Artık ciddi ve tarafsız bir şekilde yönetim olsun yetkili arkadaşlar olsun şu oyundan bizi soğutmayın arkadaşlar gerçekten güzel konulara değinmişler herşey ticaretse eğer gözünüzde ozaman sattığınız ürünün arkasında durun ve gerekli her desteği verin arkadaşlar herşey kutuyu satana kadarmı dereyi geçene kadar ayıya dayı misali olmasın nedir bu ikv nin gelişim süreci ben bi türlü anlayamadım en basit bir lonca sistemi bile gelmedi artık bizede bir değer verin beyler ben zannetmiyorumki hiç bir oyuncu bir oyuna bu kadar sabretsin sizin tek avantajınız bizim bu oyunda kurmuş olduğumuz samimi dostluklar zaten ikv yi diğer oyunlardan farklı kılan tek şeyde bu arkadaşlık çünkü diğer hiç bir online oyunda bu kadar güzel ortam yok sizde bu durumun farkındasınız ve bunu sonuna kadar kendi lehinizde kullanmaya devam ediyorsunuz
Ama nereye kadar ikv benim için zaman geçirdiğim tek eğlenceli aktivite sanal alemde ama hergün bir küfür kıyamet hergün tek düze oyun anlayışı sabretmekte zor oluyor oyunu daha eğlenceli hale dönüştürmeye yönelik daha çok çalışmalısınızki bizde buraya yazacak bişey bulamayalım
Diyorsunuzki car alım satımı yasak tamam ne güzel şikayet hakkımızı kullanıyoruz bu tarz hareket edenlere ama bi bakıyorsun gelen maile car satan adam ceza almış ama aldığı ceza 3 gün susturma :mrgreen: :mrgreen:
eee ozaman nerde bu kuralın işleyişi
diyoruz küfür adam ailene küfür ediyor 3 gün susturma siyaset yapıyor 3 gün susturma tövbe aşa yaradanına küfür ediyor 3 gün susturma zaten yaradanına küfür eden bir mahlukat insan olamazki sen neden buna 3 gün susturma veriyosun ceza verirken ne yazmış okumuyormusun
Bazı şeyleri değerlendirirken daha adaletli olmanızı rica ederim ALLah(cc) birdir tektir en azından bu kötü söylemde bulunan kişileri bari sınırsız bloklayın Kimin ne haddine biz neyizki yaradanımıza laf söyleyelim söyletelim bari bu konuda biraz duyarlı olun sayın arkadaşlar burda daha adaletli olmalısınız bu bir insanlık vazifesidir ............
İKv FAciAsı Durmak BİLmiyo!!!
- Estergonxreis
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Re: İKv FAciAsı Durmak BİLmiyo!!!
Kaderimiz olan aşka değil de aşkıyla kaderimizi değiştirene içelim

- aqsicocuq
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
gothiic yazdı:QSOMEGOSALENQ yazdı:SON DERECE HAKLISIN KEKEM
YUKARDA YAZILANI İYİCE OKUYUN ONA GÖRE YORUM YAPIN BEYLER BAYANLAR.
ADAM ORDA BAKIN NEDEN BAHSETMİŞ 4 YILDIR BU OYUNDAYIM. İNSAN YORUM YAZINCA BİRAZ DÜŞÜNÜR 4 YIL
hımm acaba azmı çokmu bağımlı sürekli oynanan bir oyun 4 yıl 4 yıl azmı çokmu hımm
ulan böle bi düşününce 4 yıl ben oyna verdiğim vakitte Dubaı ye gitip amelelik yapsam hayatım kurtulur.
4 yıldır devam eden oyun ve hataları en saçma olan şeyde şu yukarda yorum yapan arkadaş
Şu lafa iyice bi bakın bayrağa küfür etmek ve banlanma tabikide doğru.1-bayrağa küfredenin banlanmasına karşımısın ?
Şimdi biri çıksın ordan bayrağa küfür etsin Teşkilat ayağı kalkar adamda banlanır sorun çözülür.
ama diğer yandan 1 kişide Allaha Kitaba küfür atsın etrafındakiler adamı rezil eder adam susturulur.
Öncelikle bu soruyu soran arkadaşa diyorum SEn İNSANMISIN .?
sanırım iyi düşününce bu sana yeterli gelir.
yukarda KuTSaLGeNc in yazdığı tüm yoruma bende katılıyorum ki kim nederse desin GM ler bile düşününce hak yanı var buna benzer çok şikayetlerde bulundu millet
arkadaşım bu oyna millet ter döküyorsa bu oynun hakkını veriyorsa sizlerde hakkını verin kutu çıkarıp satmak kolay.İşportacı halıne gelmedi daha bu oyun biraz TÜrkiye olarak düşünün Türkiyede Yok böyle bir oyun ekip yapamıyorsanz bırakın bu oynun YETKİLİSİ yapabilecek adamlar alsın. İşçi bulmak 2 edebiyat kurmak kolay.
adam 4 yıl diyor şafağa saygı..
