Gamex'e Pazar Günü Gelecekler Toplanıyoruz
Re: Gamex'e Pazar Günü Gelecekler Toplanıyoruz
Auril yazdı:Sızınle birlikte olmayi cok isterdim ama ben cumartesı katılmayi planliyorum eger bi degisiklik olursa ozel mesaj ile yada burdan ulasabilirsıniz
Zaaaa
viewtopic.php?f=32&t=44707
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
lan salak batıyormu sana daha demin soyledim ama salak olduğun için anlamadın bidaha soriyim
okuman yazman yokmu ? ilk okulu para ilemi bitirdin ??? pardon para ilemi okuyorsun ?
okuman yazman yokmu ? ilk okulu para ilemi bitirdin ??? pardon para ilemi okuyorsun ?
auril & DoubleLift
Forumda post kasmaya harcadığın vakti reel hayatına ayırsaydın az da olsa zekanda bir ilerleme görürdükAuril yazdı:lan salak batıyormu sana daha demin soyledim ama salak olduğun için anlamadın bidaha soriyim
נσкєя
kendine hakaret ettirmetden zevkmi alıyorsun züğürt anlaman için kaç kere daha yazıyım ?Ucube yazdı:Forumda post kasmaya harcadığın vakti reel hayatına ayırsaydın az da olsa zekanda bir ilerleme görürdükAuril yazdı:lan salak batıyormu sana daha demin soyledim ama salak olduğun için anlamadın bidaha soriyim
okuman yazman yokmu ? ilk okulu para ilemi bitirdin ??? pardon para ilemi okuyorsun ?:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
auril & DoubleLift
Auril yazdı:kendine hakaret ettirmetden zevkmi alıyorsun züğürt anlaman için kaç kere daha yazıyım ?Ucube yazdı:Forumda post kasmaya harcadığın vakti reel hayatına ayırsaydın az da olsa zekanda bir ilerleme görürdükAuril yazdı:lan salak batıyormu sana daha demin soyledim ama salak olduğun için anlamadın bidaha soriyim
okuman yazman yokmu ? ilk okulu para ilemi bitirdin ??? pardon para ilemi okuyorsun ?:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Tamam abisi susuyorum az daha Laf wursam ağlayacak welet
נσкєя
salaksın işte bişi demiyorum anlama ve kavrama sorunu var sende merak ediyorum turkce dersin kac ?Ucube yazdı:Auril yazdı:kendine hakaret ettirmetden zevkmi alıyorsun züğürt anlaman için kaç kere daha yazıyım ?Ucube yazdı:Forumda post kasmaya harcadığın vakti reel hayatına ayırsaydın az da olsa zekanda bir ilerleme görürdükAuril yazdı:lan salak batıyormu sana daha demin soyledim ama salak olduğun için anlamadın bidaha soriyim
Tamam abisi susuyorum az daha Laf wursam ağlayacak welet![]()
auril & DoubleLift
http://vimeo.com/17410971 İstanbul Kıyamet Vakti'ne Yeni Bölüm Gelecek 'Çemberlitaş' die Video da Yeni bölüm ile ilqili ..
Persiian

Kendi resminide koy. Seni bulurum herşeyi konuşurus
- Melankolik
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Rulers Ofthe World
Beni tanırsın zaten 
-Goldbowto
-Şifacım
-Rowxferro