yo haklı olmuyorum alışkanlık olmuşizmirlii yazdı:buTokerx yazdı:nerden bilelim bu skoru planlayarak yapmadığınızı ???işaretini koyunca haklımı oluyon
adam seni inandırmak için koymamış iyi bi er meydanı geçti onun için sizinle paylaştım demiş
Arzın Çocuklarıyız Biz !!!
Re: Arzın Çocuklarıyız Biz !!!

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- eseslisemi
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Tokerx yazdı:yo haklı olmuyorum alışkanlık olmuşizmirlii yazdı:buTokerx yazdı:nerden bilelim bu skoru planlayarak yapmadığınızı ???işaretini koyunca haklımı oluyon
adam seni inandırmak için koymamış iyi bi er meydanı geçti onun için sizinle paylaştım demiş
yapmadan olmuo
Börteçinexthoth
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
Börteçinexsemih
Çoook Eskilerden ...
bende ldoslart #@!? dir arz oldugum icin guru duyoryurm kendimle
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
yaw arkadaş eskiden arzlar azdı süperdik şimdi 20-30 welet yüznden arzlar çok ve bayabi ezik oldu we bu arada beyazköşk Expense lodsların en iiyi savaşçısı astalan en iyi şifacısı
harbi 5 kişi var grupta o hiç aklıma takılmadıkfat4 yazdı:Gruptan bir arkadaşı çıkarıp onu kasmışlar![]()

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
- Felipemassa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Valla arkadaşım bende lodos olarak tebrik ediyorum.Ama şunuda söylemeden geçemiycem biz 1 2 ay önce arzları 3e karşı yendik bizim skor herhalde 40lardaydı.Adamlar sadece sancaklardan sayı aldılar.Ama bence bunun önemi yok çünkü sunucudan sunucuya değişir klanlar.
- Asukakazama
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
bizde 98 mi 96 ole bişe yapmıstık adamlar ilk basta yenıyodu bide 
AsukaKazama
Arkadaşlar duyduğum üzere Meteor Bölgesi'ne giren bazı Arz arkadaşlarımız Eminönü'ne cıkamıyormus.Düşündüm ve bazı denemelerden sonra bir çözüm buldum...Arkadaşlar Çözümüm kısaca şöyledir: 1.Kural:Er Meydanı'na girebilecek kadar Kp'si olmalı. . VE ÇÖZÜM Arkadaşlar öncelikle Er meydanından birine girin. (Savaş 1 2 3 vb.) Sonra Er Meydanındayken oyundan çıkın..istediğiniz zaman oyuna tekrar girin..Göreceksiniz Charınız Eminönü Arz Sancakta olacak ! (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((ALINTI DEĞİLDİR TAMAMEN BENİM BULUŞUM))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
Git intihar et.emreOoO yazdı:Arkadaşlar duyduğum üzere Meteor Bölgesi'ne giren bazı Arz arkadaşlarımız Eminönü'ne cıkamıyormus.Düşündüm ve bazı denemelerden sonra bir çözüm buldum...Arkadaşlar Çözümüm kısaca şöyledir: 1.Kural:Er Meydanı'na girebilecek kadar Kp'si olmalı. . VE ÇÖZÜM Arkadaşlar öncelikle Er meydanından birine girin. (Savaş 1 2 3 vb.) Sonra Er Meydanındayken oyundan çıkın..istediğiniz zaman oyuna tekrar girin..Göreceksiniz Charınız Eminönü Arz Sancakta olacak ! (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((ALINTI DEĞİLDİR TAMAMEN BENİM BULUŞUM))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe