Betadan Beri Eminönü
İki Nick Arasındaki Tüm Farklar [Görselleştirilmiş Anlatım]
Re: İki Nick Arasındaki Tüm Farklar [Görselleştirilmiş Anlatım]
Umut kardeşim çok güzel bir konu tşk ederız
Betadan Beri Eminönü
Betadan Beri Eminönü
Lonca BETA
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
img]http://i1009.hizliresim.com/2010/9/29/1278.jpg[/img]
BETADAN Beri Eminönü
Kımse yokken biz vardık
BETADAN bana son yadigar
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
izdirapgrafik yazdı:Dostum sen yanlış söylüyorsun.Benim serzenişim yönetime değil oyuncularadır.Ayrıca bu sistemin yanlış hiçbir yanı yok.v1 nickli olmama rağmen ben bu sistemi destekliyorsam herkesin susması lazım.Para kazansınlar tabii.Senin arkadaşlarının dediklerini benim arkadaşlarım da söylüyor.Bu konuyu da yukarıdaki gibi açmayı planlıyorum bir gün.Onların grafikten,görsel efekten kasıtları,elden ayaktan kafadan gözden çıkan gerizekalı saçma ışıklardan başka bir şey değil.Geri kalan grafik özellikleriyle ikv'nin yanına bile yaklaşamazlar.Ego tatmin etme isteği bol bizim milletimizde.Aynı nick olayı gibi aslında.Elden ayaktan ateşler,ışınlar çıkmadığı zaman oyunun grafikleri kötü oluyorKurtlarxfearx yazdı:Sonuna kadar katılıyorum. Para kazanmak için harcadıkları bu çabalar yerine oyundaki hataları düzeltmeyle uğraşsalarda İKV yi ilk defa duyan veya başkalarından gören kişilerden ''ezik oyun'' ''grafikleri berbat'' gibi eleştirilere maruz kalınmazdı. Yanlış anlamayın ben böyle düşünmüyorum sadece arkadaşlarımın dediğini söylüyorum.
Para kazanma hakları var hatta kazanmalılar da ancak doğuda oturan, yaşı küçük olan, fuara gidemeyen oyuncuların suçu ne? Sadece fuara gelene nick değiştirme hakkı tanınmamalı. Sırf nick değiştirmek için kutu alıp aynı hesaba
+ olarak 12 ay daha uzatmayı saçma buluyorum. 4 hesabım var ve asla bir hesaba 12 ay birden yüklemek istemem. 1 hesap için 15 TL almalarına tamamen karşıyım. Zaten nick için asla kutu almazdım da. Bunu bir kenara bırakalım ben bunları gördükten sonra Akçe sistemi hakkında tahmin yürütebiliyorum.
Bu oyunun diğer oyunlardan farkı var. Zengin olan oyunda 1. olmuyor. Ama kutu almadaki açgözlülük ileride bu farkın benzerliğe dönüşeceği konusunda bir ön izlenim yarattı.
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Teşkilat
yaşı küçük olanların suçu ne demişsin ama kutunun üstüne bakarsan 15+ yazıyorKurtlarxfearx yazdı:izdirapgrafik yazdı:Dostum sen yanlış söylüyorsun.Benim serzenişim yönetime değil oyuncularadır.Ayrıca bu sistemin yanlış hiçbir yanı yok.v1 nickli olmama rağmen ben bu sistemi destekliyorsam herkesin susması lazım.Para kazansınlar tabii.Senin arkadaşlarının dediklerini benim arkadaşlarım da söylüyor.Bu konuyu da yukarıdaki gibi açmayı planlıyorum bir gün.Onların grafikten,görsel efekten kasıtları,elden ayaktan kafadan gözden çıkan gerizekalı saçma ışıklardan başka bir şey değil.Geri kalan grafik özellikleriyle ikv'nin yanına bile yaklaşamazlar.Ego tatmin etme isteği bol bizim milletimizde.Aynı nick olayı gibi aslında.Elden ayaktan ateşler,ışınlar çıkmadığı zaman oyunun grafikleri kötü oluyorKurtlarxfearx yazdı:Sonuna kadar katılıyorum. Para kazanmak için harcadıkları bu çabalar yerine oyundaki hataları düzeltmeyle uğraşsalarda İKV yi ilk defa duyan veya başkalarından gören kişilerden ''ezik oyun'' ''grafikleri berbat'' gibi eleştirilere maruz kalınmazdı. Yanlış anlamayın ben böyle düşünmüyorum sadece arkadaşlarımın dediğini söylüyorum.
Para kazanma hakları var hatta kazanmalılar da ancak doğuda oturan, yaşı küçük olan, fuara gidemeyen oyuncuların suçu ne? Sadece fuara gelene nick değiştirme hakkı tanınmamalı. Sırf nick değiştirmek için kutu alıp aynı hesaba
+ olarak 12 ay daha uzatmayı saçma buluyorum. 4 hesabım var ve asla bir hesaba 12 ay birden yüklemek istemem. 1 hesap için 15 TL almalarına tamamen karşıyım. Zaten nick için asla kutu almazdım da. Bunu bir kenara bırakalım ben bunları gördükten sonra Akçe sistemi hakkında tahmin yürütebiliyorum.
