İkv desdek

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Theanswer3
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: İkv desdek

Mesaj gönderen Theanswer3 »

KIZILBEY yazdı:"Saçmalık...
Vurdumduymazlık...
Yalakalık...
Öznel değil nesnel olmak..."

Cümle içinde bu kelimeleri kullanarak, bizlere gönderme yapmanız, hakikaten üzücü! Lakin Sizlerin "Saçmalık" dediğiniz gelişmelerin tamamı, öyküsü yıllar öncesinden tamamlanmış ve uygunlamaya başlamıştır. Tüm oyunlarda da böyle olmuyor mu, zaten? Bende Call Of Duty'i, görev almadan, oyunun kurgusundan bağımsız savaşarak oynamak, istiyorum ama nafile...

"Vurdumduymazlık" kesinlikle üzücü ama bir o kadar kesinlikle de haksız ve ciddiyetsiz! Zira Sizlerin fikirlerine değer verilmese; forum konularınıza cevab yazılmaz... Hidralar olayında olduğu gibi zorluk seviyeleri değiştirilmez... Yetenekler Sizlerin istediği gibi yapılmaz... Savaşçıların karşı çıkacağı aşikârken büyücülere dair değişiklikler yapılmaz... Her sene yeni bir eklenti geliştirilmez... Her sene fuar düzenlenmez...
Daha bu "..." sürdürmek mümkün...

"Yalakalık" kesinlikle kimsenin kimseye yazabileceği bir sıfat olamaz! Zira taraf olmak "yalakalık" ise; oyunumuzda yönetim "yalakası" olduğu kadar oyuncu "yalakası"nın da olduğu söylenir bir hâle gelebiliriz. Kaldı ki, forum gibi sadece yazışılarak iletişim kurulabilen, jest, mimik ve el kol hareketleri gibi yeteneklerin kullanılamadığı bir ortamda olduğumuz düşünüldüğünde, birilerinin birilerine "yalaka" demesi, gerçekten haddini aşmaktır!...

"Öznel değil nesnel olmak lazım" cümlesinden üzgünüm ki, birşey anlayamadım. İlk okunduğunda anlaşıldığı düşünce hedeflenmiş ise, eğer; ben nesnel olacağıma tüm dişlerimi kaybetmeyi tercih ederim!...
Ama objektiflikten bahsetmek istemişseniz; objektiflik bu cümleyle anlatılamayacağınız gibi "objektiflik" kavramını kullanmak, isteyen biriyseniz, bu konuya bu cevabı vermezdiniz.

Compex2010 Fuarı'nda (nâm-ı diğer GameX) [DEV]Gorgar ile sohbetimizde kullanıcıların memnuniyetsizliğinden dem vurunca, Kendisinin "... Ben uzunca bir zamandır, oyuncuların beni tebrik etmesini, beklemekten vazgeçtim..." demesi; bir noktada oyuncu olduğum için beni, tarif edemeyeceğim kadar üzdü!...

İşte buyurun Siz kullanıcılarımızı dikkate almadığını düşündüğünüz yönetimi sevkettiğiniz hâl-i ruhiyye!...

şöyle bir baktım da gerçekten yönetimi bazen düşünmeyerek yorum yapabiliyoruz
4000 e yakın şikayetti cezalandırmak korkunç bir şey mesela

ya da daha birsürü iş

forum yetkilililerinin de zor işi yüzlerce konuyu gez ceza ver

size" kolay gelsin " demekten başka şansımız kalmıyor

bazen yönetimi ( dev , gm , forum yetkilisi vb .)
gerçekten fazla eleştiriyoruz
Gizlenmiş İçerikGöster
ÜŞÜYORUZ BAYKUŞ REYİZ KAPAT

MERAN HAXBALL TEAM
Kullanıcı avatarı
Getto
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Getto »

Nocomment yazdı:
Semiha yazdı:Merhaba

Grup Bölgelerinde ödül kazanma da en önemli faktör şansınızın yanınızda olmasıdır. Plus Paket sadece aracı olarak bu şansın daha fazla yanınızda bulunmasını sağlamaktadır.

Henüz ödül kazanamama sitemi etmeniz için çok erken ne kişiler gördüm yılmadan pes etmeden 50., 60. bölgelerinde ödül kazandıktan sonra şansları eksik olmayan.

İyi ve güçlü bir oyuncu olmak istiyorsanız şansınıza ve sabrınıza güvenmelisiniz.
;)
Vurdumduymazlık...
Yalakalık...

Cümle içinde bu kelimeleri kullanarak, bizlere gönderme yapmanız, hakikaten üzücü! Lakin Sizlerin "Saçmalık" dediğiniz gelişmelerin tamamı, öyküsü yıllar öncesinden tamamlanmış ve uygunlamaya başlamıştır. Tüm oyunlarda da böyle olmuyor mu, zaten? Bende Call Of Duty'i, görev almadan, oyunun kurgusundan bağımsız savaşarak oynamak, istiyorum ama nafile...

