Kısa Bir Ara !!! Ama inşaalah çok kısa sürecek...

Tılsım sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Beyzade
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: C* Pardus Pantera C*

Re: Kısa Bir Ara !!! Ama inşaalah çok kısa sürecek...

Mesaj gönderen Beyzade »

Alp kardesim sen bu konuyu bir kac gün ginlenipde düsünsen. sonucda tilsimda az da olsa ben bi kac iyi güzel savaslara olsun lodos arz olaylarina olsun sahit oldum. demekki istedigin projelerden bazilari gecde olsa yavas yavas oluyomus. Gel sen bu karari bir daha düsün üzme bizi canim kardesim. Tabi bu oyun senin real hayattan veya Ailevi yönden engellemiyosa kararini israrla geri almani diliyorum. Bu Tilsimda saygin düzgün kisilere ihtiyacimiz cok. heleki sen konusmasini bilen kücük kardeslerimize dogru yolu gösteren bi kisi olarak umarim geri dönersin. Eger yok illada birakacaksan Hakkimizda emegimizde ne olduysa hersekilde sana helal kardesim. Umarim bir Yildiz daha kaymaz. Inan lonca olarak üzdün bizi simdilik bu kararinla umarim bizi gece bi süpriz yapip sevindirirsin
ResimResim
ResimResim
C*.... BURASI HER YER DEGIL ŞEHR-I´´SAMSUN´´....C*
Kullanıcı avatarı
Suprensii
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Suprensii »

ya oyle olur mu bızler ıcın ugrasman yeterli nerden vardın bu konuya anlıyamadım :?: :?
İkvking[Ecel Getiren]
Xxxhellboyxxxx[49]
Lordxbilgic[49]

Resim
Kullanıcı avatarı
Louster
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi

Mesaj gönderen Louster »

Alp seni uzun zamandır tanırım ve sevdiğim insanlardan birisin
Foruma girdiğime pişman ettin beni bu konu ile..
Oyunu filan bırakmıyorsun ona göre :!:

Sen herzaman tılsımı düşündün ve bunun içinde bir çok çalışma yaptın..

Ama ne yazıkki bazı insanlar , örnek olarak bir menekşeye 45milyon diyecek kadar
ACİZDİ..

Biryere gittiğin yok :!:
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
harunYILMAZZ
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen harunYILMAZZ »

Abicim Bir kaç başarısızlığı birlikte yaşadık belkide benim yüzümden de bazı olumsuzluklar olmuştur.
Hep iyi olsun diye uğraştık ancak yapamadık. Herkes senin gibi düşünmüyor bu yüzden de bazen olumsuzluklar oluyor.
Biliyorsun bir dönem bende baya bir kırdıydım kafayı oynamam diye son olaylardan sonra da inadına sırf inadına burda kalacağım hemde kimsenin istemediği kadar kendimi gözlerinin içine sokacağım.
Bilmiyorum sen neden bu kararı verdin ama eğer birileri seni kızdırmışsa dikine git derim ben.
Bu şekilde daha çok kızsınlar diye. Onlar istemedikçe sen karşılarında durki boyun büküp geri dönsünler.
İnşallah o beklediğin haber burda kalmanı sağlar.
Yüzsüzdür insanoğlu kimse bilmez fendini, Kime iyilik yaptıysan ondan koru kendini.

Karakter Adı : AmisosGaMe
Karakter :[/color] Savaşcı
Seviye :[/color] 49
Lonca :[/color] Amisos
Sunucu :[/color] Tılsım
Görevi : Gırnatacı
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Benim için söylediklerinize minnettarım.
Çok sağolun ama , inanın artık yapıcak bir şeyim kalmadı.

Benim kalmam bir şeyleri değiştirecekse , inadına kalayım ama , benim kalmam beni daha fazla sinirlendirecek ,
belkide kıracak , o yüzden , henüz Loncamla bile görüşmeden , bu konuyu açtım.
Umarım , bir şeyler değişir , umarım iyiler kazanmaya başlar ve inanıyorum bunda benimde emeğim olucak , ama dostlar ,
artık sıkıldım.

Ne reelde ki olaylar nede Allaha şükür ailevi bir sorundan dolayı değildir bu kararı almamdaki sebep.
Baktım , bir şeyleri değiştirmeyi çok denedim , ama hepiniz gördünüz kısa bir çaba olarak akıllarda kaldık.
Bir sonuç elde edemedik.
Belki Tılsım bitti ama , yine söylüyorum , belki başka bir sunucuda görüşmek dileğiyle.

Kendinize çok iyi bakın , hep aklımdasınız....
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Bir gün bir yerde yine görüşürüz.
Ve bu günleri yad ederiz.
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Alparlan; Beni çok şaşırttın. Senin pes etmeni kabul edemiyorum. Başka sunucu bence kendini kandırmaktır. Ricat zorunlu hallerde yenilmemek için yapılır. Pes etmek ise yenilgiyi kabul etmektir.

Projeler ilgi görmedi, doğru ama bu mücadelede böyle bir beklenti ne zaman olmuşki. Ismarlama sonuçlar zaten ideal olamaz. ideal ise kızıl elma misali bilinmeyene, görünmeyene koşmaktır.

Tılsım seni anlamamış, eğer anlaması bu kadar çabuk ve kolay olsaydı o zaman sen idealistliğinden şüphe et derdim.

İdeallerin anlaşılması ve hayata geçmesi içtimai hayatta nasılki bir nesil sürüyorsa, ikv gibi sanal bir oyunda ve klavye saltanatının hakim olduğu bir anlayışta belkide hiç gerçekleşmez. Ama idealist insanların pes etme, vazgeçme, burda olmadı orda yapayım bahanelerine sığınmaya hakkı yoktur.

Hangi sunucu olursa olsun, onların istediği gibi olmuyorsan ideallerinden vazgeçer sunucular arasında evliya çelebi olursun.

Kararın yanlış, bunu sende biliyorsun. burda olmayanın diğer sunucularda da olmayacağınıda...

Ağabeyin olarak derimki, bu konu için geçen zamana; mola bitti maç devam ediyor...
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Arif abim , söylediklerin için eyvallah.
Ama sana sorarım abim ;
Bir şeyleri değiştiremiyorsam , burada daha ne işim var.

Benim oyun ve forumla işim sadece sizlersiniz.
Dostluklarım her zaman bakidir.
Ama artık inan abim yoruldum.
Daha ne yazayım bilmiyorum , beni pes etti diyenler varsın öyle desinler ama bunu sen deme abi.
Ben ideallerim için yaşarım.İdeali olmayan insan boş insandır.
Bizler hep küçüklerimize doğru yolu göstermek için vardık.
Hep bunun için buradaydım.
Gördünüz abi olmadı beceremedim.
O zaman gitmek en doğru karardır.

Başka bir sunucuya gitme kararıma gelince , eğer beklediğim karar olmazsa sadece arada bir foruma esenleşmek için geleceğim.

Oyun belki bu gün son girdiğim ve bu duuruyu sonkez yaptığım olarak kalıcak.

Benim hakkımda kim ne derse desin , siz beni çok iyi tanıyor ve biliyorsunuz.
O yüzden abicim , siz doğruyu güzeli göstermeye devam edin.
Ama asla siz benim için pes etti demeyin.
İnanın bu beni çok ama çok üzer....
Kullanıcı avatarı
ustax66
Sığınak Fedaisi
Sığınak Fedaisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen ustax66 »

Alparslan kardeşim; Pes etmek cümlesi sana destek vermek için mecaz manada kullandığım ifade idi. Fakat benim istediğim etkiyi değil ters manada etki yaptı.

Bu ikinci yazı, ilk yazı lodostan pc git gel yapınca kayboldu, epey uzun olmuştu şimdi de kafam karışık kaldı.

Benim diyeceğim hiç bir yere gitmemelisin. Beni anlamıyorlar diyorsan, demekki tılsımın anlatanlara daha çok ihtiyacı var...
Resim
Resim

[right]Arif YAMAN[/right]
Kullanıcı avatarı
Cesurzade
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen Cesurzade »

Üstad acele etmeseydin,biraz düşünüp ufak bir ara verseydin . Mutlaka kendini iyi hissedeceksin bunu yaparsan . Bize dost lazım item para maden vs. şeyler boş iş . Seni kaybetmek istemeyiz. İyice düşün ve ufak bir inzivaya çekiliş yap . Bu Sana iyi gelecektir . Senin gibi kıymetli dostları keybetmeyi istemiyoruz . Kal sağlıcakla

“Genel Sohbet” sayfasına dön