e bi zahmet abi haa bu arada 7.30 gibi işden geliorum grubu hazır edin gelir gelmez girelim musticiğime bi alternator zırh düşürek düşmesede o küfürleriyle eğlenek :lol: :lol: :lol: :lol:
Baktım kimse benden alıntı yapmıyor, "bari ben kendimden alıntı yapayım" dedim.
KIZILBEY yazdı:Beğenilen eserler fuarda paylaşılacaktır. Ödüle layık görülenler değil. Beğenilenler arasında yapılacak eleme ile derece sahibleri belirlenecektir. Kesin olmamakla beraber, derece ilanı fuar sonrasında yapılmaktadır.(Daha önceki yıllara istinaden!)
üstad yazını sonradan gördümde bu ne demek oluyor bi açıklasan layık deil beğenilen kim beğenecek bunları nasıl layık olacak olmayacak ve derece ilanı fuar sonrasında yapılmamakdadır bunu açıklarsan sevinirim :?: çok soru işareti birakdın kafamda :twisted:
DavuTT yazdı:üstad yazını sonradan gördümde bu ne demek oluyor bi açıklasan layık deil beğenilen kim beğenecek bunları nasıl layık olacak olmayacak ve derece ilanı fuar sonrasında yapılmamakdadır bunu açıklarsan sevinirim :?: çok soru işareti birakdın kafamda :twisted:
Fuarda Beğenilen Eserler Yayınlanır,Dereceye Giren Eserler Fuar Sonrasında Hemen Yayınlanmayabilir.S0N Olarak Eserler Kimlere Sunulacak Ve Oylanacak Orasını Bende Merak Ediyorum ..
ops: Dost'lar affınıza mahcuben ben aciz, ("...fuar sonrasında yapılmamaktadır..." cümlesinde) bir "-ma" yı fazladan kullanmış ve bunun farkına varmamışım. Hatadan dolayı özür dilerim. ops:
Fuar esnasında genel beğeni toplayan eserler ifşa edilecek daha sonra bu eserler arasından her dal için bir derecelendirme yapılacaktır. En nihayetinde de fuardan sonraki bir zamanda dereceler açıklanacaktır.