Videolar sayfamız hizmetinizde..!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Lodos

Re: Videolar sayfamız hizmetinizde..!

Mesaj gönderen Rescuer »

Rapkoliq yazdı:Peki onlarda bizi görecek mi? :mrgreen:
:mrgreen:
İKV gelişmeye devam ediyor, ilerleyen zamanlarda Dünya'daki sayılı oyunlardan olacaktır inşallah... Hepimize hayırlı olsun...
Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Esadullah
Uhtrass'ın Lanetlisi
Uhtrass'ın Lanetlisi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Esadullah »

Güzeldi :)
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN :flag_ps: :flag_tr:
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Rescuer yazdı:
İKV gelişmeye devam ediyor, ilerleyen zamanlarda Dünya'daki sayılı oyunlardan olacaktır inşallah... Hepimize hayırlı olsun...

İnşallah.Fakat Dünya nın bir kuralı var bu her ülkede böyledir.Her türlü genç nüfusun fazla olduğu yer gelişmekte olan ülkelere girmektedir.Gelişmiş ülkeler ise yaşlı nüfusunun genclere daha yakın olduğu ülkelerdir.Ülkemizde genç nüfusu çok ama çok fazla zaten çoğu işsizlik ve eğitim de eşitsizlik gibi meseleler burdan doğuyor.İkv her ne zaman gençlikten öteye hitap etmeye başlarsa(burda gençten kastım sadece yaşı küçük olan değil daha niceleri var bilirsiniz.) o zaman gelişimi ilerler.Diyeceksiniz zaten bir çok abimiz-ablamız(orta yaşlı diye hitap ettiğimiz :D ) bu oyunda.Fakat forum dışı ikv fan siteleri yada sosyal paylaşım siteleri takip ederseniz çok çocuksu baktıkça oyundan soğutan tipler var.Hatta bir çok yöneticide eminim yakınıyordur bu durumdan.Ne diyelim inşallah dediğin gibi olur ama değişim şart.
Kullanıcı avatarı
Rescuer
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Rescuer »

turkoxHAMSTER yazdı:
Rescuer yazdı:

İnşallah.Fakat Dünya nın bir kuralı var bu her ülkede böyledir.Her türlü genç nüfusun fazla olduğu yer gelişmekte olan ülkelere girmektedir.Gelişmiş ülkeler ise yaşlı nüfusunun genclere daha yakın olduğu ülkelerdir.Ülkemizde genç nüfusu çok ama çok fazla zaten çoğu işsizlik ve eğitim de eşitsizlik gibi meseleler burdan doğuyor.İkv her ne zaman gençlikten öteye hitap etmeye başlarsa(burda gençten kastım sadece yaşı küçük olan değil daha niceleri var bilirsiniz.) o zaman gelişimi ilerler.Diyeceksiniz zaten bir çok abimiz-ablamız(orta yaşlı diye hitap ettiğimiz :D ) bu oyunda.Fakat forum dışı ikv fan siteleri yada sosyal paylaşım siteleri takip ederseniz çok çocuksu baktıkça oyundan soğutan tipler var.Hatta bir çok yöneticide eminim yakınıyordur bu durumdan.Ne diyelim inşallah dediğin gibi olur ama değişim şart.
Dünyada ki sayılı oyunlar dediğimiz ünlü oyunlara bakacak olursak hepsinin TR forumları bulunmakta fakat hangisinde bizim oyuncularımıza tanınan haklar var ? Hangisinde bizim oyunumuzda ve forumumuzda bulunan haklar var ? İKVWnin eksikleri vardır, hem de pek çok eksiği, hiç kimse yok diyemez fakat doğru yolunu aklı başındaki oyuncular ile bulacaktır, çocuklar ise oyunda herzaman var olacaktır bu normaldir, nedenine bakacak olursak çocukların oyun gibi aktivite yaşlarında olmasıdır, senin deyiminle "orta yaş" ( :D ) işlerle, geçim ve yaşama sıkıntısıyla uğraştığı için forumları vakit kaybı olarak görüyor. Burda bir tatsız tartışma ortamı oluşmasın, söylediklerim yanlış anlaşılmasın istersen bu konuyu özel olarak da konuşabiliriz, güzel sonuçlar elde edebiliriz fakat bir yönetici gelip konu dışı mesajlarınız silinmiştir desin istemiyorum :)

Bu arada video bölümünde 2 adet video eksiktir !
Video linklerini aşağıda vereceğim, gereğinin yapılmasını rica ediyorum...

Resim
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için...
Tılmesa
Kullanıcı avatarı
turkoxHAMSTER
Praetorian Piyadesi
Praetorian Piyadesi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen turkoxHAMSTER »

Yok zaten yanlış anlamışsınız.Ben oyunda çocuklar olmasın demedim.Kısaca demek istediğim aklı başında oyuncu kitlesini arttırabilirse oyun gelişir.Yoksa tamamen yaşla ilişkilendirmeylim ki bende 16 yaşındayım :)
Kullanıcı avatarı
Ferhatbey
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Ferhatbey »

turkoxHAMSTER yazdı:Yok zaten yanlış anlamışsınız.Ben oyunda çocuklar olmasın demedim.Kısaca demek istediğim aklı başında oyuncu kitlesini arttırabilirse oyun gelişir.Yoksa tamamen yaşla ilişkilendirmeylim ki bende 16 yaşındayım :)
işte buna gülerim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
' .♥TÜRKİYEM> ЯeLaxxeefendyy > Hanedanxultio ♥. '

Bir ülke istiyorum adı '' DÜNYA'' Bir tek ırk istiyorum adı ''İNSAN'' Bir tek kaynak istiyorum adı ''SEVGİ'' Ve bir tek slogan istiyorum adı '' YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ '' FERHAT

“Genel Etkileşim” sayfasına dön