KIZILBEY yazdı:"Saçmalık...
Vurdumduymazlık...
Yalakalık...
Öznel değil nesnel olmak..."
Cümle içinde bu kelimeleri kullanarak, bizlere gönderme yapmanız, hakikaten üzücü! Lakin Sizlerin "Saçmalık" dediğiniz gelişmelerin tamamı, öyküsü yıllar öncesinden tamamlanmış ve uygunlamaya başlamıştır. Tüm oyunlarda da böyle olmuyor mu, zaten? Bende Call Of Duty'i, görev almadan, oyunun kurgusundan bağımsız savaşarak oynamak, istiyorum ama nafile...
"Vurdumduymazlık" kesinlikle üzücü ama bir o kadar kesinlikle de haksız ve ciddiyetsiz! Zira Sizlerin fikirlerine değer verilmese; forum konularınıza cevab yazılmaz... Hidralar olayında olduğu gibi zorluk seviyeleri değiştirilmez... Yetenekler Sizlerin istediği gibi yapılmaz... Savaşçıların karşı çıkacağı aşikârken büyücülere dair değişiklikler yapılmaz... Her sene yeni bir eklenti geliştirilmez... Her sene fuar düzenlenmez...
Daha bu "..." sürdürmek mümkün...
"Yalakalık" kesinlikle kimsenin kimseye yazabileceği bir sıfat olamaz! Zira taraf olmak "yalakalık" ise; oyunumuzda yönetim "yalakası" olduğu kadar oyuncu "yalakası"nın da olduğu söylenir bir hâle gelebiliriz. Kaldı ki, forum gibi sadece yazışılarak iletişim kurulabilen, jest, mimik ve el kol hareketleri gibi yeteneklerin kullanılamadığı bir ortamda olduğumuz düşünüldüğünde, birilerinin birilerine "yalaka" demesi, gerçekten haddini aşmaktır!...
"Öznel değil nesnel olmak lazım" cümlesinden üzgünüm ki, birşey anlayamadım. İlk okunduğunda anlaşıldığı düşünce hedeflenmiş ise, eğer; ben nesnel olacağıma tüm dişlerimi kaybetmeyi tercih ederim!...
Ama objektiflikten bahsetmek istemişseniz; objektiflik bu cümleyle anlatılamayacağınız gibi "objektiflik" kavramını kullanmak, isteyen biriyseniz, bu konuya bu cevabı vermezdiniz.
Compex2010 Fuarı'nda (nâm-ı diğer GameX) [DEV]Gorgar ile sohbetimizde kullanıcıların memnuniyetsizliğinden dem vurunca, Kendisinin "... Ben uzunca bir zamandır, oyuncuların beni tebrik etmesini, beklemekten vazgeçtim..." demesi; bir noktada oyuncu olduğum için beni, tarif edemeyeceğim kadar üzdü!...
İşte buyurun Siz kullanıcılarımızı dikkate almadığını düşündüğünüz yönetimi sevkettiğiniz hâl-i ruhiyye!...
şöyle bir baktım da gerçekten yönetimi bazen düşünmeyerek yorum yapabiliyoruz
4000 e yakın şikayetti cezalandırmak korkunç bir şey mesela
ya da daha birsürü iş
forum yetkilililerinin de zor işi yüzlerce konuyu gez ceza ver
size" kolay gelsin " demekten başka şansımız kalmıyor
bazen yönetimi ( dev , gm , forum yetkilisi vb .)
gerçekten fazla eleştiriyoruz