Şaheser eşya hayallerimiz suya düştü...
- Unicorn
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: DUMAN
Re: Şaheser eşya hayallerimiz suya düştü...
Amac o değildir sanırsam şimdi bu şaheser silahlardan üretince satılacak diye satan adam cok ucuk miktarlarda satmaya kalkacakdır onun engellemek icin olabilir
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
Bence üretilen şaheserin üretilen karakterde değilde ilk kullanan karaktere ait olması daha güzel olur yani ilk kullanan kişi başka birisine aktaramasın sadece kendisi kullanabilsin. Kullanmadığı sürece aktarımı problem olacağını sanmıyorum.

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
şaheser silahların fiyatlarınu yüksek isterler diye GMlerin böyle bir öönlem alma itimali yoktur çünkü GMler fiyat çok istemesinler diye silahların aynı çarda kalması için bi uygulama yapmazlar o zman oyunun ne tadı kalır bu fan artta ödül kazananların eşyalarının çalınmaması için alınan bir önlemdir çünkü fan art sonuçlanmadan ecel reçeesi aktartım yapılıyordu ama fan art sonuçlanduktan sonra yapılmamaya başlandı yeni yer ler geldiginde bu soruna çözüm gelecegine kesinlikle inanuyorum kafanıza takmayın madenleri hazırlayın:)
fısıltı gazetesinden duydugum haberlere göre üretim NPC si gelicekmiş malzemeleri ona wericez we ayagımızın altına bi poşet wericek ordan silahımızı alcaz fan art ödüllerini alan arkadaşta nerullun ortaya bi poşet attıgını silahı ordan aldıgını söylemişti bu da zaten dedikoduyu destekler nitelikte bekleyip görücez 
xsercanx yazdı:fısıltı gazetesinden duydugum haberlere göre üretim NPC si gelicekmiş malzemeleri ona wericez we ayagımızın altına bi poşet wericek ordan silahımızı alcaz fan art ödüllerini alan arkadaşta nerullun ortaya bi poşet attıgını silahı ordan aldıgını söylemişti bu da zaten dedikoduyu destekler nitelikte bekleyip görücez
ee herkes her istediğini üretir o zaman :? reçetelerin yada diğer oyuncuların yaptığı üretimler boşa çıkar

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
sadece 4 şahaser reçete için geçerli olacak bir NPCWalTRaN yazdı:xsercanx yazdı:fısıltı gazetesinden duydugum haberlere göre üretim NPC si gelicekmiş malzemeleri ona wericez we ayagımızın altına bi poşet wericek ordan silahımızı alcaz fan art ödüllerini alan arkadaşta nerullun ortaya bi poşet attıgını silahı ordan aldıgını söylemişti bu da zaten dedikoduyu destekler nitelikte bekleyip görücez
ee herkes her istediğini üretir o zaman :? reçetelerin yada diğer oyuncuların yaptığı üretimler boşa çıkar
- ORHANBEY
- Meteor Kaşifi
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
O kadar değişiklik NPC ye gerek kalmadan sadece 49 seviye şaheser eşya reçetelerlini üretmek için 0 Seviye olma fikri benimde aklıma yattı.Bu sayade daha rahat olur diye düşünüyorum:.Hiç NPC imiş Toplama Puanları 0 lanması gerekmiş gibi olaylara gerek yok
- MasumprenS
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: ---
Nerull 26 Arl 2009 20:23
Merhaba,
Öncelikle konu açmadan önce konu başlığını doğru seçmenizi ve GM,DEV,Yönetici gibi başlıklar kullanmamanızı rica ediyoruz.
Önceki mesajında zembekoğlu' nun da belirttiği üzere bazı eşyalar yalnızca sahibine ait olacaktır.
Bu eşyalar yalnızca sahibi tarafından kullanılacak ve aktaramayacak, satamayacak ve yok edilmeyecektir.
Reçete ile üretilen bu özel eşyaların üretilmesiyle ilgili gerekli düzenleme yakında yapılacaktır.
Konuya ilişkin bilgilendirme değişikliğin yapılmasını müteakiben duyurulacaktır.
Bilginize.
Merhaba,
Öncelikle konu açmadan önce konu başlığını doğru seçmenizi ve GM,DEV,Yönetici gibi başlıklar kullanmamanızı rica ediyoruz.
Önceki mesajında zembekoğlu' nun da belirttiği üzere bazı eşyalar yalnızca sahibine ait olacaktır.
Bu eşyalar yalnızca sahibi tarafından kullanılacak ve aktaramayacak, satamayacak ve yok edilmeyecektir.
Reçete ile üretilen bu özel eşyaların üretilmesiyle ilgili gerekli düzenleme yakında yapılacaktır.
Konuya ilişkin bilgilendirme değişikliğin yapılmasını müteakiben duyurulacaktır.
Bilginize.
Ki, kalbin kemiği yoktu, siz onu da kırdınız...
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
İKV Macerası 27 Aralık 2006 [Başlangıç]
"MasumprenS"
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Böyle Birşeyin Yapılması !! Ticaretin engeLLEnmesi Demek !! sacma bir fikir gelince görücez
Gregoryxbüyü
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
Aslında satmak çok saçma fikir düşünün adam 49 seviye silahçı bütün malzeleri toplamış yapmış ettmiş belkdie yaratıktan düşürmüş ki bu çooook çoooook çooook düşük bir ihtimal hele plussuz sanız hiç şansınzı yok adam onu ucuza satarmı aklıza hayalinize gelmeyecek fiyatlarla satar ki alacak çıkacağını hiç tahmin etmiyorum şu npc konusu benimde aklıma yattı güzel bir fikir yani meran şehrinde(Kendisi teknolojinin tavan yaptığı bir yer)bir npc olsa ve reçeteleri ondan alıp silahçıya gerek kalmadan malzemeleri toplayarak üretsek daha mantıklı değilmi. yoksa 0 karakterle basşlamak çok saçma veya gbm-1 gelebilir toplama puanlarını sıfırlayabilir