DOST LONCASI

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ayhilal
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Re: DOST LONCASI

Mesaj gönderen ayhilal »

[Çoğu dostların oyunu bırakması nedenıyle loncamızdan ayrıldım ....
belki abilerim kızar sormadan ayrıldım eye ama kac aylardır sabır etdim yeter artık yeni loncama gectim REAL loncasındayım lonadan ayrıldım deye kızmayın he yine DOST larımsınız :))

REALXÇIĞLIK
Sunucu:TıLsım
Karekter:Savaşçı
KıLan:ArzınCocukLarı
Lonca:Hunx
Ayhilal ~~Çığlıkx ~~EMO~~

Şakağımdaki kansa,
O benim gülüşümdür,
Namert sürünmektense,
Erkekçe ölüşümdür...
Kullanıcı avatarı
bunyaminyigit
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen bunyaminyigit »

Selamun aleykum dostlar

Nasılsınız, iyimisiniz ? Yeni sayfamız hayırlı olsun. Şahsi işlerim nedeniyle oyunda pek bulunamıyorum. Arada sırada uğradığım oluyor Savaş bilir :D Emrullah loncayı bıraktın diye seni silecek değiliz ya. Biz oyunda olamasakta yine Dost loncasında bulunuyoruz. Yakında daha sık görüşmek umuduyla.
Kullanıcı avatarı
cansuhzn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen cansuhzn »

Yeni Sayfanız Hayırlı Olsun...

İnciticix Loncası
Resim
Kullanıcı avatarı
remedios
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen remedios »

[/img]
Kullanıcı avatarı
AmisosxxPitbuLL
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AmisosxxPitbuLL »

Sfenks yazdı:
AmisosEmmi yazdı:Yeni sayfanız hayırlı olsun...
Lonca başkanı ile görüşmek istiyorum. Bu talebimi kırmaz iseniz sevinirim...
Üstad başkanımız bu aralar balık popülasyonunu azaltmak ile meşgül olduğundan veya Lasvegas a rakip facebook kumarhanelerinde fink attığından kapsama alanı dışındadır.. eğer çok acil bir durum söz konusu ise ben size buradan yardımcı olabilirim yada oyun içerisinde Beyazmai , Yadigarbey isimli arkadaşlara ulaşabilirseniz sizlere gerekli yardımı yapabileceklerinden eminim...Eğer buradan konuşmak istemez iseniz o zaman belli bir gün ve saat verirseniz istediğiniz gün ve saatte belirleyeceğiniz bir yerde oyun içinde hazır olabilirim ..Müşkülatınıza derman olmak bizi sevindirir.
Sevgiler

Dostxsfenks , Toratora , Sfenks , Zerozero
Yapmış olduğumuz haftalık Gazete de Dostx Lonca başkanı ile de bir ropörtaj yapmak istiyoruz.
Bu konu için kendisine ulaşmaya çalışıyoruz müşkilatımız bundan ibarettir...
Resim

KarargaHxTeaM FAN !..!
Lavoisier Anısına :) ;) ;)

MahLas : AmisosxxPitbuLL
Sunucu : TıLsIm..
LonCa : Amisos..
KLan : LoDoS..
KaraKTer : Şifacı
Kullanıcı avatarı
AmartiS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen AmartiS »

Lonca başkanı ile bende bir husus konusunda konuşmak istiyorum ...

Karakter Adı :AmisosxxAmartis
Sunucu : TıLsım..
LonCa : Amisos
KLan : LoDoS..
KarakTer : Savaşçı
Kullanıcı avatarı
cCcmuratcCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen cCcmuratcCc »

ayhilal yazdı:[Çoğu dostların oyunu bırakması nedenıyle loncamızdan ayrıldım ....
belki abilerim kızar sormadan ayrıldım eye ama kac aylardır sabır etdim yeter artık yeni loncama gectim REAL loncasındayım lonadan ayrıldım deye kızmayın he yine DOST larımsınız :))

REALXÇIĞLIK
reis demek Dostxçığlıkla buraya kadarmış ama önüne bi yol açılmış ...Artık benim reisim Realxçığlıkhayırlı olsun reisim sen real oldun die seni silceğimiz nasıl düşünürsün ...Aklında bulunsun benim kardeşim Dostxçığlık değildi ...benim kardeşim Emrullahtı sen oyundasın ya karakterinin önemi yok sen yinedebizim dostumuzsun ...
Pegasuss:D
Resim
ResimPeGaSuSResim
Tılsım Görev Yardımlaşma Ekibi: Sadece biraz destek ve zaman, o kadar
Beyazmai
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen Beyazmai »