Çakma beta :lol: güzel isim bundan sonra çıkan betalara çakma beta.
kutular milyonlarca satılır inş gözünüz doysun betalara ilgi var diye iyi yerden vurdunuz çok akıllıc tebrik ederim doğrusu..
Süper cevaplamıssın tam destek...
KuTSaLGeNc yazdı:Sabahtan Aksama KAdar SARI yazı ıle DEstek Olun Kutu ALın Yazması BAsıt...
AMa oyun Icınde Ne yapıyonuz ???
SAbah Aksam Kufur Neymıs SAg tıkla Sıkayet Et Sonra Bekle Kı Ceza Alsın...
Allaha Kıtaba Kufredene Susturma Bayraga Kufredene BAN İLginç!!!
4 yıla ASkın Bı sure Oldu DOnma Dusmeye CAre Bulunamadı!!! ( Acaba DAlton Kardeşler DAha İcat Edemedi mi ? )
Oyun Gerı SArar Oyunda YOnetıcı Ve GM benzerı Kımse BUlunmaz!!!
Kımılerı Oyun DOsyaları ıle Oynayıp MAden kopyalar,Beta car ACar,BOno Ceker KImsenın Umrunda Olmaz Zaten...
ANCAK SARI YAZI ILE IKV YE DESTEK, KUTU ALIN,TURK OYUNU BERABER YUKSELTELIM.....
NErde Playerler ıle Ilgılenenler????
4 Yıl ıcınde Hıc Mı BIsey DEgısmez SU oyunda......
BAska Onlıne Oyunlarda Yenılıkler Ust Uste Gelebılıyoda BU OYunda Neden Yılda 1 Yenılık Gelıyo???
29 levellerde Kurt ADamlar,Tas Kanatlar,Tepe Gozler ıle Oyalandık....
49 Levellerde HIDRAlar,Grup bolgelerı Ile ACABa sımdı NE ıle Oyalayacaklar....
Neden HEr Oyunda Yonetıcı GM oyunda Onlıne olurda Su oyuna Hıc KImse Ugramaz Acaba??
Sımdı Kalkar Forum Hesabınız 1 Haftalıgına Kapandı Dıye yazı yazar KOnuyu KILITLERSEnız ZAten En Erken Ve Hızlı BIcımde Yaptıgınız BU....
İsterseniz Forum hesabımı Sınırsız Banlayın Umrumda DEgıl...
SAygılarla KuTSaLGeNc
/alkışlamaktan/elleri/şişti :mrgreen:
c",)
<|>
_/\_
♥(¯`v´¯)
.`·.¸.·´
.¸.·´.·´¨) ¸.·¨)
(¸.·´ (¸.·´ (¸.·¨¯`♥..
========ஜ۩۞۩ஜ========
xDAVUT yazdı:Sxtoluone Akıllısı ;
Sen O küçük Aklınla Millete Akıl vereceğine Git Önce Kıçındaki Yamayı Düzelt.
Konuyu Açan Arkadaşa Saygılar.Çok Güzel Bir Açıklama Yapmış.
Allahsız Bir toplumun Bayrağına Gerek Yok.Zaten Allahsız Bir Toplum Bayrasız Bir Toplum Olarak Nitelendirilir.
Allah'a Kitaba Küfreden Adam Susturuluyorda Bayrağa :Küfreden Adam Neden Ban Yiyor.
O bayrağı Kanıyla, Dişiyle Sancaklarda İstiklal Yörüklerinde Büyüten İnsanlara O Kudreti O Kuvveti Veren Allah'a Laf Atılıyor ve Adam Susturuluyor İse.Ben Bu tür Yönetim İhlalinden Hepimizi Sorumlu Tutuyorum.
Dünyada Herşey Beşerdir.Lakin Allah Ezel ve Ebeddir.
Sizi biraz olsun düşünmeye çağırıyorum.
O kadar yazdığım şeyin arasında neden bu kısma o kadar takıldınız anlayamadım
TÜRKÜM GRUR DUYUYORUM.
MÜSLÜMANIM GURUR DUYUYORUM.
Anlayan anladı bende Sizi düşünmeye davet ediyorum
SORUN KENDİNİZE acaba bu adam bize ne dedi de biz ona küfür ettik diye.
Konu amacından sapıyor ve ben bunu hiç istemiyorum sadece knuyu açan arkdaşa saygımdan dolayı.
Lütfen konuyu kişisel tartışmaya çevirmeyelim.