"Vurdumduymazlık" kesinlikle üzücü ama bir o kadar kesinlikle de haksız ve ciddiyetsiz! Zira Sizlerin fikirlerine değer verilmese; forum konularınıza cevab yazılmaz... Hidralar olayında olduğu gibi zorluk seviyeleri değiştirilmez... Yetenekler Sizlerin istediği gibi yapılmaz... Savaşçıların karşı çıkacağı aşikârken büyücülere dair değişiklikler yapılmaz... Her sene yeni bir eklenti geliştirilmez... Her sene fuar düzenlenmez...

"Yalakalık" kesinlikle kimsenin kimseye yazabileceği bir sıfat olamaz! Zira taraf olmak "yalakalık" ise; oyunumuzda yönetim "yalakası" olduğu kadar oyuncu "yalakası"nın da olduğu söylenir bir hâle gelebiliriz. Kaldı ki, forum gibi sadece yazışılarak iletişim kurulabilen, jest, mimik ve el kol hareketleri gibi yeteneklerin kullanılamadığı bir ortamda olduğumuz düşünüldüğünde, birilerinin birilerine "yalaka" demesi, gerçekten haddini aşmaktır!...

"Öznel değil nesnel olmak lazım" cümlesinden üzgünüm ki, birşey anlayamadım. İlk okunduğunda anlaşıldığı düşünce hedeflenmiş ise, eğer; ben nesnel olacağıma tüm dişlerimi kaybetmeyi tercih ederim!...
Ama objektiflikten bahsetmek istemişseniz; objektiflik bu cümleyle anlatılamayacağınız gibi "objektiflik" kavramını kullanmak, isteyen biriyseniz, bu konuya bu cevabı vermezdiniz.

Compex2010 Fuarı'nda (nâm-ı diğer GameX) [DEV]Gorgar ile sohbetimizde kullanıcıların memnuniyetsizliğinden dem vurunca, Kendisinin "... Ben uzunca bir zamandır, oyuncuların beni tebrik etmesini, beklemekten vazgeçtim..." demesi; bir noktada oyuncu olduğum için beni, tarif edemeyeceğim kadar üzdü!...

İşte buyurun Siz kullanıcılarımızı dikkate almadığını düşündüğünüz yönetimi sevkettiğiniz hâl-i ruhiyye!...
KIZILBEY VE DİĞER YÖNETİCİLER ARASINDAKİ FARK

KIZILBEY UZUN UZUN YAZAR DİĞERLERİ İSE KESTİRİP ATAR !..
Getto Diye Çarım Yoktur !..
Getto Sadece Forum İsmimdir !..

Gizlenmiş İçerikGöster
GizLi İçeRik DiYoZ Ne ßaKıYoN? GizLiDeN AnLaMıYoN Mu SeN ? :D :D
Kullanıcı avatarı
Nameless
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Nameless »

Getto yazdı:
Nocomment yazdı:

Grup Bölgelerinde ödül kazanma da en önemli faktör şansınızın yanınızda olmasıdır. Plus Paket sadece aracı olarak bu şansın daha fazla yanınızda bulunmasını sağlamaktadır.

Henüz ödül kazanamama sitemi etmeniz için çok erken ne kişiler gördüm yılmadan pes etmeden 50., 60. bölgelerinde ödül kazandıktan sonra şansları eksik olmayan.

İyi ve güçlü bir oyuncu olmak istiyorsanız şansınıza ve sabrınıza güvenmelisiniz.
;)
Vurdumduymazlık...
Yalakalık...

KIZILBEY VE DİĞER YÖNETİCİLER ARASINDAKİ FARK

KIZILBEY UZUN UZUN YAZAR DİĞERLERİ İSE KESTİRİP ATAR !..

Birazcık haksızlık olacak diğer yöneticilere ama hakikaten bu böyle. Gerçekten Kızılbey uzun yazıp oyuncularla ilgileniyor... :)
Gizlenmiş İçerikGöster
# NameLess #
Kullanıcı avatarı
Selcuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Selcuk »

yav arkadaşlar ben gercekden anlamış değilim saatlerce maden başında gündüz kardeşim saat 15.00 dan sonra sıgınaklar ama hala o itemLerin gelmemsi gercekden beni cok sinir ediyo hala ANlamış Değilim bu Nasıl biR şans Faktörü İnaılmaz birşey teK maden Yok Tek item Yok Emin olun Böyle Giderse ikv kan kaybına ugRamaya Devam Eder bu arda Selcuk ve Diger Arkadşalr Değerlendirmeileriniz içiN hEpinize Ayrı ayrı TeşeküR Ederim
AMa lütfen bu Şans fakTörü naSıl Değişiyo Bilen varsa Söylesin
bende Ona Göre uygUlama yapayım ???
Kullanıcı avatarı
MORDuMan
Ufkabakan Sakini
Ufkabakan Sakini

