Bunu yapan en yakın dostum olsada hakkımı ona helal etmiyorum ....
Oyunu bırakıyorum ... Okadar emek boşuna..
Kardeş cok güzel bir dümene gelmişsin adamlar senden charı calmış şimdi bu ben degilim o ben degilim diyor cok gördük böyle diyenleri beni dinlersen işin peşini bırakma asya hırsızlarının şahx lerede girdigi belli oluyor burdan pessimist falan Pessimist diyorki ben ondan aldım charı bi söz vardır söyle arkadaşını söyliyeyim seni gibisinden hani
Kardeş cok güzel bir dümene gelmişsin adamlar senden charı calmış şimdi bu ben degilim o ben degilim diyor cok gördük böyle diyenleri beni dinlersen işin peşini bırakma asya hırsızlarının şahx lerede girdigi belli oluyor burdan pessimist falan Pessimist diyorki ben ondan aldım charı bi söz vardır söyle arkadaşını söyliyeyim seni gibisinden hani
Bak kardeşim sen her kimsen bilemiyorum. Çok gördük böyle diyenleri derken ? Charı alıp isim değiştirmek char çalmakmı oldu ? Hem çok gördük diyorsun daha karakter değiştirme e-pin dağıtılalı kaç gün oldu ki sen gelmiş sana düşmeyen işlere karışıyor onun bunun arasını bozmaya çalışıyorsun.
Sana bir fıkra anlataym
Nasreddin Hoca'ya gelip sorarlar ;
- Hocam tuvalette sakız çiğnersek dinen günah olurmu ? diye
Nasreddin Hoca ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığı için şaşırır ve ama şöyle cevap verir.
- Sen sakız çiğnersin günah olduğunu bilemem ama görenler *** yediğini sanar. demiş..