Bu oyunun diğer oyunlardan farkı var. Zengin olan oyunda 1. olmuyor. Ama kutu almadaki açgözlülük ileride bu farkın benzerliğe dönüşeceği konusunda bir ön izlenim yarattı.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- Kurtlarxfearx
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
mitmet yazdı:yaşı küçük olanların suçu ne demişsin ama kutunun üstüne bakarsan 15+ yazıyorKurtlarxfearx yazdı:izdirapgrafik yazdı:Dostum sen yanlış söylüyorsun.Benim serzenişim yönetime değil oyuncularadır.Ayrıca bu sistemin yanlış hiçbir yanı yok.v1 nickli olmama rağmen ben bu sistemi destekliyorsam herkesin susması lazım.Para kazansınlar tabii.Senin arkadaşlarının dediklerini benim arkadaşlarım da söylüyor.Bu konuyu da yukarıdaki gibi açmayı planlıyorum bir gün.Onların grafikten,görsel efekten kasıtları,elden ayaktan kafadan gözden çıkan gerizekalı saçma ışıklardan başka bir şey değil.Geri kalan grafik özellikleriyle ikv'nin yanına bile yaklaşamazlar.Ego tatmin etme isteği bol bizim milletimizde.Aynı nick olayı gibi aslında.Elden ayaktan ateşler,ışınlar çıkmadığı zaman oyunun grafikleri kötü oluyorKurtlarxfearx yazdı:Sonuna kadar katılıyorum. Para kazanmak için harcadıkları bu çabalar yerine oyundaki hataları düzeltmeyle uğraşsalarda İKV yi ilk defa duyan veya başkalarından gören kişilerden ''ezik oyun'' ''grafikleri berbat'' gibi eleştirilere maruz kalınmazdı. Yanlış anlamayın ben böyle düşünmüyorum sadece arkadaşlarımın dediğini söylüyorum.
İsimLendırme Kuralları boşamı Kondu Pekı ?Yaslikurt yazdı:Bakın benim nickim Yaşlıkurt iken XxYaşLıKurTxX yaptım.Neden?iLk baş YaşLıKurT denedim ama sistem zaten bir Yaşlıkurt olduğunu algılıyordu ve açılmıyordu yani benim orjinal ismimde bir değişiklik yapmadan sade bir şekilde açamıyordum.Kesinlikle bir ekleme yapmam gerekiyordu.İsmimi tamamen değiştirmek istemedim çünkü yıllardır aynı çarı kullanıyordum.Şimdik ismin orjinalliğini kaybetmeden bir ekleme yapmam gerekiyordu eğer türkçe eklemeli bir kelime yapsam çok saçma oluyordu örnk;KkYaşLıKurTkK oLdumu bence hayırOnun için bizim Türk alfabesinde olmayan bir kelime tercih ettim.Oda X oLdu.Peki şimdi ben görüntü kirliliğinemi yol açıyorum
Türkçemimizi bozuyorum
Özentilik'mi yapıyorum
Görgüsüzlükmü yapıyorum
Artık siz kara verin.
![]()
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Tskxtatanga
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Beyaz Köşk
Yalan değil...
Beta'da oynamamış olsam da gerçek bir beta ile yeni nick açanlar arasındaki farkı anlayabiliyorum...
Betacılar dediğin gibi sade nickler kullanırken, yeni yetmeler (buna kendim de dahilim) büyük görüntü kirliliği oluşturuyorlar...
Hatta cuma günü güzel bir espri yapılmıştı klanda bu konu üzerine:
"Artık sadece küçük harfli nicki olanlar beta." diye...
Gerçekten de öyle...
Beta'da oynamamış olsam da gerçek bir beta ile yeni nick açanlar arasındaki farkı anlayabiliyorum...
Betacılar dediğin gibi sade nickler kullanırken, yeni yetmeler (buna kendim de dahilim) büyük görüntü kirliliği oluşturuyorlar...
Hatta cuma günü güzel bir espri yapılmıştı klanda bu konu üzerine:
"Artık sadece küçük harfli nicki olanlar beta." diye...
Gerçekten de öyle...
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
- NVIDIA
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: PRESTİJ
Slm
Çok doğru konuşmusun umutcum aşırı derecede isim katliamı var oyunda konusma paneli isimlerden okunmuyor helal olsun
Çok doğru konuşmusun umutcum aşırı derecede isim katliamı var oyunda konusma paneli isimlerden okunmuyor helal olsun
xNVİDİAx
Eminönü

- AnatolianTigeR
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Teşkilat
Bizi bilen bilir bilmeyen google'a yazıp sonuçları görsün 
SoNeRII,AnatolıanTıgeR
SoNeRII,AnatolıanTıgeR

evet . dediğin gibi bende o XXX lere çok karşıyım.aslına bakarsanız adımdan bir sorunum yoktu.ama beğenmediğim ve çocukca buldugum ismimi diğer oyunlarda kullandıgım ismimle değiştirmek istedim.Xxxx olsa bile yani değiştirirdim.