Mesaj gönderen MORDuMan »

günde 5 vakit namaz kılıp grup bölgelerine abdestli bir şekilde girmek mesela :D
ResimResim
Kullanıcı avatarı
kfat4
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen kfat4 »

Gerçekten Gorgar'a "... Ben uzunca bir zamandır, oyuncuların beni tebrik etmesini, beklemekten vazgeçtim..."bu konuda katılıyorum. Bizzat bir çizimci DEV ile konuştum ve gerçekten neler ile uğraştıklarını öğrenip tebrik ettiğimde çok şaşırmıştı. Neden şaşırdınız sorusunu sormak abes kaçtığı için ve hali hazırda neden olduğunu bildiğim için o konuya girmedim. Gerçekten hep olumsuzlukları gören bir İKV camiası olduk çıktık.
KORLEG
ZÜLKARNEYN
Kullanıcı avatarı
SAMILBEY
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen SAMILBEY »

Uzun zamandır oynamaya fırsat bulamadıgım bu oyunun ılerıye donuk olarak guzel gelısmlerın oldugunu gormek gercekten guzel.. Elbette her zaman oyuncular tarafından eksık veya begenılmıyen yonler olucaktır bunu % 100 musterı memnuyetı ıle karsılıya bılmek maalsef bu tıp konsullerde zor :) Şans faktoru bu tıp onlıne oyunlarda gercekten en onemlı etken ama bahtsız bedevıyı colde hep kutup ayısı kovalar gercegınıde unutmamak lazım :) Ben bu onlıne oyunlar konusunda bıraz ayran gonullu bır kullanıcıyım ve cok cesıtlı konsullerı denemeyı sevıyorum..Mısal dun buyuk bır hevesle bekledıgım WoW Cataclysm genısleme paketı bende o hayal ettıgım bekletılerı karsılamıyacak bır sevıyede oldu bunlar her ortamda dogal karsılana bılcek konular.. AmA SANS konusunda benım savundugum tek sey tum onlıne oyunlarda oldugu gıbı bızım oyunumuzdada cesıtlılık getırılerek.. satın alınma opsıyonu getırıle bılmesıdır ; kı sahsı kanatım gene oyunun daha ılerı sevıyeler cıkması ıcın bu satın alma opsıyonlarının gelmesı sart olmustur.. ben saatlerını bu oyuna verıp esya kovalıyan ve maden ceken arkadaslara saygı duyarım ımkan ve vaktı boldur bunu yapabılıyor.. ama bu tıp oyunları eglenmek ıcın gunde 1-2 saat vakıt harcıyan kıtleyı ve sansına guvenmıyen kıtleyıde oyun ıcınde cezbedebılmek ııcn sansını satın alma opsıyonu getırılmelı bence.. Tabı sayın Gorgarın dedıgı gıbı olur gelsede ıllakı bunuda begenmıyen bır kıtle olur sıkayet bıtmez ama cesıtlılık her zaman oyun ıcı zengınlıgı getırmektedır... BuYUYEN ve gun gectıkce gelısen IKV ortamında bu cesıtlılıklerı gormek en buyuk beklentımızdır...............SAYGILARIMLA....................S@MİLb€Y
[img][a%20href=http://urlal.com/dqqf][img%20src=http://i1001.hizliresim.com/2010/1/28/1635.bmp][/a][/img]
Kullanıcı avatarı
RedsxLine
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen RedsxLine »

Arkadaşlar öncelikle haddim olmayarak size bir hatırlatmada bulunmak isterim. Sizin yönetimdeki eleştirdiğiniz insanlar sizden çok önceleri oyuna başlamış veya sizden çok daha bu oyunu seven kişiler. Yüzde yüz diyemesek de yüzde 90 dan daha fazla kişiden daha eski ve vefalı oldukları kesin. Ve bu sevgi karşılığında sizden daha az bu oyunu oynamayı göze alarak bütün gün kendilerini dert ve sorun çözmeye adıyorlar. O nedenle buradaki her kişinin ayrı bir görev dağılımı olduğunu bilmeniz ve insanların görevleri yüzünden bu ilgili bu ilgisiz diye de sınıflandırmanız ayrı bir haksızlık.
En basit bir örnek olarak ban yiyen veya susturulan arkadaşlar kendilerine gelen cezalardaki şikâyet rakamının milyonlarla belirtildiğini unutmasın ve bunun yüzde birinde bile hata yapmanın ne kadar büyük bir rakama tekabül ettiğinize hesaplarsınız elbette.
Gelelim maden ve item düşürme şansına. Her yaştan arkadaşın anlayabileceği şekilde izah edersek. Bir maden veya item diyelim ki yüzde bir ihtimalle düşüyor. Siz her madeni çektiğinizde veya torbayı düşürdüğünüzde bu şans faktörü bilgisayar tarafından devreye girer. Bunu çok basit bir çarkıfelek oyunu gibi düşünün. Bir çarkılefekte yüz tane dilim olsa ve sadece bir dilimde saf maden yazısı olsa size o madenin üst üste düşme olasılığı da vardır. Asla düşmeme ihtimalide vardır. Bu tamamen şans faktörüdür ve oyun içinde 10 saatte bir saf çıkar veya 60 tane de bir saf çıkıyor gibi hurafeler tamamen uydurmadır. Bunu böyle nitelendirin ve maden çektiğinizde veya torba düşürdüğünüzde bir çarkıfelek döner ve her seferinde şans sıfırdan başlar. Bunu yapan bilgisayarda size bu çocuk on saat burada oturdu yâda 100 defa torba düşürdü diye de acımaz ya da duygusal davranmaz.
Kısaca olasılık dahilinde sık sık çıkma olabileceği gibi hiç çıkmama ihtimalide vardır. Matematik dahilinde olan bir konu nededi ile insanları eleştirmek çok tuhaf ve acımasız olur. Üstelik bu şans tamamen de size ait ise .
Demiyorum ki eleştirmeyim. Ben ki bu forumda defaatle eleştirilerde bulunmuş biri olarak sadece her şeyin bir yolu yordamu bir üslubu ve tarzı vardır. Sadece bunların farkında olmalısınız. Unutmayın hak aramak bir kabiliyet işidir. Doğru şekilde istemek ve derdini anlatabilmekte öyledir. Siz yaşınızın altında yâda akıl tekniklerinin dışında eleştiri yaparsınız buda çok açık bir şekilde belli olur Kale alınmama ihtimaliniz olsa bile unutmayın bu sizin hatanızdandır..
Resim
MERAN 23 EYLÜL 2008

RedsxLine*RedsxEagle*RedsxKill
Kullanıcı avatarı
Selcuk
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Selcuk »

öncelikle morduman reds loncası Ve oyuna ilk başlagımda yönetici olan (şamilbey) hepinize teş ediyorum yorumlarınız için ben asla fazla birşey isdemiş değilim isdememde ama hakım olan sade sade tek bir kolye bile düşmemesi beni sadece cok sinrlendiriyor bunun için ikv desdeğe şikeyet hakımı bile kulanmıyrum sadece yorumlarınız okumak isdedim eklentiler için hepinize tekrar teşekür ederim ...

Xxxdadalogluxxx
Xdadalogluxşifax
Dreamteamxdadall
Kullanıcı avatarı
Earth
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Earth »

Merhaba Semiha'cım
Bence oyundaki en önemli sorun, şans faktörünün ta kendisi. Nitekim bu durumda da görüldüğü üzere yüzlerce kez GB yapan, maden çeken insanların, o kıymetli vakitlerini harcahıp emeklerinin karşılığını alamaması, bu tarz isyanlara sebek olabilmekte. Bu isyanlar çok haklı isyanlar olmakla beraber hemen bir örnek vereyim.
Mesela bütün gün çalışıyorsun. Sana diyorlar ki, tamam bütün gün çalış ama sana maaşını 10 da 1 ihtimalle vericeğiz. Bu durumun bütün dünya insanları için geçerli olduğunu varsayalım... Yani herkes günün sonunda 10 da 1 ihtimalle maaşını alıcak. Hiç sorun yokmuş gibi görünüyor değilmi :) Ama illaki şansları daha fazla olan çalışanlar olacaktır ve bunlar diğer herkese göre çok daha fazla maaş alır duruma gelicektir. Bu da isyanları beraberinde getirir. İşte bu sebeple Dünya üzerinde insanlar maaşlarını çalıştıkları miktarla orantılı bir şekilde almakta.
Bu nedenle bu eşya verilme sisteminin değiştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Mesela her GB sonu herkese fix bir şey verilir, bu fix şeyler belli bir sayıya ulaştığında onu başka değerli şeylerle birleştirir emeğinin karşılığını alırsın. Sistem bu şekilde olsaydı oyunculardan bu yönde tepkliler gelirmiydi gelmezmiydi soruyorum size.
Son olarak yukardaki gibi bir değişikliğin madenler için de gerekli olduğunu düşünüyorum.
EARTH

DisToRtioN

“Genel Sohbet” sayfasına dön