ashab hk.

Yaradılışın yardımcıları şifalı dualarını bir arada tutarak var olmanın derinliklerini irdeliyorlar
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: ashab hk.

Mesaj gönderen MaSSacHuSeTT »

ashab üretecekler az beklesin malzemeler kenarda dursun ;) çemberlitaşda daha iyi şaheserler gelecek diyor
EDEP YAHU EDEP, BUGÜN BİR İYİLİK YAP !
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen mitmet »

MaSSacHuSeTT yazdı:ashab üretecekler az beklesin malzemeler kenarda dursun ;) çemberlitaşda daha iyi şaheserler gelecek diyor
vazgeçtim zaten onu görünce :D
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

MaSSacHuSeTT yazdı:ashab üretecekler az beklesin malzemeler kenarda dursun ;) çemberlitaşda daha iyi şaheserler gelecek diyor
Nerde Diyo ya =))
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
mevlana
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mevlana »

Bence ibni cevo mor asa ashabın yerini tamamlar. Özellikle şuanki maden fiyatlarını düşünecek olursak...
HzMEVLANA [49]
Catastrophic [49]
Korkusuzslm [49]

Resim
Kullanıcı avatarı
eRaGorn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Army Of Heavens

Mesaj gönderen eRaGorn »

mevlana yazdı:Bence ibni cevo mor asa ashabın yerini tamamlar. Özellikle şuanki maden fiyatlarını düşünecek olursak...
Kim demiş ? Hiçde tamamlamıyo Şekil A ben =)) en azından kudret iksiri kârın olur.Rejenerasyon çok önemli bişey bence.
CoBaiN wazzup
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Kardeşim sence Ejder den Ashabtan iyi şaheser getirirler mi bu kadar kişi üretti haksızlık olmazmı. Az düşünün az diyorum bak fazla değil .. Daha iyi şaheserler dediği zırh kolye ve yüzük .Yani üret bence ashabı çünkü gittikçe daha pahalı olacaktır
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Mesaj gönderen mitmet »

ashab ile ejder arasında kaldım ikisini birden üretemem. ona karar vermeye çalışıyorum. ama ben en iyisi ashab mıdır demedim. ashaba harcayacağım paraya ve zamana değer mi diye sordum.
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Refresh yazdı:
Kardeşim sence Ejder den Ashabtan iyi şaheser getirirler mi bu kadar kişi üretti haksızlık olmazmı. Az düşünün az diyorum bak fazla değil .. Daha iyi şaheserler dediği zırh kolye ve yüzük .Yani üret bence ashabı çünkü gittikçe daha pahalı olacaktır
zeki arkadaşım ikv yönetimi çokmu düşüyor bizi düşünseydi karakter isim değişikliğini sadece fuarda satmazdı kutuları her markete dağıtırdı herkes maden sorunlşarı yüzünden isyanda aylardır sürüyor buna çözüm bulabilirlerdi şimdi sn kalkıp bana bunu deme kaç kişi bi ibni cevroş eld. alabilmek için madende sabahladı saatlerce yaratık kesdi bu emek deilmidir şimdi ise görevden veriliyor e bunada sen cewap ver o zaman o ejderi ashabı üretmek emekse bu emek sayılmazmı bir şey yazarken bn düşüyorumda snn düşündüğün makul insanlara karşı yorumda bulunurken rencide edecek kelimeler kullanmakdan kaçın lütfen neyse hayırlı oyunlar
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

MaSSacHuSeTT yazdı:
Refresh yazdı:
zeki arkadaşım ikv yönetimi çokmu düşüyor bizi düşünseydi karakter isim değişikliğini sadece fuarda satmazdı kutuları her markete dağıtırdı herkes maden sorunlşarı yüzünden isyanda aylardır sürüyor buna çözüm bulabilirlerdi şimdi sn kalkıp bana bunu deme kaç kişi bi ibni cevroş eld. alabilmek için madende sabahladı saatlerce yaratık kesdi bu emek deilmidir şimdi ise görevden veriliyor e bunada sen cewap ver o zaman o ejderi ashabı üretmek emekse bu emek sayılmazmı bir şey yazarken bn düşüyorumda snn düşündüğün makul insanlara karşı yorumda bulunurken rencide edecek kelimeler kullanmakdan kaçın lütfen neyse hayırlı oyunlar
Senin Mantığına göre görevden oyunculara item falan vermesinler bu mu senin mantığın .Eldiven yerine başka bişey verseler yine aynı şeyi dicektin..
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
MaSSacHuSeTT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

arkadaşım okuma sorunun mu var anlama sorunun mu var bizim konuşduğumuz konu yönetimin bizi düşünme olasılığı sn gittin eldiven meldiven falan diosun az oku ne demeye çalışdığımı

“Şifacı” sayfasına dön