IISeHRaZaTII
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
KuTuSaĞoLSuN
KaTiLPaTaTeS
ssss
En son querillaa tarafından 05 Şub 2012 20:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- eRaGorn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Army Of Heavens
Düşme konusunda Yaptığın yorumlara hiçbir çare bulunamaz ama oyunda gm sayısı cok ve oldukcada online lar bence.Oyunlada ilgileniyorlar yiğidi öldür hakkını ver yani ama herkesin düşüncesi farklıdır ben seviyorum bu oyunu yeniliklerlede seve seve oynama isteğim artıyo.Küfür edenlerlede ilgim yok çokta umrumdaydı Sanaldan kimseyle strese giremem.Yani benim gibi düşünürsen oyun böle güzel zaten stres için oynuyosan bırak.
CoBaiN wazzup
- OTTTOMAN
- Sahaf Yardımcısı
bu oyunda GM yle item düşürenler var yüklü miktarda kutu alıp GM ye söylüyor hoooop ßeta çhar hesabınızda... oyunda artık para konuşuyor... bunu bilin... oyun bir kere geri sarmıştı 2 yıl önce felan oyun bir sabah geri sardı geçenlerde gördüm ki o geri sarmanın nedeni bir oyuncunun soyulması yuh artık... oyun bu dereceye geldiyse...
Dünyaya İki Defa OTTTOMAN Geldi... Birisi 3 Çağ Görüp, Dünyayı Titreten Tarih Yazan Bir İmparatorluktu.... Diğeri İse İKV'de 4 Genişleme Paketi Görüp, Lodosları Titreterek Tarih Yazdı...
- justine
- FareAdam Düşmanı
Otto bundan emin misiniz.. İsim verin işin üstüne gidelim..OTTTOMAN yazdı:bu oyunda GM yle item düşürenler var yüklü miktarda kutu alıp GM ye söylüyor hoooop ßeta çhar hesabınızda... oyunda artık para konuşuyor... bunu bilin... oyun bir kere geri sarmıştı 2 yıl önce felan oyun bir sabah geri sardı geçenlerde gördüm ki o geri sarmanın nedeni bir oyuncunun soyulması yuh artık... oyun bu dereceye geldiyse...

Pinokyoyu yapan Gepetto değiliz ki ; her odunu adam edelim !!!
- onygs1991
- Çınaraltı Müdavimi
volkan abi DADAŞKENTjustine yazdı:Otto bundan emin misiniz.. İsim verin işin üstüne gidelim..OTTTOMAN yazdı:bu oyunda GM yle item düşürenler var yüklü miktarda kutu alıp GM ye söylüyor hoooop ßeta çhar hesabınızda... oyunda artık para konuşuyor... bunu bilin... oyun bir kere geri sarmıştı 2 yıl önce felan oyun bir sabah geri sardı geçenlerde gördüm ki o geri sarmanın nedeni bir oyuncunun soyulması yuh artık... oyun bu dereceye geldiyse...
IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters
- KuTSaLGeNc
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
eRaGorn yazdı:Düşme konusunda Yaptığın yorumlara hiçbir çare bulunamaz ama oyunda gm sayısı cok ve oldukcada online lar bence.Oyunlada ilgileniyorlar yiğidi öldür hakkını ver yani ama herkesin düşüncesi farklıdır ben seviyorum bu oyunu yeniliklerlede seve seve oynama isteğim artıyo.Küfür edenlerlede ilgim yok çokta umrumdaydı Sanaldan kimseyle strese giremem.Yani benim gibi düşünürsen oyun böle güzel zaten stres için oynuyosan bırak.
Oyunda benim Kadar Online Olsan Benim Oynadigim Sure Zarfi boyunca oynamis olsan Ne demek istedigimi DAha iyi Anlarsin....
GM sayisi az demedim ki ben...
Ne zaman oyunda bi aksaklik oldugu zaman oyuna Girilip Haber Verildi ????
Oyun Geri sarar Bi ALlahin Kulu ciki aciklama Yapmaz Su SEbeble Bu Sebeble...
Oyunun geri sandigi Anda BI aRkadasimiza ZIrh Dusse ve Bu Geri Sarmayla Onu Kaybetse YOnetim Bunu Karsilarmi ???
Tabi ki de HAyir Onlarin Umrunda mi saniyon...
49 Leveller yeni geldigi zamanda Oyun geri sarildi KAsilan EX ler bosa gitti ACiklama Yapildi mi hayir yapilmadi....
SEn SEversin Orasi sana kalmis BIzde seviyoz ki hala Oynuyoz AMa ARtik Bazi SEylerin Yola Girmesini Istiyoruz...
ACABA BIZLER COK MU SEY ISTIYOZ MERAK ETTIM....
KuTSaLGeNc TEŞKİLATIN İLK VE TEK KUTSAL'I