler ve Nadide eşyaların aktarılması bize ne gibi sorunlar doğuracak? Cevap: Öncelikle çalınan şaheserli karakterlerdeki şaheser/nadide eşyalar aktarılıp çalan kişininde mutlu olmasına yarayacaktır. Evet bu çok kötü bir olay olurdu ama siz reklam uğruna v1 karakterleri es geçip bir çok kişiye v1 İsim açmayı sundunuz. Yani artık çalan kişide rahatlıcak ve mutlu olacak,başka bir sorunu varmı? var. Şaheserler aktarılınca çalınma olayıda artacak. Ama insanlar tedbirli olursa buda ortadan kalkıcaktır. Sırada şaheserlerin ve nadidelerin aktarılmasının yararları Evet en başta maden fiyatları düşecektir. Hemen hemen her oyuncuda 1 şaheser olacaktır. Şuanda Mavi topaz 15 milyonsa şimdi 1 milyon olacaktır. Oyun parasının değeri artacaktır. Karakter satımı,alımı büyük bir oranlara düşecektir. Son cümlenin altını çiziyorum arkadaşlar,karakter satışı hat safhaya çıktı sizler herşeyin en iyisini yaptığnızı sanıyorsunuz ama bence okadarda emin olmayın oyun parasıyla takas eden bile var bu duruma geldi bu oyun. Ve herşeyden önemlisi herkesin yüzü birazda olsa gülecek ve sizlere teşekkür edecektir. Emin olun bence bütün sorun bu oyuncularımızın yarısı Gb'ne bile giremedi ama sizler yeni bir bölge getiriyorsunuz. Umarım sizlerden düzgün bir cevap gelir,nedeni ile tabikide...

Buna beğenen arkadaşlar destek forumunu doldurup yollamasını isterim.
Nekadar çok bu tarz önerilerde bulunursak gerçekleşmeside okadar kolay olur.
Daha mantıklı bir öneri varsa sizlerde paylaşın.
Kullanıcı avatarı
izhar
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Lonca: Friends Of Heaven

Mesaj gönderen izhar »

desteğe yazıyozda ılgılenen mı war sanki
kanunixxbaşkan
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

waffle yazdı:Arkadaşlar forumdan ziyade İletişim/Destek forumunu kullanmak daha güzel olur.
Ben destek forumuna bir öneri yazdım sizinle paylaşmak istiyorum.
Herkesin fikri kendine göredir ve paylaşıyorum XD

Öncelikle merhaba; Ben yaklaşık 3.5 yıldır İKV adlı oyunu oynuyorum,oynamaya devam ediyorum. Oyunda birşeylerin ters gittiğinin farkına vardım. Bakınız sizin şaheser dediğiniz eşyaların özel olmasını istiyorsunuz bunlar zaten özeldir ve zaten adı üstünde şaheserdir bunlar. Bunları tabikide üretmek zor olacaktır. Yalnız şöyle bir durum var.Sizler yönetim ekibi olarak günde en az 5 saat online oluyorsunuz.Destekten gelen mesajlara yada Test sunucusuna girip oyundaki ufak veyahutta büyük sorunlara,hatalara çözüm arıyorsunuz. Bizlerin maden başında saatlerce beklememizin anlamı nedir peki,bakın arkadaşlar herkesin işi gücü var biz Türk yapımı bir oyuna destek verme amaçlı giriyoruz bu oyuna ama sizlerin bizim önerilerimizi taktığnız yok veyahut var diyelim onuda reklam olarak piyasaya sürüyorsunuz. Neyse gelelim önerime,önerim şudur. Şaheserlerin ve Nadide eşyaların aktarılması. Gelelim nedenine, Nedeni bir çok oyuncunun bu zevki yaşayamamasıdır,insanlar işlerini güçlerini bırakıp maden çekemez kusura bakmayın. Zaten oyunda şaheseri olanların 100%90'ı sosyal hayatı sıfır olan kişilerdir. Bunların üretim zamanıda vardır elbet 100%10'u ise yavaş bir şekilde üretenler.Bunların üretme zamanı ise 3 aydır. Şaheserler ve Nadide eşyaların aktarılması bize ne gibi sorunlar doğuracak? Cevap: Öncelikle çalınan şaheserli karakterlerdeki şaheser/nadide eşyalar aktarılıp çalan kişininde mutlu olmasına yarayacaktır. Evet bu çok kötü bir olay olurdu ama siz reklam uğruna v1 karakterleri es geçip bir çok kişiye v1 İsim açmayı sundunuz. Yani artık çalan kişide rahatlıcak ve mutlu olacak,başka bir sorunu varmı? var. Şaheserler aktarılınca çalınma olayıda artacak. Ama insanlar tedbirli olursa buda ortadan kalkıcaktır. Sırada şaheserlerin ve nadidelerin aktarılmasının yararları Evet en başta maden fiyatları düşecektir. Hemen hemen her oyuncuda 1 şaheser olacaktır. Şuanda Mavi topaz 15 milyonsa şimdi 1 milyon olacaktır. Oyun parasının değeri artacaktır. Karakter satımı,alımı büyük bir oranlara düşecektir. Son cümlenin altını çiziyorum arkadaşlar,karakter satışı hat safhaya çıktı sizler herşeyin en iyisini yaptığnızı sanıyorsunuz ama bence okadarda emin olmayın oyun parasıyla takas eden bile var bu duruma geldi bu oyun. Ve herşeyden önemlisi herkesin yüzü birazda olsa gülecek ve sizlere teşekkür edecektir. Emin olun bence bütün sorun bu oyuncularımızın yarısı Gb'ne bile giremedi ama sizler yeni bir bölge getiriyorsunuz. Umarım sizlerden düzgün bir cevap gelir,nedeni ile tabikide...

Buna beğenen arkadaşlar destek forumunu doldurup yollamasını isterim.
Nekadar çok bu tarz önerilerde bulunursak gerçekleşmeside okadar kolay olur.
Daha mantıklı bir öneri varsa sizlerde paylaşın.

Üzgünüm arkadaşım ama bu dediğine katılmıyorum niye mi? Şimdi bu eserleri üretmek isteyen sayısı malum. Üretebilecek durumda olanlar zaten üretmiş ellerinde kalan madenleri piyasaya sürüyorlar. Adamın zaten gücü var. Ama bu el değiştirme işi olursa ne olur? O fazladan üretemeyen kesim bu defa sipariş üzerine daha yuksek meblalara üretir. Ve bunu yapmak için piyasadan maden ceker. Maden çektikçe maden fiyatları yükselir. Zaten tekelleşen maden piyasasına dur demeye çalışırken hepten darboğaza gireriz. Bu şekilde en azından ikincisini üretip ne yapayım diyerek 5 e satamazsa madeni 3 e satmaya çalışıyor. Yani maden öyle veya böyle piyasaya dönüyor.

iyi forumlar.

MADEN SAFLAŞTIRMA MAKİNESİ YADA SAF MADEN REÇETELERİ ÇÖZÜMDÜR BENCE....
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
eagleee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen eagleee »

Elfetih yazdı:
izhar yazdı:
Elfetih yazdı: Merhabalar ,

Madenlerin Rüstem , Agop Gibi yerlerde satılmasını söylemişsin. Bende sana soruya soru ile karşılık vereyim ;

Yeni güncelleme ile itemler artık para etmiyor. Düşürdüğümüz şaheserler satılmıyor. Oyunda ticaret nasıl gercekleşecek ?? . Tek bir çözüm kalıyor o da ? Maden ;)

İyi Forumlar[/b][/color]
ben demıyomkı bedewa werın madenlerı
satın ama boyle uçuk fıyatlar olmaz
yenı bolum gelsede ıtemlerın fazla değerı duşmez
hatta şimdıkı ıtemlerden olmayan orda bocalar

Tekrar Merhaba ,

Size konuyu daha genişleteyim..

Eskiden ;

Eskiden üretimci arkadaşlar ( zırh, ceket, pant, ayakkabı , eldiven ) üretimlerini yapıyorlardı. Bu ayrı ayrı itemlerin
madenleri farklı farklı dolayısıyla herkes bir maden e değilde başka başka madenlere yöneliyordu. Ve Maden fiyatları
Asgari migtardaydı.

Şimdi ;

Herkes üretimci oLdu.(SADECE CEKET ve çok az miktarda ayakkabı ) üretimi oluyor. Oyunun hepsi aynı ceketi üretmeye kalkışınca herkes aynı madenleri isteyince . Doğal olarak fiyatlar yükselir.

Mantık bu . Bende yükselmesine karşıyım. Ancak elimizden gelen birşey yok.

Madenlerin Düşmesini istiyorsanız , Sunucu olarak karar verin 2/3 Hafta Maden Almayın. O madenler Aşağı düşer.

İyi Forumlar

ISTANBULFATİHİ / ByFTH / ELfetih
helal olsun ama bunu anlayacak adam lazım :)
Resim
Kullanıcı avatarı
Moreblood
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Moreblood »

KArdeşim adam sana 1 m ye maden satılsınmı diyo mantıklı konuş biraz.
Demek istediği mesela agop'ta iridyum 15 m gano 15 m menekşe 30 m satılsın demek istiyor bu durumda millet gidip 15 e ırıd varken 20 ye almaz şimdi peki irid çekenler ne yapcak diyeceksin oda gitsin agopa madenı satsın karşılığındada agop kaça satıyorsa o parayı alsın. bence çok mantıklı ve güzel bir fikir
Mustafa OKTAR

BÖRTEÇİNEXMERLİN

TicTacToe

“Genel Etkileşim” sayfasına dön