Ashab-ı Kehf
Re: Ashab-ı Kehf
Arkadaşlar zaten dev komodo şu an oyunda var :!: Sivri Adada en ilerde köşede duruyor :!: Çok keseni bileni görenide yok. Hiç kesmek için grupta toplanmıyor. Bence bu dev komodoyu kesmek gerek. Bence kesince bu dev komodo dişi çıkar. Ama hemen kesince çıkmaz çok kesmek lazım. Örneğin kara cin kesince hep k.lifi çıkmaz çok kesince belki çıkar bu dev komodo dişide bence böyle birşey hep grup olmalı. hidra açılınca herkez hidraya saldırcak. Bence dev komodoyada saldıralım çok kesmek lazım :!: :!: :!:
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Xxkontxx yazdı:Arkadaşlar zaten dev komodo şu an oyunda var :!: Sivri Adada en ilerde köşede duruyor :!: Çok keseni bileni görenide yok. Hiç kesmek için grupta toplanmıyor. Bence bu dev komodoyu kesmek gerek. Bence kesince bu dev komodo dişi çıkar. Ama hemen kesince çıkmaz çok kesmek lazım. Örneğin kara cin kesince hep k.lifi çıkmaz çok kesince belki çıkar bu dev komodo dişide bence böyle birşey hep grup olmalı. hidra açılınca herkez hidraya saldırcak. Bence dev komodoyada saldıralım çok kesmek lazım :!: :!: :!:
Yanlış düşünüyosun sadece yorum yapıyosun milletin kafasını karıştırma.
Etolford
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Ewt benim bildiklerim bunlar biraz yorum gibi oldu k.bakmayın
doğrusunu anlatırsan sevinirim bende doğrusunu biliyim :mrgreen:
- hadise8787
- Cin Avcısı
- Sunucu: Meran
eyer devden diş çıksa 14 levelikten 41 leveliğe kadar orda kasmıştım mutlaka birşey çıkardı 
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
- 1EngiN1
- Antrepo Bekçisi
Eklenti hidralarla aynı zamanda gelicek yeni bir yaratık konur ya da var olan komodonun özellikleri dğeiştirilir ve de tabii ki bununla ilgili bir görv.
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Eyw saolun 
çıksa herkes şimdiden ashabı keyf le dolaşıyordu 
|♥||♥||♥| HACCII |♥||♥||♥|
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Laik Hükümet Kavramından Dinsizlik Manası Çıkarmaya Çalışan Fesatçılara Fırsat Vermeyiniz ...
M. Kemal ATATÜRK
Çıkmaz 500 Kere Kestim Dev Komodo'yu Çıksa Bana Çıkardı Heralde
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Lodos
Çıkmaz Ayın Son Çarşambası :lol:XxblackmanxX yazdı:Hidra ne zaman gelecek haberi olan varmı?