Selam Arkadaşlar,
Yeni sayfamız hayırlı olsun,bu ilk mesajım olucak.Mesaj yazmamın nedeni ise malesef o kadar hayırlı değil.Ben ve Bitter bir süre izin almıştık oyundan başkandan ve dostlardan gittik,izin süremiz doldu ve Bitter gelemesede ben geldim.Ancak başkan ve 2.başkan çok uzun süredir oyunda yok ve rahatsızlığımız dostlar olarak çok arttı.Hatta sıkıldık hatta patladık hatta hatta hatta :) Duydum ki gizli çarlarla oyundalarmış ve biz oyundayken bile bir selam verme tenezzülünde bulunmuyorlarmış,varsa bir problem açıklayalım,bakın benim problemim vardı saydım size hem de her birinize tek tek:))Lafı dolandırıp kafa bulandırmıcam.DOST isminin fikrini biz verdik,başkan kabul etti ve bu ismin çağrıştırdıklarını çöpe atmıcaz.Ayakta kalan dostlarla birlikte devam edicez.Ancak bu yönetimsiz biraz karışık oluyor.
1 hafta süre veriyoruz dostlar olarak size başkanlar olarak görevinizi yapmanızı tavsiye ediyoruz.Aksi takdirde DOST luğun bekası ve prestiji için her türlü tetbirleri ivediyen almak boynumuzun borcudur:))))Totaliter davranışlar sergilemek DOST lara yakışmaz o yüzden sizden görevinizin başına dönmeniz rica olunur.Oyuna çok sık giremesekte bir birlikteliğimiz olduğunu anlayalım,ki bu oyun sanallıktan çıktı artık bizim için di mi?O kadar görüştük yahuuu:))Ki daha çok görüşücez...1 hafta 1 hafta 1 hafta 1 hafta:))))
Hepinize candan sevgiler.
Bu arada Emrullah çok sevindim...
BEYAZMAİ
Kullanıcı avatarı
cCcmuratcCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Beyazmai yazdı:Selam Arkadaşlar,
Yeni sayfamız hayırlı olsun,bu ilk mesajım olucak.Mesaj yazmamın nedeni ise malesef o kadar hayırlı değil.Ben ve Bitter bir süre izin almıştık oyundan başkandan ve dostlardan gittik,izin süremiz doldu ve Bitter gelemesede ben geldim.Ancak başkan ve 2.başkan çok uzun süredir oyunda yok ve rahatsızlığımız dostlar olarak çok arttı.Hatta sıkıldık hatta patladık hatta hatta hatta :) Duydum ki gizli çarlarla oyundalarmış ve biz oyundayken bile bir selam verme tenezzülünde bulunmuyorlarmış,varsa bir problem açıklayalım,bakın benim problemim vardı saydım size hem de her birinize tek tek:))Lafı dolandırıp kafa bulandırmıcam.DOST isminin fikrini biz verdik,başkan kabul etti ve bu ismin çağrıştırdıklarını çöpe atmıcaz.Ayakta kalan dostlarla birlikte devam edicez.Ancak bu yönetimsiz biraz karışık oluyor.
1 hafta süre veriyoruz dostlar olarak size başkanlar olarak görevinizi yapmanızı tavsiye ediyoruz.Aksi takdirde DOST luğun bekası ve prestiji için her türlü tetbirleri ivediyen almak boynumuzun borcudur:))))Totaliter davranışlar sergilemek DOST lara yakışmaz o yüzden sizden görevinizin başına dönmeniz rica olunur.Oyuna çok sık giremesekte bir birlikteliğimiz olduğunu anlayalım,ki bu oyun sanallıktan çıktı artık bizim için di mi?O kadar görüştük yahuuu:))Ki daha çok görüşücez...1 hafta 1 hafta 1 hafta 1 hafta:))))
Hepinize candan sevgiler.
Bu arada Emrullah çok sevindim...
BEYAZMAİ
Resim
ResimPeGaSuSResim
Kullanıcı avatarı
cCcmuratcCc
Cin Avcısı
Cin Avcısı

böle bişi varsa bundan sonra ben kesinlikle dostxmurat çarıma girmiyorum haberiniz olsun ....
Pegasuss
Resim
ResimPeGaSuSResim

“Genel Sohbet” sayfasına dön