yaparken İSTiRHaM yaptım ama İstirham diye yüksel seviye karakterim oldugu için açamadım.ama boşuna xXİSTiRHaMXx falan yapıcağıma İSTıRHaM olarak açtım.gayet memnunum.
adamlar öyle nickler açmışlarki okurken gözüm ağırıyor. o derece.yani tamam isminizi değiştiriceksenizde adam gibi değiştirin.
konu harika eline sağlık
yaparken İSTiRHaM yaptım ama İstirham diye yüksel seviye karakterim oldugu için açamadım.ama boşuna xXİSTiRHaMXx falan yapıcağıma İSTıRHaM olarak açtım.gayet memnunum.
adamlar öyle nickler açmışlarki okurken gözüm ağırıyor. o derece.yani tamam isminizi değiştiriceksenizde adam gibi değiştirin.
konu harika eline sağlık
[
Merhaba;
Öncelikle böyle bir konuya benden önce değindiğin için teşekkürler
Oyunda gördüğümüz adını bile okumakta güçlük çektiğimiz nicknameler ortaya çıkmaya başladı.Kimileri bu yazdığımız yorumları kınıyacak ya da bilinçsizce yorum yapıcak aslında ortada kinlenicek bir durum yok...Sizler yönetim'den isim değiştirme hakkı istediniz o da size bu seneki fuar 'daki oyuncu potansiyelini artırmak için böyle bir yol izledi.Ama bir şeyi unuttu ki türkçemizin katillerini serbest bıraktı.Belkide bir seferlik göz yumdu , bizlerde oyuncu olarak saygı duyuyoruz herkesin hakkıdır AaAaaAA diye nickname açmak gönül ister hepimiz istediğimiz şekilleri kullanalım ama olmuyor.Çünkü çeşitli engeller konuluyor, bu engeli oyunumuzda göreli yakın bi zaman oluyor 29 dan 39 a geçiş evrelerinde Aaaaa şeklinde nick açmamız istendi hepimiz de açtık.Bazı oyuncular bu tip yazı şeklini beğenmedi oyunda daha önceden açılmış olan kaakter isimlerine nefretlendiler bir dönem boyunca kinlerini omuzlayıp ortalıkta dolaştılar.Nerede büyüklü küçüklü nickname görseler çeşitli provakasyonlara başvuruyorlardı ama gün geldi onlarda 15 TL ye bu formatta nickname açtı.Ama nasıl bir nefretle nasıl bir sukunetle açtı bilinmez..Düşünün bir insanın kafasını tutup suyun içine soktugunuzda bir müddet sonra çırpınmaya başlıycak ve kafasını sudan çektiğinizde öylebir nefes alıcakki sizlerde anlıycaksınız o nefesin nekadar değerli oldugunu.Yani demek istediğim aramızdaki bazı insanlar bu duruma kadar düşmüş sizden oyuncu olarak isteğimiz lütfen abartarak nickname açmayın...
Öncelikle böyle bir konuya benden önce değindiğin için teşekkürler
Oyunda gördüğümüz adını bile okumakta güçlük çektiğimiz nicknameler ortaya çıkmaya başladı.Kimileri bu yazdığımız yorumları kınıyacak ya da bilinçsizce yorum yapıcak aslında ortada kinlenicek bir durum yok...Sizler yönetim'den isim değiştirme hakkı istediniz o da size bu seneki fuar 'daki oyuncu potansiyelini artırmak için böyle bir yol izledi.Ama bir şeyi unuttu ki türkçemizin katillerini serbest bıraktı.Belkide bir seferlik göz yumdu , bizlerde oyuncu olarak saygı duyuyoruz herkesin hakkıdır AaAaaAA diye nickname açmak gönül ister hepimiz istediğimiz şekilleri kullanalım ama olmuyor.Çünkü çeşitli engeller konuluyor, bu engeli oyunumuzda göreli yakın bi zaman oluyor 29 dan 39 a geçiş evrelerinde Aaaaa şeklinde nick açmamız istendi hepimiz de açtık.Bazı oyuncular bu tip yazı şeklini beğenmedi oyunda daha önceden açılmış olan kaakter isimlerine nefretlendiler bir dönem boyunca kinlerini omuzlayıp ortalıkta dolaştılar.Nerede büyüklü küçüklü nickname görseler çeşitli provakasyonlara başvuruyorlardı ama gün geldi onlarda 15 TL ye bu formatta nickname açtı.Ama nasıl bir nefretle nasıl bir sukunetle açtı bilinmez..Düşünün bir insanın kafasını tutup suyun içine soktugunuzda bir müddet sonra çırpınmaya başlıycak ve kafasını sudan çektiğinizde öylebir nefes alıcakki sizlerde anlıycaksınız o nefesin nekadar değerli oldugunu.Yani demek istediğim aramızdaki bazı insanlar bu duruma kadar düşmüş sizden oyuncu olarak isteğimiz lütfen abartarak nickname açmayın...
Barış ÇOLAK