Knka o brushesları nrden indirdin Link atsana özelden
(¯`·.Görsel Çalışma.·´¯)
Re: (¯`·.Görsel Çalışma.·´¯)
Aman knka bırak şu coker i ya uğraşma bunun gibi kendi bilmiş züppelerle . . Kendini bişey sanıyo..

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
- Sanalkorkun
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
- Lonca: Sanalkorkun
Çok güzel olmuş,birkaç İkv karakterleri eklemeliydin genede.Yazı ve Atatürk "Cuk" oturmuş. :roll:
Göster
Teşekkürler kardeşim. Atatürk evet tam CUK oturduSanalkorkun yazdı:Çok güzel olmuş,birkaç İkv karakterleri eklemeliydin genede.Yazı ve Atatürk "Cuk" oturmuş. :roll:
Bu çalışmada biraz kolaya kaçtım, ikv karakterleri eklemedim. Bir sonraki çalışmamda ekleyeceğim karkterlerden :roll:
2009-2013
Hazır brush olduğunu herkes biliyor. Biraz basite kaçtım :roll:HeliN yazdı:hazır brush ...
Resime yorum yapsan daha iyi olurdu
2009-2013
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Güzel 1 çalısma ben çalmak istesem çalabilirdimJouRney yazdı:Öncelikle yorumun için teşekkür ediyorum .PrivacyT yazdı:Mükemmel bir çalışma olmuş. Atatürk ün başını oraya iyi oturtmuşsn.
Kuşlar falan da güzellik katmış.. Çalışmanın ortasına nden JOURNEY yzdın bu arada
Resme JOURNEY yazmamın nedeni / Güzel bir çalışma olduğunu düşünüyorumve çalınmasını istemediğim için oraya Nick' imi yazayım dedim
![]()
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK